slm kizlar...
nasil basliycam bilmiyorum konu acsammi diye cok düsündüm ama icim icimi yiyor diyet topigindeyim bazen ordaki kizlarin basinin ettini yiyorum ama onlarida hep dertlerimle bunaltmak istemiyorum...
ben 31 yasinda 5 yasinda oglu olan birisiyim 10 sene önce sevdim kacalak evlendim esimlen benim 2inci evliliyim.
Ilki sadece kagit üzerineydi görücü usülü sevmedim sevemedim evlenir evlenmez evliligimi iptal ettirdim bu sefer gönlümün istedi birisiylen evleneyim istedim ailem istemedigi icinde kactim.
bundan 7-8 sene öncesine kadar da ikiz cocuklarim olacakdin tedaviyle hamile kalmisdim ama 3 aylik hamileyken kalp attislari durunca kürtaj oldum zorlu dönemden gectim esimlen aram acilmaya basladi o sira esimin eski karisiyla karsilasip beni altadigini yakaladim.
1 ay gecmeden pisman olup bi sans daha istedi benden ben daha acimi atlatamamisdim belki diyorum söyle 5-6 ay falan gecseydin geri affetmesdim ama gönlüm sogumamisdin birde noldu yine bana geri döndü düsüncesindeydim herhalde.
bi kac sene sonra tüpbebek tedavisiyle simdi oglum var 5 yasinda ve bundan 2 hafta öncesi esimin yalanini yakaladim ozamana kadar güvenmeye calisdim birdaha ayni hatayi yapmaz diye düsünüyordum cünkü ona söyledim bi kere affetim seni bidaha affetmem diye...
esimlen kavga ettim ya o arkadasini birakacaksin evinde vakit gecireceksin yada git arkadasinlan gez dolas bizi birak dedim.
cok ugrasmisdim 17 yasindan beri taniyor onu arkadasindan hic vazgecmiyordun bu sefer 2 haftadir görüsmüyor onunla msj da yazmis noldu ben sana ne yaptimda benlen görüsmüyorsun diye ama icime kusku girdi bi kere yapmadim birsey desede icim rahat etmiyor 2 gün önce spor salonuna gidcem dedi napcan onlan mi bulusacan diye söyliverdim oda gitmedi birde facebookda ben izine gitmeden bi yazi gördüm arkadasiylan arasini acmadan konusduklari kizlar sifreli konusmuslar sanirsam konusma su
esimin yazdigi:
ayin 6 sinda cocuklar izine gidiyo
arkadasi :2 Temmuz
ye ye bıtmez
wowwwwwwwww
bah bu ıyı haber
2 Temmuz
gelde biii kafalari cekeriz
2 TemmuzServet
tamam
2 Temmuz
hadi kendine iyi bak
2 TemmuzServet
yıne bıra alıp parka gıdek,,,
ok sende
ye ye bitmez ne demek arkadasi nedemek istedi ne yaptilar deli olacam belirsizlik cok kötü akisina mi birakacam yanlisi varsa nasil anliycam kafam allak bulak ne düsüncem ne yapcam bilmiyorum
birde bi kac gündür telefonumda ses kayiti yapiyorum varsa birseyler ciksin ortaya diye yok suan konusmuyor aramiyor arkadasini ama her disariya cikisinda acaba diyorum ve icim fokurduyor....
evet canim ben ve oglum gittik izne arkadasi bi kac kere gelmis bizim eve..çocuklar izne gidiyor derken seni ve çocuğunumu kast ediyor, kimi kast etmiş
bende anlamadim...yok canim ondan cocuguvalla arkadaşıyla yazışmasından anladığım kadarıyla buluşup bira içeceklerde ye ye bitmez ne demek pek bi anlam veremedim....
eski eşinden çocuğu varmı eşinin....
belki o yüzden görüşüyolardır dicem...
birde niye arkadasiylan görüsmesini istemedigimi aciklayayim
arkadasi ikinci kez evlenmis ilk karisindan 2 cocugu var simdiki karisi alman ondanda 3 cocugu var ve dostu vardin bi kac ay öncesinde yani düsüncem onlan takilan onun gibi olur genis düsünür cocuk mu yapmasin diyebilirsiniz belki ama onlan birlikde gezdigi zaman benim icim rahat etmiyor mesela benim en iyi arkadasimin kocasi var düzgün biri sabaha kadar gezseler ses etmem ama onunda herzaman vakti olmuyor esimde öyle herkesle konusan girisken biri degil arkadasi yok dogru düsgün bende dedim sen evli barkli adamsin cocugun var gezeceksen bizlen gez diye tabii insan dertlesek bi arkadasi olsun istiyor ama artik onunla konusmasini istemiyorum hakkliyim dimi kizlar :26:
son derece haklısın, arkadaş insanı rezil de eder vezirde
bu rezil edenlerden
benncede eşin böyle ahlaksız bi insanla görüşmeyi kesmeli
siz gidiyosunuz diye sevinç çığlıkları atmışlar resmen:
arkadasi :2 Temmuz
ye ye bıtmez
wowwwwwwwww
bah bu ıyı haber
bu ye ye bitmez ne bilmiyorum valla yemekte içmekte olabilir parada olabilir, başka bişeyde!!
birde niye arkadasiylan görüsmesini istemedigimi aciklayayim
arkadasi ikinci kez evlenmis ilk karisindan 2 cocugu var simdiki karisi alman ondanda 3 cocugu var ve dostu vardin bi kac ay öncesinde yani düsüncem onlan takilan onun gibi olur genis düsünür cocuk mu yapmasin diyebilirsiniz belki ama onlan birlikde gezdigi zaman benim icim rahat etmiyor mesela benim en iyi arkadasimin kocasi var düzgün biri sabaha kadar gezseler ses etmem ama onunda herzaman vakti olmuyor esimde öyle herkesle konusan girisken biri degil arkadasi yok dogru düsgün bende dedim sen evli barkli adamsin cocugun var gezeceksen bizlen gez diye tabii insan dertlesek bi arkadasi olsun istiyor ama artik onunla konusmasini istemiyorum hakkliyim dimi kizlar :26:
ye ye bitmez : izne gidiyorlarsa kolay kolay gelmezler.Çok günümüz var demektir.İstediğimiz gibi gezeriz.
Zaten bu lafın sonrasında bira alıp parka gitmek yazılmış.Kadın peşine gitselerdi,başka şeyler yazardı.
Ancaakk...Tüm yazdıklarını çocuklar üzerinden değerlendirmisşin.Senin eşinle durumun,eşinin arkadaşının durumu ve senin çocuğunu alıp izne gitmen.
Benim anladığım,tamamen çocuk odaklı bir yaşam tarzın ve bakış açın var.
Biraz daha eşine yönelsen,eşinle başbaşa zaman geçirsen iyi olur diye düşünüyorum.
Mesela eşini yalnız bırakıp,çocuğunla izne gitmeseydin,içine kurt düşmeyecekti.
canim esimin vize problemleri var yurtdisindayiz senede 1 kere annemgilen anneannemi dedelerimi görmeye gidiyorum yaslandilar onlara birsey olsa üzülürüm göremedim gitmedim diye esimde türkiyeye gelemiyor vize problemlerinden ondan kaynakli yoksa bende isterim esimlen gitmeyi durumlar düzelsin onu zaten tek burda birakmam...
Haklısın tabii. Ben olsam bende istemezdim. Ama eşin arkadaşını bırakamıyor baksana ne varsa onda bu kadar! Güven gerçekten çok ince bi çizgi ya. Onu takip ettirebilsen yakın bi arkadaşına, hem aklın kalmaz?
Anlıyorum.
Ama ben o konuşmada şüpheli bir durum göremedim gerçekten.
Erkek erkeğe zaman geçirmek istemişler sanki.
İçini bulandırma bence.
Zaten artık görüşmüyorlarmış.
tesekkür ederim canim insallah bidaha görüsmez benim kizdigim nokta bundan 2 hafta önce bana spor salonuna gidiyorum arkadasimla dedi ve bana telefon geldi kendinden dügmezine deymis farkinda olmadan konusmalarini dinledim spor salonunda degil tuna nehirine gittip suna bak buna bak diye kizlar hakkinda konusduklarini yakaladim ondan böyle herseyin altinda birsey arar oldum
canim daha yeni okudum temmuzun 6sindaydin gecti yani..merakımdan evden çıkmazdım ayın 6sında...
sordum canim ama lafina inanmiyorum ki iste yani yinemi yalan yinemi kilif uyduruyor bilmiyorum ben kötü birsey yapmadim diyor ogünü cok sinirlendim esyalarini falan topladim bekar gibi gezmek istiyorsan git gez dedim ama niye gideyim birsey yapmadim diyor bende aksini ispat edemedigimden akisina birakdim artik ama süphe halen icimde kaldi ....şu cümleni okuyana kadar bir kez aldatılmış olmanın verdiği güvensizlik diye düşündüm ama öyle değilmiş.eşine güvenmemekte haklısın.arkadaşıyla bira içmesini değil de bu konuşmayı sormalısın.
tesekkür ederim deniyorum ama bazen yapma etme demedende kendimi alamiyorum dilime hakkim olmam lazim esime hep diyorum bizlen gezmez dogru düzgün evden cikmayi sevmiyor ama arkadasi arayinca kosa kosa gidiyordun...güven pamuk ipliğindedir koptu mu bağlamak zor olur.tekrar içinize kurt düşmesini istemiyor,güveninizi tekrar kazanmak istiyorsanız eşinizle bol bol vakit geçirin birlikte hoşlandığınız şeyleri yapın,aktivitelerde bulunun ama yapma etme gitme tarzı konuşmalarını asla yapmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?