Güvenmediğim arkadaş a tutumum nasil olmali

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Burda cokca kez mutsuz giden iliskimden bahsettom sizlere fikir danistim 20 gunluk nir ayriliktan sonra dun ilk kez yuzyuze görüştük. Görüşmemiz sirasinda benim arkadasimin ona mesaj attigini gorusmek istedigini söyledi. Ama benim bundan haberim yok ben aptal gibi sessiz kalayim benden haber almasin derken arkadasim bana hic bir sey söylemeden yuzyuze gorusmek istemis benim nami diger eski sevgilimle bu bahsettigim arkadasim gerek burcu geregi gerek yapisi geregi sevmedigim tutumlara sahip yetisme tarzi olarak da hep bir kendini ispatlama one cikarma tutumunda ve malesef ki su hareketi ile iyice guvenim kalmadi .eski sevgilim görüşmemiş en azindan ben oyle gördüm mesajlarda .ama güvenmiyorum insanlara artik bana soylememesi itici egolari olan bir bayan konuyu ilerletmesin diye guzellikle yazma egosu sismesin dedim.ama yazar mi gorusme talebinde bulunur mu bilmiyorum .sizce tutumum nasil olmali

İlişkilerin içine arkadaşların müdahil olması çok yanlış birşey. Belki aranızı düzeltmeye çalıştı kendince ama yinede çok yanlış. Nedenini sordunuz mu? Kendinize uyduramadığınız kişilerle arkadaşlık sürdürmeyin derim ben
Bayan arkadasima soyledigimde ben onu ger halukarda yanima getirirdim ama bi acik kaoi birakip tavir degistirdim dedi aklim almiyor inanilmaz sinirliyim ama gecmis gunlerin dostluk hatrina a bir erkek icin yaptigi tutuma bak demesin diye susuyorum

Burda cokca kez mutsuz giden iliskimden bahsettom sizlere fikir danistim 20 gunluk nir ayriliktan sonra dun ilk kez yuzyuze görüştük. Görüşmemiz sirasinda benim arkadasimin ona mesaj attigini gorusmek istedigini söyledi. Ama benim bundan haberim yok ben aptal gibi sessiz kalayim benden haber almasin derken arkadasim bana hic bir sey söylemeden yuzyuze gorusmek istemis benim nami diger eski sevgilimle bu bahsettigim arkadasim gerek burcu geregi gerek yapisi geregi sevmedigim tutumlara sahip yetisme tarzi olarak da hep bir kendini ispatlama one cikarma tutumunda ve malesef ki su hareketi ile iyice guvenim kalmadi .eski sevgilim görüşmemiş en azindan ben oyle gördüm mesajlarda .ama güvenmiyorum insanlara artik bana soylememesi itici egolari olan bir bayan konuyu ilerletmesin diye guzellikle yazma egosu sismesin dedim.ama yazar mi gorusme talebinde bulunur mu bilmiyorum .sizce tutumum nasil olmali
Sevgiliniz de güvenilmez biri. Ona tutumunuz ne ise arkadaşınıza da o olsun

Bende senin gibi düşünüyorum ....

İlişkiye değil arkadaşı sokmaya derdini anlatmaya bile karşıyım.Ya hayatımda hiç öyle iyi bir dostum olmadı bana denk gelmedi ya da öyle ilişkiler sahici değil bilemedim.

Sizin gibi "arkadaşlardan" korkulur.
İkiniz de birbirinizin arkadaşı değilsiniz o yüzden çok da şapmayın

Reis Öncelikle arkadaşının suratına bi kalıp tükürme direk balgam at yapışsın böyle...
Sonra ikisiyle de görüşmeyi kes.

Burçla ne alakası var olayın kesin ikizler diyeceksiniz burcuna da kötü kötüdür burcların suçu yok. Arkadasinizında erkek arkadasinizda gözü varmış ki ayriligi fırsat bilip mesaj atmış.Bu normal bir şey siz ayrılmışsınız sonuçta onlar da 2 yetiskin insan. Bence eski sevgilinizde laçka ego kasmış senin arkadaşın bana mesaj attı diye.

Reis Öncelikle arkadaşının suratına bi kalıp tükürme direk balgam at yapışsın böyle...
Sonra ikisiyle de görüşmeyi kes.
arkadaşıma gerekli konuşmayı haddin olmayan şeylerle uğraşma desem de
tamamen niyetim iyiydi benim kötü bir düşüncem yoktu
senin üzülmeni istemedim diyerek savunmaya geçti.
beni nasıl suçlarsın a bağladı.
bende uzatmadım kapattım
ayrıldığım erkek arkadaşıma da sana zahmet sana yazarsa bana lütfen haber ver dedim ve konuyu kapattım ikisiyle de
iliğimle kemiğimle insanlardan nefret ettim
insan kondurmak istemiyor ama iyi niyet li olduğuna inanmak istiyor insan

Şu başlık bi kere çok hata. Yaw ne demek tutumum nasıl olmalı. Bizim bi ortak arkadaş eski sevgilime benim hakkımda gidip bilgiler veriyormuş ne alakaysa. Bunu duydum anında arkadaşı kocasını dıdınısını herkesi sildim. Uzak dur böylelerinden bacım. İyiliğini istiyordum fasa fiso yaw. Tabi öyle savunacak kendini

Benim için şiddetli bir tartışma sebebi. O senin arkadaşın değil. O bir leş kargası ve senin de bunu yüzüne yüzüne çarpıp "bana ait olan herşeyden uzak dur" demen gerek.

Sevgilinin numarası neden arkadaşında var ben cok karsıyım böyle arkadasınn sevgilisiyle enişte ayağıyla sıkı fıkı olanlara

Ay ikisine de lanet olsun.. hiç iyi niyet vs yok sakın kendinizi kandırmayın. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.
Ben yaklaşık bir durum yaşadım, kendim yapmadım karşı taraf dostça ikimizi barıştırmak adına beni işe giderken takip etti. Ve barıştırdı. Ama ben bile durumu izah edene kadar akla karayı seçtim. Zor meseleler ve asla bulaşmamak gerek! Ölüm kalım olsa bile.. doğru şey yapsan bile yanlış anlaşılma durumu çok fazla.
Arkadaşınız arkadaş değil akrep, sevgiliniz deseniz zaten..
Direk engel basın, isterse evlensinler.. tencere kapak!

İkisine güzel bir buluşma , iyi bir yerde yemek ayarla :halay:
Arkadaşım nasıl bir tutum izleyeceğini bizim söylememize gerek yok senin düşünmen gerek

Bayan arkadasima soyledigimde ben onu ger halukarda yanima getirirdim ama bi acik kaoi birakip tavir degistirdim dedi aklim almiyor inanilmaz sinirliyim ama gecmis gunlerin dostluk hatrina a bir erkek icin yaptigi tutuma bak demesin diye susuyorum
İyide mesele erkek meselesi değilki. Arkadaşınız birinin hayatını rahatça ayartabilecek karakterde biri. Uzaklaşın böyle biriyle ben asla selam bile alıp vermem

Back
X