GÜVENMEDİĞİM SEVGİLİM?

6 ayda 3 kere buluştuk arabası tamirde hep onu bahane etti. 3 kere de tabi kahve içtik

6 ayda 30 defa buluşmak bile az bana göre. 3 nedir?
Ortada bir ilişki yok ki. 3 defa gördüğünüz adamın nesini sevdiniz, ne ara "amacı evlilik mi" diye sorgular duruma geldiniz?

Hanim hanimciligin uzun sac ve tenle alakasi yok nice uzun saclilar gordum bazi konularda baya baya tecrubeliler nice erkek sacli dovmeli gobegi her yeri bastan sona acik ama bin tane erkegin arasindan elini kolunu sallaya sallaya gecer kendine dokundurmaz.bu isin bu okaylarla alakasi yok bu bir. Ben bu adamin sizinle vakit gecirdigini ciddi biseyler olablicegini dusunmiyorum acikcasi.zira 34 yasindasiniz bir yerden baslamak lazim.ama adam rahat bir adam kendini hemen baska kollara atan gevsek duzensiz bir adam bence zaman kaybetmeyin

Yani böyle sadece seviyorum demekle olmaz bu işler .. neler okuyoruz bacım burda yol yakınken hafiften uzaklasmana bak..

Her şeyi bir kenara bırakıyorum da kısa saçlı kadınlar neden tuhaf onu anlamadım? Herkesin saçı beline mi değmeli?

Demek uçuk kaçık tipleri seviyor
Senide elde tutuyor
Tatlim beni seviyor demişsin de seven erkek böylr davranmaz söyleyeyim

Sevgilimle 6 aylık bir ilişkimiz var. Seviyorum biliyorum oda beni seviyor. Ama güven duymuyorum bir türlü kendisine. Geçmişi düzgün değil çünkü. Hayatında çok kız olmuş ve beğendiği kızlar hep kısa saçlı değişik kadınlar. Ve hepsi ile hiç uzun sürmemiş. Beğendi tarz kadınlar ve ben arasında dağlar kadar fark var. Neden benimle bende bilmiyorum. 32 yaşında anne baba yok tek yaşıyor acaba benimle evlilik mi düşünüyor dicem ama hiç o konulara girmiyor. Ben de hiç açmam bile o konuyu. Geçenlerde ayrılık yaşadık ve o dönemde başka bir kadınla görüşmüş. Biz barıştık ve kadının bittiğini diyor. Bu adamın kadınlara zaafımı var acaba. Hani bana da dört dörtlük sevgili değil öyle hediye almaz pek fazla yemeğe çıkarmaz biraz öküze kaçıyor. Ama küs olduğumuz dönemdeki kadını bir yere götürmüş kahve içmiş. O hala benim içimde soru işaretidir ama sormam. Ben bunu çok kıskanıyorum ama belli etmek istemiyorum sizce nasıl yapabilirim?

Kiskandigimi belli ederdim, birak hayatini zindan ederdim onun. Ne kadar karaktersiz biri bu Adam. Ayrildiktan hemen sonra git baska biri ile görüs. Adamin gözünde iliskiniz yok bence. Kapi orda bir daha suratina bile bakmazdim.

Geçmişi bir kenara bırakırsak, ayrıldığımız an gidip kendini başkasının kollarına atan adama kesinlikle güvenmezdim. Yani beni seviyorsa barışmanın yollarını arardı diye düşünürdüm. Oysa adamın aklına gelen ilk şey başka bir kadınla zaman geçirmek. Boş durmaya gelemiyor herhalde. Sağlam bir tip değil gibi geldi bana ama...

Yüreğe düşen sevda öyle ölümcül bir hastalık filan değildir. Arabeskin dozunu azaltırsanız, daha mantıklı bakmaya başlarsınız bence.

Bende katiliyorum buna, o yüz vermezse baskasini bulur hic bos kalmaz bu adam. O insana Adam diye hitab dedigim icin bütün Adam gibi Adamlardan özür dilerim.

Siz şu sevgilisi evli akrabasıyla uygunsuz ilişkilerde bulunan hanfendi misiniz? Profilleri göremediğimiz için tahmin yürürüyoruz maalesef.

Bu kadar safça (saf diyorum öteki türlü banlanırım) yazdığınıza göre adam da görmüş bunu olmalı, kullanılmak için yedektesiniz. Ortada ilişki falan da yok. Hanım hanımcıklığını harcama.

kısa saçlı kadınlar derken erkeğe benzeyen kadınlar hep dövmeli kısa saclı değişik kadınlar ben ise beyaz tenli uzun saçlı hanım hanım bir kızım
Demekki hanım hanım kızlardan hoşlanmıyor. Sizinle de ya her istediğine tamam dediğiniz için ya da evlenmeyi düşünürsem elimin altında 'hanım hanımcık' bi kız bulunsun diye devam ediyor.

Sevgilimle 6 aylık bir ilişkimiz var. Seviyorum biliyorum oda beni seviyor. Ama güven duymuyorum bir türlü kendisine. Geçmişi düzgün değil çünkü. Hayatında çok kız olmuş ve beğendiği kızlar hep kısa saçlı değişik kadınlar. Ve hepsi ile hiç uzun sürmemiş. Beğendi tarz kadınlar ve ben arasında dağlar kadar fark var. Neden benimle bende bilmiyorum. 32 yaşında anne baba yok tek yaşıyor acaba benimle evlilik mi düşünüyor dicem ama hiç o konulara girmiyor. Ben de hiç açmam bile o konuyu. Geçenlerde ayrılık yaşadık ve o dönemde başka bir kadınla görüşmüş. Biz barıştık ve kadının bittiğini diyor. Bu adamın kadınlara zaafımı var acaba. Hani bana da dört dörtlük sevgili değil öyle hediye almaz pek fazla yemeğe çıkarmaz biraz öküze kaçıyor. Ama küs olduğumuz dönemdeki kadını bir yere götürmüş kahve içmiş. O hala benim içimde soru işaretidir ama sormam. Ben bunu çok kıskanıyorum ama belli etmek istemiyorum sizce nasıl yapabilirim?
Neden sevgili olduğunuzu anlayamadım ben bu kadar şikayetçi iseniz neden zorla yürütmek 🙄

Yalnız 6 ayda 3 kere buluşulan sevgililik olmaz, siz bence onu sevgiliniz sanıyorsunuz ama değil bilginiz olsun, olsa olsa "sevdiğiniz" olur o "sevgiliniz" olmaz.

başlığı okumak ilişki hakkında bilgi sahibi olmaya yeterliyken, siz neden bu ilişki için hala olumlu bir kapı aralığı arıyorusunuz:dondurma:

Âyril

Ne kadar süre ayrı kaldınız? Kısa bir ayrılıksa üzgünüm ama sizle birlikteyken o kadin girmiş aklına ve eger 1 kere bir kadın girmişse aklına (kalbine girmemiş olsa bile) sizi sevmiyor demektir. Muhtemelen ileri zamanlarda da bir başka kadin daha olacaktir. Degisen adamlar elbet vardır ama baksanıza size güven saglayamamış birisi.

Back
X