yazını okurken bazı şeyler bana o kadar çok tanıdık geldi ki,içimde tekrar hissettim acımı..aynı şey banada oldu öğrenmemse şu şekilde,ben ayrılmak istediğimi söylemiştim o da bana madem ayrılıyoruz arkadaşının nasıl biri olduğunu öğren deyip,gizli çekilmiş video göstermişti.olayın üstünden bir sene geçmiş,ozaman içinde üçümüz görüştüğümüz oluyordu,hatta önceleri anlaşamıyorlar diye üzülürken,şimdi yakınlaştılar diye seviniyordum.sonra sonra parcalar yerine oturdu,salak yerine konulmak en acısıydı benim için.hayatımda hiç bir zaman kin beslemedim kimseye,kardeşim gibi gördüğüm insan bana bunları yaptığı halde yine beslemedim,ilk başta intikam içinde yandım,tutuştum ama ailesi öğrenirse kötü şeyler olucagını bildiğim ona acıdıgım ıcın video bile sildirdim.ama o biraz değişik yüzsüzlerdendi,akraba baglarımızda var uzaktan,halamin düğün yemeğine gelmiş,benim tanıştırdığım arkadaşlarımla görüşmeye devam etmiş hatta bir kaçıyla çıkmıştı bile..ona bir çok şey yapabilirdim ama yapmadım.Allah'a havale ettim,cezası neyse eminim çeker.eğer gidince onun o halini görünce acın azda olsa geçiyorsa git derim.bu öyle bir acı ki,yaşamayan tahmin bile edemez.