Güvensiz kadın saldırısı

Merhaba kızlar,
Benim bakış açısı desteğine ihtiyacım var.
Ben avukatım. Gün içerisinde çok fazla telefon trafiğim oluyor. Arayıp bilgi almak isteyenler, randevu oluşturanlar, benim arayıp çözmeye çalıştığım işlemler... Özetle o telefon durmuyor.
Fakat bir kaç kez başıma şöyle hoş olmayan bir mevzu geldi. Ve ben tepkilerim yüzünden hasta oluyorum. Lütfen bana doğrusu nedir söyleyin.

Gün içinde arama yapılan numaralardan birinin karısı (genellikle de olmadık saatte sinirlerine hakim olamayıp) beni arıyor ya da bana mesaj atıyor. Kimsin, kocamı niye aradın?

Ben de masum masum açıklıyorum ama sonra derdi tasası bana kalıyor. Niye beni aradı, benim eşim demez mi ne oluyor diye, gece yarısı mı aranır, bunun sorulma üslübu yok mu... Öyle işte kendimi yiyorum.

Böyle bir şey olunca ne yapılır kızlar? Bir yandan diyorum ki yuva yıkılmasın sakin ol, tehdit olmadığını anlat. Bir yandan diyorum ki başlarım kocalarınıza da size de. 🤬

Not: İş telefonum ayrı ve gece açık olmak zorunda. Acil durumlarda müdahale etmemiz gereken durumlar olabiliyor.
Ben de avukatım, benzer sorunları yaşadım. Ben kendime göre önlemler alıyorum. Örneğin WhatsApp son görülmemi kapattım. Vakitsiz arayanları açmıyorum, kwsinlikle sosyal medya faceten mesaj atanlara cevap vermiyorum. Telefon hattımı ısrarla ararlarsa açıyorum, ( çünkü gerçekten acil bir durum olabilir) konuyu bir kaç cümle anlattıktan sonra , baktım acil bir durum yok şu an uygun değilim yarın konuşalım diyorum. Bir avukat arkadaşımın muhteşem bir yöntemi vardi , böyle vakitsiz arayanlar için🤣. Telefonu açıyor , karşıdaki konuşmaya başlamadan ' noldu bu saatte aradığına göre kesin birine bisey oldu , birisi mi öldü ' diye endişeli endişeli konuşuyor. Arayan tabi bi şok oluyor.

Merhaba kızlar,
Ben avukatım. Gün içerisinde çok fazla telefon trafiğim oluyor. Arayıp bilgi almak isteyenler, randevu oluşturanlar, benim arayıp çözmeye çalıştığım işlemler... Özetle o telefon durmuyor.
Fakat bir kaç kez başıma şöyle hoş olmayan bir mevzu geldi. Ve ben tepkilerim yüzünden hasta oluyorum. Lütfen bana doğrusu nedir söyleyin.

Gün içinde arama yapılan numaralardan birinin karısı (genellikle de olmadık saatte sinirlerine hakim olamayıp) beni arıyor ya da bana mesaj atıyor. Kimsin, kocamı niye aradın?

Ben de masum masum açıklıyorum ama sonra derdi tasası bana kalıyor. Niye beni aradı, benim eşim demez mi ne oluyor diye, gece yarısı mı aranır, bunun sorulma üslübu yok mu... Öyle işte kendimi yiyorum.

Böyle bir şey olunca ne yapılır kızlar? Bir yandan diyorum ki yuva yıkılmasın sakin ol, tehdit olmadığını anlat. Bir yandan diyorum ki başlarım kocalarınıza da size de. 🤬

Not: İş telefonum ayrı ve gece açık olmak zorunda. Acil durumlarda müdahale etmemiz gereken durumlar olabiliyor.
İş teşefonunuz için watsap bussines indirin, online saatlerinizi belirtin profil fotosu olarak büro isminiz olsun aramalar %50 azalir genelde kadinlar önce watsapdan ekleyip bakıp sonra arar

Merhaba kızlar,

İş telefonuna belirli saatten sonra telesekreter koy, kendini tanıt seste sonra bip sesinden sonra mesaj bırasın. Dinle önemliyse dön.

Merhaba kızlar,

Dert etmeyin bu kadar hasta olursunuz, rahat olun sizlik bişey yok , kimseye açıklama bile yapmayın direk avukatım deyip geçin..

Benimde başıma gelmişti çok sinir bozucu bir şey birim sorumlusu olunca işle ilgili bazı kişiler cepten aramak zorunda kalıyor öğle arası oluyor falan bir akşam bi hanim aradı ama öyle bir tepki beni telefondan dövecek benim kocamla sen ne konuşuyorsun falan ne diyeceğimi şaşırdım kocanız kim dedim dediği kisi benden 10 yaş küçük genç bir çocuk hanımefendi dedim o benden cok küçük hem ben 7 aylık hamileyim lütfen dedim işle ilgili aramistir ne olacak ama nasıl savunuyorum kendimi o kadar tepki almısım ki acilmaka sonrasi ikna oldu yine sinirle tamam dedi kapattı zavallı kocası o kadar utanmış ki fırsat bulup özür üstüne özür diledi çok mahcup olduğunu görünce eokur öyle seyler dedim geçtim ama hiç unutamam yani.Benim eşimde kadınların içinde çalışıyor aramalar yazismalar bende görüyorum yani birsey dikkatimi çekerse eşime sorarım.karsi tarafı arayıp kucuk dusmem yani

Benimde başıma gelmişti çok sinir bozucu bir şey birim sorumlusu olunca işle ilgili bazı kişiler cepten aramak zorunda kalıyor öğle arası oluyor falan bir akşam bi hanim aradı ama öyle bir tepki beni telefondan dövecek benim kocamla sen ne konuşuyorsun falan ne diyeceğimi şaşırdım kocanız kim dedim dediği kisi benden 10 yaş küçük genç bir çocuk hanımefendi dedim o benden cok küçük hem ben 7 aylık hamileyim lütfen dedim işle ilgili aramistir ne olacak ama nasıl savunuyorum kendimi o kadar tepki almısım ki acilmaka sonrasi ikna oldu yine sinirle tamam dedi kapattı zavallı kocası o kadar utanmış ki fırsat bulup özür üstüne özür diledi çok mahcup olduğunu görünce eokur öyle seyler dedim geçtim ama hiç unutamam yani.Benim eşimde kadınların içinde çalışıyor aramalar yazismalar bende görüyorum yani birsey dikkatimi çekerse eşime sorarım.karsi tarafı arayıp kucuk dusmem yani

Tepki gösterenler daha önceden aldatılmış olanlar. Terketmeyip devam etmişler gözleri yememiş bunlara göre kocaları masum karşı taraf kötü.

Tepki gösterenler daha önceden aldatılmış olanlar. Terketmeyip devam etmişler gözleri yememiş bunlara göre kocaları masum karşı taraf kötü.
Aynen oyle kıskançlıktan delirdigi çocukta arkadaşların bahsettigi gibi çok kilolu küçük üstüne evliyim hamileyim birde benim eşim yakışıklıdır işi gücü maddiyati yerindedir napiyim senin kocisini:)Bu tipler malesef dediğiniz gibi kocislerine kuyruk sallamislardir o yuzden hemen kavgaya hazırlar sen kocanla kavganın et kadınla mi bir ömre evet dedin.Böyle kadınlar erkekleri masumlastirdiklari için aldatılmak mahkumlar

Tersleyebilirsiniz bence.
Ne munasebet yani arayıp size soruyor,çok merak ediyorsa eşine sorsun. Ayrıca eşini düşürdüğü durum çok sevimsiz,kendi düştüğü durum aynı şekilde,size de alttan alttan sevimsiz bir muamele yapıyor,haddini bilsin.
Müvekkiliniz de eşini terslediniz diye size birşey söyleyemez zira utanması lazım bu durumda,onun ezilip büzülmesi lazım düştüğü durum için.
Ben olsam terslerdim,aradıgına arayacağına pişman ederdim. Kendime dert edeceģime o düşünsün banane der geçerdim.
Çok ayıp gerçekten. Eşin capkında olsa bu telefonunda görduğun her numarayı kafana göre arama hakkını vermez ki sana.
Sizin eşiniz de biraz sinirli bir insan olsa çarşı pazar karışacak yok yere.

Back
X