Güvensiz kadın saldırısı

Siz ne hakla bu saatte arıyorsunuz da benim aile hayatımı rencide ediyorsunuz şeklinde bir tepki verirseniz dumur olurlar 🤭 telefonunuza sesli mesaj ve telesekreter kurmanız sizi kurumsal olarak tanıtır. Ben bunda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Avukat hattıymış deyip anında kapatırlar az akılları varsa. Hala açıp kimsin diye sorarlarsa basın kalayı 😅
Satır satır ezberleyeceğim vallahi 😅😂

Kel kocalarına güvenmemeleri onların sorunu. Kimsenin yuvasını yıkamazsınız isteseniz de, merak etmeyin. İşinize bakın siz, sizi arayıp taciz eden hanımefendilere de güvenmedikleri kocaları koyunlarında fazla yatırmamalarını söyleyin. Her haltı yiyen koca, azarı yiyen işinde gücünde kadınlar. Başlıycam kocalarına.
Sesime sessizsiniz vallahi... Çok teşekkürler 🙏

Sizi çok iyi anlıyorum. Bence söylemelisiniz. Ben kendisinin avukatıyım ama siz ne hakla bu saatte beni ararsınız, benim de bir evim eşim var demelisiniz.

Benim de böyle aramalarım oluyordu. Hatta aradığımda eşlerin açtığı da oldu. Ben hep alttan aldım bu durumu çünkü kimseyi huzursuz etmek istemedim.
Bir keresinde vize başvurusu için yüz yüze görüştüğümüz bir çiftle ilgili baya sorun yaşamıştık. Halbuki ben inanılmaz mesafeli bir insanımdır ama güler yüzlüyümdür. Kadın çok kıskanmış ve gelmemişti bir dahaki görüşmeye. Eşi de bunu söylemişti. Ben çok bozulmuştum ya. Gerçekten kendine güvenemeyen tuhaf insanlar. Kendine güvenemiyor ama herkesin kocasına meraklı olduğuna ne kadar da güveniyor.

Bir avukat olarak cevap vereyim o halde; muhattap olup cevap bile vermeyin ve ertesi gün eşinin yaptığı hadsizliği üst perdeden anlatan bir konuşma yapın eşi ile. Kimse kimseye böyle hadiszce bir mesaj atma hakkına sahip değil, derdi varsa eşine hesap sorsun millete değil. Hiç de üzülmeyin öyle yuvalara hiçbirşey olmaz, o kadında yürek olsa zaten gider kocasına hesap sorar. Sanki metresini arasa kadın metresiyim diye cevap verecek, akla bak. Böyle manyakları uzak tutmak için watsapp profil resminizi kartvizitinizin resmini koyabilirsiniz, en azından bazılarını biraz aklı olanlar vazgeçiyor, resmi görünce ama hala arayan manyaklar çıkarsada hiç alttan almayın. Alttan alırsanız daha çok üstünüze gelirler haberiniz olsun.
Çok teşekkürler... O kadar haklısınız ki... Ben de zaten uslu uslu cevap verdim diye hasta oldum. Halbuki çemkirseydim şimdi huzurum da yanımda olurdu. Profil resmimi özel olarak tasarlayacağım. 🙏

Merhaba kızlar,
Benim bakış açısı desteğine ihtiyacım var.
Ben avukatım. Gün içerisinde çok fazla telefon trafiğim oluyor. Arayıp bilgi almak isteyenler, randevu oluşturanlar, benim arayıp çözmeye çalıştığım işlemler... Özetle o telefon durmuyor.
Fakat bir kaç kez başıma şöyle hoş olmayan bir mevzu geldi. Ve ben tepkilerim yüzünden hasta oluyorum. Lütfen bana doğrusu nedir söyleyin.

Gün içinde arama yapılan numaralardan birinin karısı (genellikle de olmadık saatte sinirlerine hakim olamayıp) beni arıyor ya da bana mesaj atıyor. Kimsin, kocamı niye aradın?

Ben de masum masum açıklıyorum ama sonra derdi tasası bana kalıyor. Niye beni aradı, benim eşim demez mi ne oluyor diye, gece yarısı mı aranır, bunun sorulma üslübu yok mu... Öyle işte kendimi yiyorum.

Böyle bir şey olunca ne yapılır kızlar? Bir yandan diyorum ki yuva yıkılmasın sakin ol, tehdit olmadığını anlat. Bir yandan diyorum ki başlarım kocalarınıza da size de. 🤬

Not: İş telefonum ayrı ve gece açık olmak zorunda. Acil durumlarda müdahale etmemiz gereken durumlar olabiliyor.
Kocasına söylemiyor musunuz?Esiniz beni aramasın diye.
Yada onun aradgı no kendi nosu mu?Engelleyebilirsiniz belki öyleyse.

Kocasına söylemiyor musunuz?Esiniz beni aramasın diye.
Yada onun aradgı no kendi nosu mu?Engelleyebilirsiniz belki öyleyse.
Söylerim tabii. Ama önemli olan kriz anında nasıl davranmalıyım sorusu... Ben kibar davranıyorum. Sonra da kibar olduğum için pişman oluyorum... 🙈

Ayyy nefret ediyorum öyle insanlardan. Beni de müşterinin sevgilisi aramıştı, insan gibi konuşmaya çalıştım baktım insan olmaktan anlamıyor işi hakarete vardırıyor, açtım ağzımı yumdum gözümü valla. En son "zor bela tipsiz bir adam buldun diye herkes onun peşinden mi koşacak zannettin" diyordum ayyy düşününce bile tuhaf geliyor seviye yerlerde 😅 Lâl oldu kadın zaten, telefonu suratına kapattım. Neymiş onun işleriyle erkek bir kişi ilgilenecekmiş, ben niye ilgileniyormuşum... E işim bu ?

Ben olsam kalayı basardım sevgili konu sahibi. Hadsiz insanlar bunlar çünkü normal konuşmak fazla böylelerine.

Merhaba, tabiri caizse koskoca avukatsin. Bunları kafana takmak niye ki bende ince düşünen biriyim ona ragmen böyle hissettim. Kadini ciddi sesle uyar. Bir daha beni rahatsiz etmeyin bu saatte de. Avukat olduğunu ve tlf nun acil durumlar için acik olduğunu sizinde onun yuzunden uyandiginixi söyleyin. Esinizde sizi suclayacak kadar cahil değildir diye umut ediyorum. Başkaları uzulecek diye siz üzülmeyin. Bu cok yanlis.

Back
X