• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guvensizleşmek....

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
Adam yemis ismis gezmis seviyorum evlencem demis ailesiyle tanistirmis hevesi gecincede vay efendim zaten sen güven vermiyodun seni kimle tanistirdiysamda böyle diyor desin mal gibi ortada kal.....kime guvencez bilemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adam yemis ismis gezmis seviyorum evlencem demis ailesiyle tanistirmis hevesi gecincede vay efendim zaten sen güven vermiyodun seni kimle tanistirdiysamda böyle diyor desin mal gibi ortada kal.....kime guvencez bilemedim

Adama demezler mi aklın nerdeydi hemşerim diye?..
Gezmiş, ailesiyle tanıştırmış arkadaş ortamına sokmuş ama güven vermiyormuş karşı taraf...
Vay anam vay...

Sent from my iPhone using Tapatalk

18 yaşında olmama rağmen güven meselesi bende de çok büyük bir sorun.
Tek karşı cins için değil ama hemcinslerim içinde geçerli.
Karşı cinse düşman olabilecek boyutta güvensizim.
İğreniyorum hepsinden,bir tane adam yok yemin ederim.
Olanlarda kapılmış.

onu mal gibi kalmak olarak algılama, bir pislikten kurtulduğun için verilmiş sadakan varmış gibi algıla.. az hasarla atlatmışsın, evlenmek üzereyken de yapabilirdi bu pisliği.. çok geçmiş olsun..

Hevesle alakası yoktur belki. Uyum sağlayamayacağı şeyler görmüştür. Ya da ailesi göstermiştir göremediklerini. Ailesiyle tanıştırdı diye evlenmek zorunda mı? Güvensizlik ilişkiyi bitirmek için geçerli bir sebep bence. Bu arada kimin hakkında konuşuyoruz ki?

Derdi ortada birakmak olsa ailesiyle tanistirmazdi, insanlarda iyi intiba birakmadin demek ki

yorum yapabilmek için biraz daha detaya ihtiyacım var.
ne kadar süredir beraberdiniz?
bir anda mı güven vermemeye başladın?
aranızda daha önce böyle bir mevzu geçmiş miydi?

acaba evlilikten, sorumluluk almaktan mı korktu kaçtı?

ay ne çok sordum..

bir pissslikten kurtulduğunu düşün. asla arkana dönüp bakma. ilerde bu pişman olur döner. tekmeyi vur gitsin !

Back
X