Güvensizlik duygusunu nasıl atlatırız

ecrinnaz51

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
334
80
123
Artık öle bi duruma geldim ki güvensizlik yönünden zirvedeyim çok istiyorum güvenip yarını düşünmeden anı yaşamaya ama olmuyor ne yapacam bilmiyorum:26:

Evlisin profilinde gördüğüm kadarıyla..:44:
Ve eşine güvenmiyorsun :44:
Konu çok yetersiz ama ne denilebilir ki bilemedim :26:
Güveninin sıfıra inmesine neden olan bir olay mı yaşadın evliliğinde?
Yoksa sadece kuruntu şüphe vs olayları mı?
Biraz açarsan ona göre yardımcı olabilirim kendi adıma :13:

Valla ben de senin gibiyim.. İnsanlara önce sıfır güvenle başlayıp sonra zamanla güvenirim.. Belki bizim kadar şüphecilik de doğru değil ama neler yaşıyoruz şu hayatta hemen körü körüne güvenmeyi de dogru bulmuyorm.. Bence bu işin tek çözümü zaman.. O herşeyi netleştirecektir.

Artık öle bi duruma geldim ki güvensizlik yönünden zirvedeyim çok istiyorum güvenip yarını düşünmeden anı yaşamaya ama olmuyor ne yapacam bilmiyorum:26:

Canım yarını düşünmeden anı yaşamak ile özgüvenin paralel olduğunu nereden çıkardın?

Genelde sorumluluk duygusuyla ilgilidir senin dediğin durum, güven duygusuyla ilgili değil.

aslında eşimden yana pek değil çevremden yana çok darbeler geldi o yüzden bana yaklaşanın arkasında hep bi çıkar görüyorum koşullu çevrem olmasından sanırım ((

canım yarını düşünmeden anı yaşamak ile özgüvenin paralel olduğunu nereden çıkardın?

Genelde sorumluluk duygusuyla ilgilidir senin dediğin durum, güven duygusuyla ilgili değil.
hayatımda bişeyler güzel ilerlerken bi andan düz ters olabiliyo (

aslında eşimden yana pek değil çevremden yana çok darbeler geldi o yüzden bana yaklaşanın arkasında hep bi çıkar görüyorum koşullu çevrem olmasından sanırım ((

He iyi bari :44:
Eşinden yana olsaydı güvensizlik o zaman vahim olurdu durum
Evliliğinden de birşey anlamazdın çünkü
İnsanlara iyice tanımadan kendini açma ve güvenme.Sırrını verme ki yarın öbürgün kullanmasınlar.
İyice ölçüp biç sonra açarsın içini.
Eğer akrabalardan dostlardan yana güvensizliğin varsa arana mesafe koymayı dene.
Seni mutsuz edenlerle işin olmasın.
Hayata bir kere geliyor insan.
Mutsuzluğu sürdürmenin de gereği yok bu yüzden.
Koy mesafeni bırak kendileri üzülsün seni kaybettiklerine

valla canım 3 yıl önce bi hastalığa yakalndım ve çevremden bu yüzden çok uzaklaştım artık kendimle barıştığım bi anda çevre edinmeye başladım fakat insanların her isteğine her zaman yetişemiyorum her zaman verici taraf olmak ta çok yıprattı...

hayatımda bişeyler güzel ilerlerken bi andan düz ters olabiliyo (

İyi de canım hayatta herşey dört dörtlük olamaz ki zaten.

İllaki engebeler olacak düzlüklerin olduğu gibi.

Herşey muhteşem olsaydı o zamanda hayatın tadı kalmazdı.

İnsan üzüntülerle tersliklerle olumsuzluklarla daha da olgunlaşıyor deneyim sahibi oluyor.

Yaşanan tersliklerle öğreniyoruz neyin nasıl olabileceğini.

Göre göre alışıyoruz artık.Düşe kalka bir nevi..Bir de bu yönden düşün

işte sorunum orda benim derdimi açıp konuşacağım kimse yok hayatta en basiti bacım bile gün gelince yüzüme vurdu ((

evet öle tabiki mantıklı olanı söylüyorsun ama mantık her zaman beni ayakta tutmaz ki duygularımıda tamamen yitirmekte istemiyorum

işte sorunum orda benim derdimi açıp konuşacağım kimse yok hayatta en basiti bacım bile gün gelince yüzüme vurdu ((

Burası var ya
Buraya ne zaman istersen yazabilirsin.Burada arkadaş edinebilirsin :13:
İnan bana...
Benim şurda çok sevdiğim insanlar var yazıştığım muhabbet ettiğim.
İlla yüzyüze görüşmek gerekmiyor.Uzakta olsa kalplerimizin bir attığını bilmek dahi mutluluk veriyor insana gerçekten..

evet öle tabiki mantıklı olanı söylüyorsun ama mantık her zaman beni ayakta tutmaz ki duygularımıda tamamen yitirmekte istemiyorum

Sen kendin diyorsun bak herzaman verici taraf oluyorum diye.

Bunu yapmaya mecbur değilsin ki ama bunu seçen sensin.

Akışa bırak biraz.

Karşı taraftan bekle bir şans ver belki kendiliğinden gelişip olacak bazı şeyler.Şartlandırma.

evet gerçekten çok güzel söylüyorsun çok sağol bu şekilde paylaşmam bile bana bi nebze ii geldi sağolun arkadaşlar...

evet kesinlikle haklısın şu dakikalarda bile kendimi ii hissetmeye başladım :)))

evet kesinlikle haklısın şu dakikalarda bile kendimi ii hissetmeye başladım :)))

Hah şöyle :13:
Bak gördün mü
Mesaj hakkın dolsun istersen bana bile yazabilirsin arkadaş olabiliriz
Hiç dert etme arkadaşsızlığı.Buradan birsürü arkadaş edinebilirsin kafa dengine...
Buarada yaş kaç ve çalışıyor musun ?

benim rahatsızlığım çevre tarafından bazen dışlanma bazen acı bazende mecburiyet olarak göründü ve ben ister istemez kendimi koşullu yaptım çünkü öle bi hal alıyosun

ben ilk defa kullanmaya başladım msj hakkı nasıl oluyor arkadaşlık nasıl oluyor hiç bilmiyorum :) yaşım 27 çalışmıyorum

ben ilk defa kullanmaya başladım msj hakkı nasıl oluyor arkadaşlık nasıl oluyor hiç bilmiyorum :) yaşım 27 çalışmıyorum

toy üye seni...
Alışırsın zamanla
Şimdi bu konuya yada diğer başka konulara mesajlar yazıyorsun ya mesaj sayın 100 olduğunda forumdan bir kişiye özel mesaj yollayabiliyorsun.
Ama dediğim gibi önce mesaj sayının 100 olması icap eder.
Mesaj yazmak istediğin üyenin üzerine gelip bir tıklıyorsun.
Profil bilgilerinin hemen altında özel mesaj yazar ona basıp yolluyorsun.
Özel mesajın hemen altında da add as contact yazar.Arkadaş listene ekle demek.
Ona basarak arkadaşlık oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…