- 1 Ağustos 2011
- 785
- 40
- 118
Merhaba arkadaslar benim 8 yillik bir iliskim 9 aylik nisanlilik surecim oldu suandada 2 aylik bir evliligim var evlendigimizden beri ters giden cok seyler oldu balayi yerinin cok kotu olmasi hemen eve gelmemiz gibi daha bircoksey..Evlenmeden once sosyla nedya ile ilgili cok kavga ettik nisanliliktada dusundum evlenip evlenmemeyi ama seviyordum ve ona guvenmezsem kimseye guvenemezdim ki cok buyuk birseyini gormedim ama butun hersey mi onun basina gelir arama ekleme vs..Simdiko konuya geleyim.Evlendikten sonra kurban bayramiydi ve esimin ailesi ile bayrama koye gittik esimin telefonu bendeyken telefonunu karistiriyorum sosyal medyada bir yere girmis mi falan filan diye bakiyordum cunku daha onceden bir guvensizlik var bu konularla ilgili biri giriyor diye kapatmis oldugumuz face hesabini actim ve nisanlanmadan once birinin aratildigini gordum hesap kapatildigi gun sakince sordum bilmiyorum vallaha dedi ben eve gelene kadar surat astim tabi sonra kardesi bu hesaba bakti farkli farkli iplerden giris yapilmis kim aratti esimmi baska biri mi hesap calindidi icin bilmiyorum ama tam evlendik guvendim derken tekrar guvensizlik olustu bende.Bu arada telefonu hep ortada durur sifre felan koymaz eski sosyal medya hesaplarinin sifresinide bilirdim.Ama hep birilerinin aratilmasi eklenmesi bende guven sorunu olusturdu.Ben artik cildirmaya geldim agladi etti yeminler etti inanmiyorum Kurana el bas dedim Kuran a el basti ben hicbirsey yapmadim yapmam da diye bilmiyorum benim guvensizligim devam ediyor nasil olacak boyle kafam allak bullak