Selam kizlar. Size benim icin gercekten dert olan birseyden bahsetmek istiyorum. Belkide sen hastasin diyenler olacaktir.
Bi, bibucuk sene oncesinde biriyle tanistim araci vesilesiyle. Bu kisi benimle ileriye donuk konusurken instagramdan baska bi kiz bulup onunla yoluna ilerlemek istedi. Bu durum bende feci bi sekilde korku ve guvensizlige yol acti.
Yine biriyle tanistim bi bucuk ay once bana guzel samimi seyler soyluyo, samimi oldugunu dusunuyorum. Ve dusunmuyorumda. Bikac saat haberini alamayinca, instagram beya baska bi programda kizlarla gorustugunu dusunmeye basliyorum. Bu dogal mi. Yada benim kafamda mi var. Soguk davrandimi acaba diye dusununce tamam simdi artik gorusmek istemedigini soylicek diye dusunuyorum ve gorusmeyi kesmek en dogrusu geliyo. Cunku aciklama yapiyo ama inanmiyorum. Aciklama derken dolayli soruyorum anliyo tabi. Tabi her zaman aciklama sormuyorum ama kafamda senaryolar oluyo.. dediklerine inanmiyorum
Stalklamaya basliyorum, stalklama direct ekle instagramdan kendin gor diyo onuda yapmiyorum.
Bu kisiyle gorusmeyi kesmek en dogrusu geliyo. Ama ya bundan sonrakiler...