• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvensizlik ve saygısızlık:(

kız annen baban fazla üüzlmez merak etme herşey geçiyo ben varya 6 sene çıktıgım kişiyle evi,eşyaları ,hepsini dayadı döşedi özel yapımdı bide anında bıraktım annesinin kafasına yüzükleri attım valla :) ( aramızda yüzük takmıştık zorluyodu beni )ailem biliyodu yüzükleride , eşyalardan felan haberleri vardı hepsi oh olsun dediler bide :) hayırlısı böleymiş dedim şimdi gülüyorum baksana :) tabe senı sevni seviceksin bitti .

Haklısın tabi ama insanın aileye pat diye söylemeye dili varmıyor ki biraz kendini toparlayınca daha rahat konuşur çok etkilenmez bence yoksa bu duygusallıkla anlatmaya kalkarsa psikoloi daha çok etikilenir.

İşte bekledigim son gerçekten bunun olmasını bekliyodum çünkü sana kıyamadım canım dısardan bakıldıgında en iyisini yaptın hayırlısı buymus kkonu komsuyu kimseyi düsnme en azından isler ciddiiye binmeeden son buldu sen bitek kendini düsün artık bi baskası icin fedakarlık yapmayı bırak yeterınce yapmadın mı zaten ? :ssz:

İşte bekledigim son gerçekten bunun olmasını bekliyodum çünkü sana kıyamadım canım dısardan bakıldıgında en iyisini yaptın hayırlısı buymus kkonu komsuyu kimseyi düsnme en azından isler ciddiiye binmeeden son buldu sen bitek kendini düsün artık bi baskası icin fedakarlık yapmayı bırak yeterınce yapmadın mı zaten ? :ssz:

fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum..hayırlısını diliyorum Allahtan..elimden gelen bu artık..

Hayırlıysa gelir şamdan yemenden, hayırsızsa ne gelir elden.... Senin içinde hayırlısı buymuş artık senın yapacak bişeyin kalmadı zaten karsı tarafta dunden razıymıs kendını yeyip bitirmene deymedi bile :20:

Haklısın tabi ama insanın aileye pat diye söylemeye dili varmıyor ki biraz kendini toparlayınca daha rahat konuşur çok etkilenmez bence yoksa bu duygusallıkla anlatmaya kalkarsa psikoloi daha çok etikilenir.

ben olsam o kızgınlıkla çoktan sölemiştim ,hayatımda sorunları içimde tutamam ben patlarım ,zaten neşem kaybolur ailemde anlardı benim ama tabiki herkezin huyu,suyu farklıdır,ama uzattıkçada o içinde onu yiyip kemiricek .

ben olsam o kızgınlıkla çoktan sölemiştim ,hayatımda sorunları içimde tutamam ben patlarım ,zaten neşem kaybolur ailemde anlardı benim ama tabiki herkezin huyu,suyu farklıdır,ama uzattıkçada o içinde onu yiyip kemiricek .

ne salağım ya beni sevdiğne öyle inandırmışımki kendimi..sadece içim acıyor tamam bitsinde ne bilim bu kadar mı kolay ya hiç aramıyor hiç sormuyor..hala aynı yerden bakıyor..hala beni suçluyor içinde..insan suçlasa bile dayanamaz bi msj atar en azından..o da yok..ne kadar kolaymış benden vazgeçmek..

hayır sen salak felan değilsi sadece sevdin,her kadın gibi duygusalsın ,daha ince düşünüysun bunlar normal şeyler. hayatına yeni birini girince gene aynısı olucaksın ,yapın bu,kötü ve art niyetli degılsin ,iyi kalpli olmanın mükafatını vericek rabbim sanada ( ama biyerde hep güven sorunu olucak tabiki ) bak biyerde okumuştum erkekler bir ilşki bitince 6 ay sonra akılları başlarına geliyormuş tamamen .ilk zamanlar kadınlar aglar üzülür ,erkekler umursamaz.kadın yeni hayatına alışır alışveriş,gezme,yeni ortamlar,v.s derken atlatıyor .ama ozamanda erkeklerde bir yıkım başlıyor ozaman kadın çoktannnnnnnn unutmuş oluyor tabiki :)

çarşambadan beri haberleşmiyoruz..dün annesi beni aradı nasılsın kızım falan dedi sıcak konuştu sonra annemi istedi annemlede gayet normal konuştu hiçbirşey söylemedi farklı olarak.bu arada ben haftasonu anneme konuyu açtım beni kısıtlıyor bunaldım biz ayrıldık dedim.ama annem annesi arayınca haberi yokmuş gibi davrandı bişeyden.bildiğimi belli edersem yüzgöz olunur bişey varsa söylesinler bakalım dedi.böyle yanii saçmalık..şu anda kendisi facedeymiş fotograflarımız henüz duruyormuş ama ilişki kısmında hiçbişey yazmıyormuş.ne ilişkisi var diyor ne yok diyormuş.herşey çok saçma..

yorumu size bırakıyorum..

selam tatlım anladıgın kadarıyla o annesine anlatmış anneside sizi ağzınızı arıyo belliki.ama bence o sana dönsede çokkkkkkkkkkk ii düşün derim

Erkek arkadaşının yaptığı gerçekten yanlış, sen de alttan almışsın hep küfür etmek falan çok kötü.
Her şeye rağmen ayrılmanıza çok üzüldüm sanki ben yaşamışım gibi hissettim :( belki barışırsınız bakalım ne olacak? Bana o seni geri aramaz gibi geliyor dediğin kadar inatçı ve gururlu ise, belki senin adım atmanı bekliyordur. Son mesajında 4 gündür aramadın bitti yazmış ya.. demek ki saymış aramadığın günleri ve aramanı da beklemiş. Bilmiyorum ki kalbinin sesini dinleyebilirsin neyi uygun görüyorsan onu yap

ya bu çok basit bir küfür bir türk erkeği ortalama günde 20 defa filan kullanıyor o sinirle dikkat edememiştir . bence çok abartmayın

seveni sevmek en güzelii.
benim de 4 yıllık ilişkim vardı Allah biliyor 3 yıl kpss ye hazırlandı hep yanında oldum ama nasıl samimi ve içtendim Allah biliyor. 2012 eylül de atandı öğretmendi işe gittiği ilk gün sen devlete atanamazsan evlenmemiz zor dedi.tabi benim kafamda her şey değişti. bundan iki yıl öncede artık ailene söyle dedi bana bende dedim ki işlerimizi yoluna koyalım sen atan bende okulu bitireyim. kurduğum cümle aynen şu ' ailemin karşısında güçlü ol' çünkü ailemin tek kızıyım illaki soracaklar edecekler ama bu atandıktan sonra şimdi tutturdu ben artık güçlüyüm sende iş bul sonra ciddi adım atarız. 6 aydır tanıdığım insan öyle farklı bir duruştaki şuan gözümde. Kafam allak bullak annesi babası beni biliyor annesi ben o kızı gelin olarak istiyorum diyormuş benle de konuştu çok sıcak çok samimi ama anneyle babasıyla evlenmeyeceğim ki eşim diyebileceğim adam değişti öyle farklı oldu ki ne yapacağımı bilemiyorum artık lütfen yardımcı olunn!!!!!!

birşey itiraf etmeye geldim kızlar bu yazıları yazdıktan sonra ayrılamamıştım 1 hafta önesine kadar beraberdik..tabi aynı seviyesizlik devam ediyordu aramızda.evet bitirememiştim cesaret edememeiştim ne yalan söyleyim..ama artık bitti kızlar..ağlasamda özlesem sızlasamda bitti..mantıklı olan buydu..hı şunuda söylemem gerek bunuda size söyleyememiştim tepkinizden korkmuştum ben yıllar önce internetten saçma sapan sitelere üye olarak aldattgını öğrenmiştim.yani görüşme falan yok ama tanısalım falan gibi msjlarını yakalamıştım.beni yadırgamayı..1 sene ayrı kaldıktan sonra affettim işte..affettimde başım göğe mi erdi..işte yaşadıklarıma bakın..diyeceğim şu ki son şansı herzaman evlilikte vermeliyiz diye düşünüyorum artık.evliliktede affedin böyle bişey olursa demiyorum ama o zmn durum farklı olur.sadece sevgiliyken bunları affetmek bizi değersiz yapmaktan başka bi işe yaramıyor.

şimdi düşünüyorum mesleği gereği sık sık yurt dısına cıkacaktı lüks oteller ortamla iyi para desen bi dunya..ne olacaktı?evet aklıma gelen basıma gelecekti buyuk ihtimalle..hangi erkek şaşırmaz bunlara?ama ben hep guvenmeyi seçtim bunu denedim bunun için çanbaladım o ise bana güvenmedi..bana güvenmedi ne kadar komik..benim gibi kıza güvenmedi..

bu anlattıklarım umarım bi şekilde işinize yarar bakış açısı olur en azından belki..Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkartsın..

birşey itiraf etmeye geldim kızlar bu yazıları yazdıktan sonra ayrılamamıştım 1 hafta önesine kadar beraberdik..tabi aynı seviyesizlik devam ediyordu aramızda.evet bitirememiştim cesaret edememeiştim ne yalan söyleyim..ama artık bitti kızlar..ağlasamda özlesem sızlasamda bitti..mantıklı olan buydu..hı şunuda söylemem gerek bunuda size söyleyememiştim tepkinizden korkmuştum ben yıllar önce internetten saçma sapan sitelere üye olarak aldattgını öğrenmiştim.yani görüşme falan yok ama tanısalım falan gibi msjlarını yakalamıştım.beni yadırgamayı..1 sene ayrı kaldıktan sonra affettim işte..affettimde başım göğe mi erdi..işte yaşadıklarıma bakın..diyeceğim şu ki son şansı herzaman evlilikte vermeliyiz diye düşünüyorum artık.evliliktede affedin böyle bişey olursa demiyorum ama o zmn durum farklı olur.sadece sevgiliyken bunları affetmek bizi değersiz yapmaktan başka bi işe yaramıyor.

şimdi düşünüyorum mesleği gereği sık sık yurt dısına cıkacaktı lüks oteller ortamla iyi para desen bi dunya..ne olacaktı?evet aklıma gelen basıma gelecekti buyuk ihtimalle..hangi erkek şaşırmaz bunlara?ama ben hep guvenmeyi seçtim bunu denedim bunun için çanbaladım o ise bana güvenmedi..bana güvenmedi ne kadar komik..benim gibi kıza güvenmedi..

bu anlattıklarım umarım bi şekilde işinize yarar bakış açısı olur en azından belki..Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkartsın..

ahhh elifimyaaa ben bılıyodumkı barışıcanı hatta dedım konuna gelmedıgıne göre barıştı bu kız msn dede yoksun hiç

neyse senı biraz daha akıllanmış gördüm cicim .hakkında hayırlısı nediyelim .tekrar denemek istedin denedin gördün ,SÖKÜK KİŞİLİKTEYSE DİKİŞ TUTMUYOR MALESEF TATLIM .NEYSE SEN BUNU UNUT GİTSİN DERİM SADECE YENI AŞKLARA MERHABA DE BAK YAZDA GELIYOR OHHHHH MİSSS

seveni sevmek en güzelii.
benim de 4 yıllık ilişkim vardı Allah biliyor 3 yıl kpss ye hazırlandı hep yanında oldum ama nasıl samimi ve içtendim Allah biliyor. 2012 eylül de atandı öğretmendi işe gittiği ilk gün sen devlete atanamazsan evlenmemiz zor dedi.tabi benim kafamda her şey değişti. bundan iki yıl öncede artık ailene söyle dedi bana bende dedim ki işlerimizi yoluna koyalım sen atan bende okulu bitireyim. kurduğum cümle aynen şu ' ailemin karşısında güçlü ol' çünkü ailemin tek kızıyım illaki soracaklar edecekler ama bu atandıktan sonra şimdi tutturdu ben artık güçlüyüm sende iş bul sonra ciddi adım atarız. 6 aydır tanıdığım insan öyle farklı bir duruştaki şuan gözümde. Kafam allak bullak annesi babası beni biliyor annesi ben o kızı gelin olarak istiyorum diyormuş benle de konuştu çok sıcak çok samimi ama anneyle babasıyla evlenmeyeceğim ki eşim diyebileceğim adam değişti öyle farklı oldu ki ne yapacağımı bilemiyorum artık lütfen yardımcı olunn!!!!!!

alınmayın ama bence sevgiliniz haklı siz ona hem güvenmemiş hem inanmamışsınız . Ödeşme zamanı .

alınmayın ama bence sevgiliniz haklı siz ona hem güvenmemiş hem inanmamışsınız . Ödeşme zamanı .

ödeşme zamanı mı? valla canım uzaktan davulun sesi hoş geliyor ama söylediğim sözde güvenilmeyecek bir şey yoktuu onun bana yaşattıkları yanında ben ona hiç bir şey yapmadım. zor günün de yanında oldum madem öyleydi kendisi sıkıntı dayken bunlar için tavır alsaydıı... ben okulu mu bitirince kendi atanınca mı 3 yıl önce söylediğim söz kafasına dank etti... beni hangi durumda olursa olsun bırakmayacak bir insan değildi. bana bir şey ödetemezz.. şimdi pişman oldu kapımda demek ki durum ödeşme değil kendini bir şey zannetmeydii kendisi açıkça söylediii Cnmmm.

Tamam kıskançlık,sinirlenme,sahiplenme bir yere kadar güzelde e bir insan böyle yapıyorsa nerde kaldı saygı,sevgi,güven ? Herşeyin bir sınırı olmalı ve sonuna kadar haklısınız bence anladığım kadarıyla siz onun güvenini kıracak bir davranışta bulunmamışsınız fakat o size bir türlü güvenemiyor. Sevgilin bu davranışlarıyla seni kendinden soğutuyor haberi yok. Gittikçe yıpranmadan kararını ver derim onlu hayat mı daha iyi yoksa onsuz mu? Yok ben devam edicem diyosan tepkini iyice belli et anlamıyorsa gerçekten psikolojik sorunları olduğunu düşünürüm.. Tercih senin çünkü bu hayata bir kez geliyoruz ve inan üzülmek için çok erken...

Back
X