Kızlar merhaba. Daha öncede size bi konu açmıştım görüştüğüm kuzenimin arkadaşı biri var vs demiştim. 2 aya yakın bi süredir görüşüyoruz. Daha doğrusu mesajlaşıyoruz toplasan 5 6 kez düzgün görüşmüşüzdür en fazla. Her neyse biz sürekli mesajlaşıyoduk ama görüşmeyi erteleyen, sürekli birilerine sözüm var vs diyen, umursamaz takılan ve tartışırken ben sinirden kudururken gayet cool cool sakin cevaplar veren bi tip. Onunla konuştuğumuz süre zarfında bi arkadaşımın beni sevdiğini öğrendim. Ve arkadaşça görüşmeye devam ettim, zamanla vazgeçeceğini düşünürken günden güne bağlandı ve her gün farklı bi sürprizlerle karşıma çıkmaya başladı. Arkadaşımın görüştüğüm kişiden haberi yoktu ama görüştüğüm kişi arkadaşımı biliyordu. Arkadaşım günden güne benden umutlanmaya başlamış ve görüştüğüm kişinin arkadaşına gidip bilmeden bizim konuştuğumuzu vs anlatmış ve arkadaşı da tüm olanları anlatmış. Arkadaşımı tamamen kaybettim. Görüştüğüm kişi de sana güvenmiyorum zamana bırak zamanla toparlanır diyor. Ama hiçbir toparlamanma gayretinde bulunmuyor. Ben mesaj attığımda cevap atıyor onun dışında hiç yazmıyor. Konuştuğumuz zamanda kavga etmezsek en fazla 5 6 mesaj atıyor. Görüşmek istemiyor zamana bırak diyor. Konuşmak istemiyosan söyle diyorum istemesem söylerim onca şeye rağmen konuşuyorum seninle diyor. Sizce ne yapmalıyım özür diledim tabiki hemen toparlanmayı beklemiyorum. Ama herkes vazgeç diyor. Muhabbeti kaç kere kesmeye çalışsam da hep bir şey oldu ve tekrar konuşmaya başladık. Ve birkaç gün önce bana yalan söylediğini öğrendim. Kavga etmemek için yalan söylemiş ama kaçınılmaz son oldu tabii