Güvensizlik yüzünden saçmalamaya başladım

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Dün eşim mesaideydi,2-3 haftada bir kalıyor ve kaldığında da sık sık arar şirketten. Kalktım küs olduğum halde oraya gittim,habersiz gittim sözde basacağım ya,kesin mesaide değil kandırdı diyorum. Beni görünce çok sevindi,kendimden utandım.

Şifresini almıştım bir kaç gün önce, telefon kayıtlarını sık sık takip ediyorum internetten,öyle bakılabildiğinden haberi yok. Bütün aradığı numaraları kendi telefonumdan çevirdim hatta aynı numara bende kayıtlı değilse gizliden arayıp sesini dinledim,hepsi erkek ve tanıdığım insanlar çıktı.

Faceden de hep bakıyorum,iş yerinden arkadaşlarından vs aratıyor. Yine bir açık yok.
Hala da düşünüyorum,başka ne yapabilirim de biri varsa açığını yakalarım diye, var mı öneriniz?
Kesin eminim ben kafayı yedim:110:

Güvensizliğimin sebebiyle ilgili 2 konum var kısaca özetlersek, evlenmek için çektiğimiz krediyi öderken yetiştiremememiz ama bunu gururuna yediremeyip bana söylememesi, savurganlığa devam etmesi. Sonucunda faizler, icraya verilmemiz vb. 13bin kredi çekilmişti 3buçuk sene önce ama bir kaç aydır ödediğimiz cezalar zaten o kadar tutuyor,borca sadık kalmayınca gerçekten bu kadar ceza ödeniyormu? o kadar çalıştık nereye ödendi? hayatında biri mi var diye güvenim yerlerde:KK43: 26 ve 28 yaşlarındayız çocuğumuz var ve bu adam benim 12-13 yıldır sevdiğim adam, yakıştırmak da istemiyorum engel olamıyorum...

Son düzenleme:
Galiba buna othello sendromu diyorlardi. Gecmis olsun.

( ben tani koyma yetkisine sahip degilim , haddim de degil zaten ama cok benzedigi icin soyledim, bi arastirin diye. )

Ben size şöyle söyliyim ben ilk evliliğimde aldatıldım. İkinci evliliğim üç aydır ve bunların hiçbirini yapmıyorum. Güveniyorum çünkü. Bence eşinize haksızlık ediyorsunuz günah bu yapmayın. Kredi vs konular başka hem aldatılmak başka siz sapla samanı karıştırmışsınız biraz. Kendinizi de üzmeyin eşiniz de anlarsa ayıp olur.

Sürekli şüpheyle tetikte olmak zor değil mi?o_O
Eğer bu durum gerçekten aşırı bir hal aldıysa psikoloğa git ve bi güzel dök içini.
Güvensizlikle yaşanmaz, yaşasan bile sonun iyi olmaz.

Ben size şöyle söyliyim ben ilk evliliğimde aldatıldım. İkinci evliliğim üç aydır ve bunların hiçbirini yapmıyorum. Güveniyorum çünkü. Bence eşinize haksızlık ediyorsunuz günah bu yapmayın. Kredi vs konular başka hem aldatılmak başka siz sapla samanı karıştırmışsınız biraz. Kendinizi de üzmeyin eşiniz de anlarsa ayıp olur.
Canım sağol baktım şimdi. Ama o kadar vahim durumda değil benim sanırım bu durum çıkınca başladı,inşallah da olmaz:KK43:

Ben de devreler karıştı evet, ama aklıma böyle bişey olabilir mi diye geldi ne biliyim. Eşini aldatıp elaleme para yedirenler de var, benimki de böyle bir durummu diye şüpheye düştüm.İNş. bu sefer mutlu olursunuz:KK72:

cnm kjendıne ugras bulmalsın .. hep kocana takarsın kafanda kurgularsın.. hobı edın ozaman gor bak herkes daha ii olck

Eşinizin sayisal iddaa falan oynama huylari var mi?
Eger varsa ciddi miktarda parayi buralara yatirmis olabilir.
Enistem 15 bin lirayi gözünü kırpmadan lotoya yatirmisti. Boyu devrilesice...

Bence kendini biraz rahat birak , boyle supheyle yasanmaz..
Kendinide evliliginide mahf edersin , hayati kendine zindan etmeye gerek yok...
Eger aldatmis olsa bunu fark ederdin , ama suan beni aldat modundasin...

Bu şekide sürekli şüphe içinde yaşamak istemezdim
kendi kendine dert aramak budur herhalde , hastalık haline gelmiş
yazık hiç birşeyden zevk almazsınız , şeytanlara kendinizi teslim etmişsiniz

Eşinizin sayisal iddaa falan oynama huylari var mi?
Eger varsa ciddi miktarda parayi buralara yatirmis olabilir.
Enistem 15 bin lirayi gözünü kırpmadan lotoya yatirmisti. Boyu devrilesice...

İddia nadiren oynar ama başka konularda çok savurgan. Mesela borçlarımız olmasına rağmen karşı yakadaki işe arabayla gitmesi(şimdi servisi olan bir yerde çalışıyor), 100tl ye yakın her ay digitürk ödememiz(maça düşkün,bir türlü kapattıramıyorum), evliliğin ilk yıllarında,biz araba almadan önce bir yerlere giderken arkadaşın arabası diye araba getiriyordu.Onları meğersem hep kiralıyormuş kredi kartlarıyla.Ben o dönem çalışmıyordum,kızım 14 aylık olunca döndüm tekrar işe. Markette fiyata bakmadan ıvır zıvır almak, pahalı kıyafet almak gibi kötü huyları da var.Borç var diye daha çok kısması gerekirdi

şüphelerinizin geçici olduğunu düşünüyorum
borçlar ve harcamalarla ilgili hayal kırıklığınız henüz ortaya çıktı
bunun etkisiyle hata arıyorsunuz
kanımca müsriften öte bi şey değil kocişiniz
kendinizi de onu da daha fazla incitmeyin bence, sakin olun;)

Bence kendini biraz rahat birak , boyle supheyle yasanmaz..
Kendinide evliliginide mahf edersin , hayati kendine zindan etmeye gerek yok...
Eger aldatmis olsa bunu fark ederdin , ama suan beni aldat modundasin...

Kırmızı olan cümle beni çok mutlu etti, illaki açık verirdi değil mi? Bu hareketlerime devam etmeyecem inş. çünkü bunca senedir ilk defa böyle yaptım ve bişey de çıkmadı. Aslında konuyu açma sebebim, "Bu kadar masum göründüğüne bakma,benim de eşim/sevgilim böyleydi,aldatmaya dair bişey bulamamıştım ama meğer aldatıyormuş" gibi bir olay yaşamış insanlar varmı diye açmıştım. İçim rahatladı ama sağolun:KK54:

isin zor allah yardimcin olsun.once kendine guven layikiyla kadinligini yaptiktan sonra adamin gozu neden disarid a olsun canm

Bu şekide sürekli şüphe içinde yaşamak istemezdim
kendi kendine dert aramak budur herhalde , hastalık haline gelmiş
yazık hiç birşeyden zevk almazsınız , şeytanlara kendinizi teslim etmişsiniz
Hastalık haline gelmiş derken? 13 yıldır ilk defa böyle oldu,bence biraz yanlış anlaşılma olmuş.

Güvensizliğimin sebebiyle ilgili 2 konum var kısaca özetlersek, evlenmek için çektiğimiz krediyi öderken yetiştiremememiz ama bunu gururuna yediremeyip bana söylememesi, savurganlığa devam etmesi. Sonucunda faizler, icraya verilmemiz vb. 13bin kredi çekilmişti 3buçuk sene önce ama bir kaç aydır ödediğimiz cezalar zaten o kadar tutuyor, borca sadık kalmayınca gerçekten bu kadar ceza ödeniyormu? o kadar çalıştık nereye ödendi?

Bankacılık, faiz sistemlerini okuyun, insanlar nasıl bulaşıyor nasıl kurtulamıyor ve neden kullanmak zorunda kalıyoruz diye düşünün. İçiniz çok daha fazla rahat eder :) İpin ucunu kaçırdığımızda faizin faizini ödeyebilecek duruma geliyoruz, ama kasa hep kazanıyor.

Bankacılık, faiz sistemlerini okuyun, insanlar nasıl bulaşıyor nasıl kurtulamıyor ve neden kullanmak zorunda kalıyoruz diye düşünün. İçiniz çok daha fazla rahat eder :) İpin ucunu kaçırdığımızda faizin faizini ödeyebilecek duruma geliyoruz, ama kasa hep kazanıyor.
Kocama o kadar kızıyorum ki bittimi ne kadar kaldı dediğimde hep yalan söyledi,avukatlar annesini aradılar,ben gelen mesajı yakaladım,başka bir zaman yine gelen çağrıyı gördüm. Bizimki de hem inkar ediyor hem delil bırakıyor. Böyle insanlar keşke bankaya hiç bulaşmasa

cnm ne üzmüşsün bu kadar kendini bu kadar didklemek niye kendi ağznla söylüorsun savurgan diye zaten illa bi kadınla yenmzki para.hayat şartları ortada yetiştemiyordur ee bide savurgansa herşey ortada zaten.kimsenin özeli bu kadar didklenmez eşin olsa bile.sıkma canını boşuna

Back
X