Güvensizlik yüzünden saçmalamaya başladım

Kocama o kadar kızıyorum ki bittimi ne kadar kaldı dediğimde hep yalan söyledi, avukatlar annesini aradılar,ben gelen mesajı yakaladım,başka bir zaman yine gelen çağrıyı gördüm. Bizimki de hem inkar ediyor hem delil bırakıyor. Böyle insanlar keşke bankaya hiç bulaşmasa

Bitti mi ne kadar kaldı deyince kendi harcamaları da gözünün önüne geliyordur, inkar edip delil bırakmasaydı daha da sorun olmaz mıydı? Bitti mi diye sormak istemiyorum artık içimi rahatlat diyerek neyin ne olduğunu sorun baştan faizine, ödenmişine, ödenmemişine bakın beraber. Borcumuz var ama savurganlık yapıyorsun denmesi bunaltır insanı her doğru bildiğimizi yapamıyoruz ki.

Para savurdugu için aldatmasi gerek yokki? Yani ben sahsen bu baglantiyi kuramadim. Bu kredi olayi sadece para konusunda pek tutumlu olmadigini gösteriyor. Sana yalan söylemesi elbette yalnis fakat bunlarin hiçbiri aldatma isareti degil.

Acaba içinde kaldi da ve asil bosanmak için bir neden mi ariyorsun? Yada ne bilim kk'den etkilenerek macera mi ariyorsun? Insan nasil böyle kaygilar ile yasar? Ayni yastiga basini koyar? Acilen bir psikolog yada evlilik terapistine gitmen gerekiyor canim, bu durum gerçekten çok sagliksiz.

İddia nadiren oynar ama başka konularda çok savurgan. Mesela borçlarımız olmasına rağmen karşı yakadaki işe arabayla gitmesi(şimdi servisi olan bir yerde çalışıyor), 100tl ye yakın her ay digitürk ödememiz(maça düşkün,bir türlü kapattıramıyorum), evliliğin ilk yıllarında,biz araba almadan önce bir yerlere giderken arkadaşın arabası diye araba getiriyordu.Onları meğersem hep kiralıyormuş kredi kartlarıyla.Ben o dönem çalışmıyordum,kızım 14 aylık olunca döndüm tekrar işe. Markette fiyata bakmadan ıvır zıvır almak, pahalı kıyafet almak gibi kötü huyları da var.Borç var diye daha çok kısması gerekirdi
Daha iyi anladim şimdi.
Market, marka kiyafetler, araba kiralama vs. Bunlar farkinda bile olmadan kredi kartina oyle bir bindiriyor ki ayı eksilerde kapatiyorsunuz.
Tedbir alinmazsa bu bir kısır döngü. Hep boyle gider.
Benim esim de kredi kartini kullanmayi bilmeyenlerden. Onu dizginliyorum ama yeterli olmuyor. Bir yerde hoşuma giden sey gorsem hemen alalim diye atlar. O an almazsak ertesi gun alıp gelip.
Uzaktan güzel gözüküyor degil mi?
Hic oyle degil oysa. Bu huyu yüzünden daha elzem ihtiyaclarimizi askıya aliyoruz cogu zaman.
Hele kizimiza aldığı fuzuli seyleri hic yazmıyorum.
Ay bi konu acsam yeriymis:KK6:

Para savurdugu için aldatmasi gerek yokki? Yani ben sahsen bu baglantiyi kuramadim. Bu kredi olayi sadece para konusunda pek tutumlu olmadigini gösteriyor. Sana yalan söylemesi elbette yalnis fakat bunlarin hiçbiri aldatma isareti degil.

Acaba içinde kaldi da ve asil bosanmak için bir neden mi ariyorsun? Yada ne bilim kk'den etkilenerek macera mi ariyorsun? Insan nasil böyle kaygilar ile yasar? Ayni yastiga basini koyar? Acilen bir psikolog yada evlilik terapistine gitmen gerekiyor canim, bu durum gerçekten çok sagliksiz.

Seven kimse boşanmak için neden aramaz bence, neden öyle bişey yapayım ki. Bu kadar inkar edince acaba nereye harcadı,kesin bilmemi istemediğim bişey yaptı diye kafama kuşkular üşüştü. Açıklama yapıyor ama ya bu da yalansa diye konu benim didiklememe kadar vardı. Neyse bana hak vermemenize çok seviniyorum, kuşku da gitti zaten yazılanları okuyunca:KK5:

Benim eltim var bular marka hastası bundan dolayı bankada biriken borçlardan dolayı evlerini 120 bin tl sattılar şimdi kiradalar
ayakkabı marka, eşofman marka, yedikleri içtikleri marka kızlarıda böyle alıştırmışlar senin marka neyine ayağına yorganına göre uzatsana altlarındaki arabada ayakkabı marka, eşofman marka, yedikleri içtikleri marka kızlarıda böyle alıştırmışlar senin marka neyine ayağına yorganına göre uzatsana altlarındaki arabada ayakkabı marka, eşofman marka, yedikleri içtikleri marka kızlarıda böyle alıştırmışlar senin marka neyine ayağına yorganına göre uzatsana altlarındaki arabada ayakkabı marka, eşofman marka, yedikleri içtikleri marka kızlarıda böyle alıştırmışlar senin marka neyine ayağına yorganına göre uzatsana altlarındaki arabada şirke

Benim eltim var bular marka hastası bundan dolayı bankada biriken borçlardan dolayı evlerini 120 bin tl sattılar şimdi kiradalar
ayakkabı marka, eşofman marka, yedikleri içtikleri marka kızlarıda böyle alıştırmışlar senin marka neyine ayağına yorganına göre uzatsana altlarındaki arabada ayakkabı marka, eşofman marka, yedikleri içtikleri marka kızlarıda böyle alıştırmışlar senin marka neyine ayağına yorganına göre uzatsana altlarındaki arabada ayakkabı marka, eşofman marka, yedikleri içtikleri marka kızlarıda böyle alıştırmışlar senin marka neyine ayağına yorganına göre uzatsana altlarındaki arabada ayakkabı marka, eşofman marka, yedikleri içtikleri marka kızlarıda böyle alıştırmışlar senin marka neyine ayağına yorganına göre uzatsana altlarındaki arabada şirke

Bu guvensizlikle kendini yipratirsin canim, yapma bunu kendine

Canım bu adam belli ki sana aşık, şüphe insanı soğutur yer bitirir.
Yapma, bırak sorgulama. 40 kez düşünmek negatifliği çağırır.
Daha ilgili ol, daha sevecen ol maşallah adamın hiç yanlışı olmamış daha ne yapsın
Mutlulugunuz daim olsun :KK60:

Dün eşim mesaideydi,2-3 haftada bir kalıyor ve kaldığında da sık sık arar şirketten. Kalktım küs olduğum halde oraya gittim,habersiz gittim sözde basacağım ya,kesin mesaide değil kandırdı diyorum. Beni görünce çok sevindi,kendimden utandım.

Şifresini almıştım bir kaç gün önce, telefon kayıtlarını sık sık takip ediyorum internetten,öyle bakılabildiğinden haberi yok. Bütün aradığı numaraları kendi telefonumdan çevirdim hatta aynı numara bende kayıtlı değilse gizliden arayıp sesini dinledim,hepsi erkek ve tanıdığım insanlar çıktı.

Faceden de hep bakıyorum,iş yerinden arkadaşlarından vs aratıyor. Yine bir açık yok.
Hala da düşünüyorum,başka ne yapabilirim de biri varsa açığını yakalarım diye, var mı öneriniz?
Kesin eminim ben kafayı yedim:110:

Güvensizliğimin sebebiyle ilgili 2 konum var kısaca özetlersek, evlenmek için çektiğimiz krediyi öderken yetiştiremememiz ama bunu gururuna yediremeyip bana söylememesi, savurganlığa devam etmesi. Sonucunda faizler, icraya verilmemiz vb. 13bin kredi çekilmişti 3buçuk sene önce ama bir kaç aydır ödediğimiz cezalar zaten o kadar tutuyor,borca sadık kalmayınca gerçekten bu kadar ceza ödeniyormu? o kadar çalıştık nereye ödendi? hayatında biri mi var diye güvenim yerlerde:KK43: 26 ve 28 yaşlarındayız çocuğumuz var ve bu adam benim 12-13 yıldır sevdiğim adam, yakıştırmak da istemiyorum engel olamıyorum...
benimde bunlara benzer adına takıntı diyorum artık var . sürekli bi açık bulma çabasındayım (tabi inş bişe çıkmaz diye bakıyorum hep) çok şükür çıkmıyoda ama hep bi güvensizlık yaşıyorum acabalardan bıktım mutlu olamıyorum bu yüzden nasıl geçicek bilmiyorum ama böyle giderse ya kendime zararım yada ilişkimize (allah korusun) şimdi konuyu okuyunca direk kendime benzettiğim için yazdım keşke bi yardımda bulnabilsem fakat geçmiyoo en azından uzun süre :(

Esin ogrense uzulur bana guvenmiyor musun der. Evet bazen kontrol etmek gerekir ama seninki fazla olmus. Esini seviyorsan ona guvenmeye calis

Back
X