- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Tam olarak nedenini bilmiyorum ama bazen eşime hiç güvenemiyorum... ve bu davranışlarıma yansıyor...Evden işe , işten eve geliyor demicem çnku görüyorum ki yapan herturlu yapiyor. Kafam çok karışıyor. Bu düşünceler beni bitirecekkk...
Sevgiliyken 6 senelik eski sevgilisini benden gizli aramiş konuşmuş falan. ( bu arada 6 senede onu defalarca aldatmış )
Aldatıldıgımı ogrendigimde nişanlanmıştık.
Bu arada eski sevgilisini ne yontemlerle aldattigini anlatmişti. Benim kocam çok zekiymiş... ama bende aptallaşti. Cnku beni eski sevgilisiyle aldattigini ben cok guzel yontemlerle ortaya cikardim... Ama nisandan önce olunca 7 ay boyunca burnundan da getirmiş olsamda affettim.
Sanırım onun ezikligini yaşıyorim.
Nasıl kurtulacam bundan hiç bilmiyorum. Paranoyak oldum galiba
Not: 1 saat telefonda konuşmuşlar... eşim bekle beni demş uzulme demiş. Ve bidaha da onu aramamiş..
Sevgiliyken 6 senelik eski sevgilisini benden gizli aramiş konuşmuş falan. ( bu arada 6 senede onu defalarca aldatmış )
Aldatıldıgımı ogrendigimde nişanlanmıştık.
Bu arada eski sevgilisini ne yontemlerle aldattigini anlatmişti. Benim kocam çok zekiymiş... ama bende aptallaşti. Cnku beni eski sevgilisiyle aldattigini ben cok guzel yontemlerle ortaya cikardim... Ama nisandan önce olunca 7 ay boyunca burnundan da getirmiş olsamda affettim.
Sanırım onun ezikligini yaşıyorim.
Nasıl kurtulacam bundan hiç bilmiyorum. Paranoyak oldum galiba

Not: 1 saat telefonda konuşmuşlar... eşim bekle beni demş uzulme demiş. Ve bidaha da onu aramamiş..
Son düzenleme: