- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tiksinmiyorum korkuyorum ama deniycem simdi ...sehirdeyiz canım.kardeside ölmüş oda assagı atlar diye korkuyorum
o yemeyi bilmezmiş yavrular tüyleri tam oluşmuş olgun yavrular küçük yemleri yiyebilirmiş
pirinç yedir. buğdayın yoksa, mercimekte olur.
pirinccok sert nasıl yiycekki mercimekte.haslayıpmı vereyim
Önce ekmekle dene sen
Yuva atlayabilceği gibiyse içeri doğru bir yere çek
Azıcıkta su vermeyi dene
Bir kaç kez yedirebilirsen toparlanır
Sonra kendi yemeye başlar zaten
Vicdan azabı da çekme sen isteyerek yapmamışsın ki
Allah yardımcın olsun
Önce ekmekle dene sen
Yuva atlayabilceği gibiyse içeri doğru bir yere çek
Azıcıkta su vermeyi dene
Bir kaç kez yedirebilirsen toparlanır
Sonra kendi yemeye başlar zaten
Vicdan azabı da çekme sen isteyerek yapmamışsın ki
Allah yardımcın olsun
pirinci ıslatıp beklet biraz öyle deneyebilirsin. ekmeği bilemiyorum ama tüm tahılları yiyorlarmış.
kızlar cok kötüyüm balkonumuza güvercin yumurtlamıstı 2 yumurtası vardı dogdular.balkona cıkmıyodum arada bakıyodum seviyodum.rüzgardan pencere carpınca annesi korkup gitti dünden beri yok.yavrunun teki assagı atlamıs ve ezilmişdigeri duruyo su damlattım gagasına azcık içti.ekmek suda ezdim verdim önüne koydum yemiyo.basım cok kötü agrıyo.üzüntüden burnum kanadı.cok kötüyüm ne yapacagım simdi cok alısmısım ölmesini istemiyorum
napabilirim
veteriner alırmı versem
![]()
Canım buğdayı mısırı ezip ağzına vereceksin.Damla damla da su akıtman laxım.enjektörle) 3 saatte bir beslenmesi lazım.civciv yemleri de var.cok iyi olur alırsan civciv yemi tam ona göre![]()
bugüne kadar bulupta baktıgım hiçbir kuş ölmedi çok tecrübeliyim bu konuda, ne olur onun ölmesine izin verme,
annesi bugunde gelmediyse, al yavruyu eline, bir elinle tut diger eline çay kaşıgı al ve suyla ıslattıgın ekmegi tep agzına.
yavrular esnek olur canını acıtırım diye korkma, acımaz, başaramazsan eşin tutsun sen zorla çay kaşıgıyla agzına tep, ne olur olmesin :18:
merhaba meyve puresi.misir nisastasi yada markette satilan bebek mamasini sulandirip siringayla verin.
(((canım emin misin annenin gelmediğine???yavru çok mu küçük???çok küçükse ölür
((ben de çok şahit oldum malesef...elimden geleni de yaptım ama öldüler
eğer imkanın varsa tek çare veteriner
![]()
Pirinc lapasi da olabilir.korkuyordur o yavru simdi.sen agzinla felan verince nasil korkmustur kimbilir.insallah enjektorden yer.
Ekmegi biraz suyla robottan gecir.boza gibi olsun.kucuk enjektorun ignesini cikar at.enjentorle cek damla damla ver.o sekilde yiyecegini umuyorum.ben bebegime ilaclari oyle veriyorum.ise yarayabilir.
Annesi daha gelmedimi acaba