• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvercin yumurtasını attım 🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Merhaba arkadaslar.. balkonumdaki kombinin üstüne güvercin yumurtlamiş. Ilk etapta bisey yapmadim hatta su falan verdim hayvana orda hic kipirdamiyo susuz kalmasin diye. Ama sonra internette boyle olup evini bit pire saranlar okudum ben cok korktum zaten bocek fobim var bide evi nasil arindiririm diye dusundum oyle olursa. Aksam esim geldiginde yumurtalara baktik (esim anlar guvercinlerden) yeni yumurta daha dedi yeni kilcal damar olusmaya baslamis daha dedi yani 3 4 gunluk bisey dedi. Bende at veya baska biyere koyalim dedim esimde boşta bulundu atti. Sonradan oda pisman oldu ama bende icim icimi yiyo iyimi ettim kotumu ettim bilmiyorum allahim affetsin..

Merhaba arkadaslar.. balkonumdaki kombinin üstüne güvercin yumurtlamiş. Ilk etapta bisey yapmadim hatta su falan verdim hayvana orda hic kipirdamiyo susuz kalmasin diye. Ama sonra internette boyle olup evini bit pire saranlar okudum ben cok korktum zaten bocek fobim var bide evi nasil arindiririm diye dusundum oyle olursa. Aksam esim geldiginde yumurtalara baktik (esim anlar guvercinlerden) yeni yumurta daha dedi yeni kilcal damar olusmaya baslamis daha dedi yani 3 4 gunluk bisey dedi. Bende at veya baska biyere koyalim dedim esimde boşta bulundu atti. Sonradan oda pisman oldu ama bende icim icimi yiyo iyimi ettim kotumu ettim bilmiyorum allahim affetsin..
Aferin iyi yapmışsınız mı diyelim:KK20:

çok üzüldüm bizimde balkonumzda yuva yaptılar ve 2 tane yavrusu doğdu büyüdü bile ne bit ne pire balkonda kuş kakası bile yok :( bu sokak köpeği kedisi değil ki bit pire olsun. şuan çok üzüldüm :( keşke böyle birşey yapmasaydınız. şuan onların yavrulama dönemi herkesin balkonunda. arkadaşımın klima motorunun oraya yuva yapmışlar kaçarlar diye klimayı açmıyorlar antalya gibi bir yerde. hava 40 dereceyi buluyor. sert konuşup içinize dert olmak istemiyorum ama çok üzüldüm :(

:KK57: nasıl öyle bir boşlukta bulunmayı başardınız?

Bekarken odamın camında her sene yavrular olurdu. Hiç pirelenmedik. Onlar büyüyüp ayrılana kadar anneye yem vermek dışında camları açmadık, gittiklerine emin olunca temizledik. Epi topu biraz bekleyip balkonu kapalı tutacaktınız.

Size göre kılcal damarlar yeni oluşuyor olabilir de ben anne kuşun hiç böyle düşündüğünü sanmıyorum.

Anneleri neredeydi o sırada.

Her sene balkonuma onlarca önlem alsam bile o yuvayı orada kuracak yer buluyor güvercinler.

Bende yavru uçup gidene kadar asla balkonu açmıyorum, rahatsız olurlar, anne korkar bir daha gelmez diye.

Şaşırdım yaptığınıza , ne diyeyim..
Biz hep balkonda otururuz ve cam kapim hep aciktir. Anneleride ucuyodu korkup arada.

Anne güvercin ne haldedir şimdi. Yumurtasına gözü gibi bakıyordu ama siz attınız. Pişman olmanızıda anlıyorum. Hayat işte.. bazân şaşırtabiliyor.

çok üzüldüm bizimde balkonumzda yuva yaptılar ve 2 tane yavrusu doğdu büyüdü bile ne bit ne pire balkonda kuş kakası bile yok :KK43: bu sokak köpeği kedisi değil ki bit pire olsun. şuan çok üzüldüm :KK43: keşke böyle birşey yapmasaydınız. şuan onların yavrulama dönemi herkesin balkonunda. arkadaşımın klima motorunun oraya yuva yapmışlar kaçarlar diye klimayı açmıyorlar antalya gibi bir yerde. hava 40 dereceyi buluyor. sert konuşup içinize dert olmak istemiyorum ama çok üzüldüm :KK43:
Ya oyle paylasmislarki evi bit pire sariyo ilaclatmak gerekiyo arinmiyo kapali camdan ble giriyo diye. Inanin korktum.. suan cok pismanim gercekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X