Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olan olmuş artık.Kendinizi de üzmeyin.Dua edin af dileyin ne diyim.Size de üzüldüm.Inanin oyle pismanim ki.. benim eşimde güvercin besliyo normalde. Oraya gotur dedim bakmazlar ki kendi yumurtalari degil dedi. Ama gercekten pismanim.. nereye koysak diye bile dusunduk ama yer bulamadik.. bu bit pire mevzusunu duymadan once annelerine su veren insandim susamasin diye.. bilmiyorm ya gercekten dünden beri uzuntuden karnim agiriyo
Haklisin ben im aslında orda demek istediğim konu sahibi pişman olmuş üzerine çok gidilmesin gibisinden.. helal haram kısmını bilemem.. bu kadar yüklenenler vegan olmalı ki haklı göreyim onları.. Birde aklıma gelde bende geçen bahçede kuş yavrusu gördüm yanına gittim ama yürüyerek kaçtı belli daha uçamıyor küçük yanı.. bahçeye kediler çok geliyor bir daha görürsem kedi yemesin diye ne yapılabilir.. çatıya koysam alıp oraya da geliyor kedi.. serceye benzer bir kuştubu konu aslinda çok uzar
bazi hayvanlar bizlere helal kılınmıstir
koyunun yunu bazi hayvanlarin derileri inegin sutu tavugun yumurtasi vb.
ancak ayni zamanda hayvanlara merhamet de etmemiz gerekmektedir
yani örnek veriyorum güvercini yiyemiyorsun diye yumurtasinida kaldirip atabilirsin dememiş
hepimiz eko sistemin birer parçasıyız
ama insan olarak vahşiyizde bence baliklari oltalayip yiyoruz ama bir kaplan bir kopek baligi insana saldirinca onu oldurmektende geri kalmiyoruz belkide bizlerde onlar icin helaliz
kafa karıştiran bir konu
önce şunu belirteyim vegan degilim ancak bile bile lades deme taraftarida degilimHaklisin ben im aslında orda demek istediğim konu sahibi pişman olmuş üzerine çok gidilmesin gibisinden.. helal haram kısmını bilemem.. bu kadar yüklenenler vegan olmalı ki haklı göreyim onları
Evet atmaniz iyi olmamiş ama
Sonuçta hepimiz tavuk yumurtası yiyoruz
Eger yemesek onlarda civ civ olup büyücek annelerinin yanında olucaklar
Konu sahibini linç etmenin bi alemi yok yani
Harika yorum gerçekten :) et yemek cinayettir olarak bakıyorum ben etik açıdan yani
sonsuza kadar çek.umarım ettiğinizin "tam karşılığını" bulursunuz.anladınız ne demek istediğimi..Haklisiniz. Bende vicdan azabi cekiyorm suan.
sonsuza kadar çek.umarım ettiğinizin "tam karşılığını" bulursunuz.anladınız ne demek istediğimi..
Evet aynen öyle yapıyorum. Sadece et değil saydığınız hayvanlardan elde edilen şeyleri de yemiyorum. Kozmetik alırken de ilk önce buna dikkat ediyorum. Deri giyim ürünü de kullanmıyorum aklıniza gelebilecek her konuda dikkat etmeye çalışıyorumÖyleyse tam vegansiniz değil mi ?
Et ve et ürünleri , yumurta ,süt, peynir, yoğurt , bal kesinlikle yemiyorsunuzdur ?
sonsuza kadar çek.umarım ettiğinizin "tam karşılığını" bulursunuz.anladınız ne demek istediğimi..
Baskaşının bebegini keyfi olarak öldüren birine karşı da bu kadar anlayışlı olur muydunuz? Yoksa bela okuyarak müebbet hapis cezası almasını mi isterdiniz ?Biraz ağır olmuyor mu
Evet ortada bir hata var ama bir anlık gafletle yapılmış ve zaten pişman. Demek istediğiniz kastettiginiz sey çok kırıcı ve Allah korusun olursa buraya yazdığınız kadar rahat karsilayamayacaginiz bir sey.
Baskaşının bebegini keyfi olarak öldüren birine karşı da bu kadar anlayışlı olur muydunuz? Yoksa bela okuyarak müebbet hapis cezası almasını mi isterdiniz ?
Hayvanların canını insanlardan daha az değerli olduğunu size düşündüren ne?