Güvercinler bu bir tesadüf mü?

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
Kızlar bundan bir yıl önce balkonumda bir güvercin yuva yapmıştı.Patates koyduğum sepetin üstüne ve ben asla ellemedim.Önce yuvasını yaptı sonra yumurtalarını bıraktı sonra yavrular çıktı.Ben hergün sularını yemlerini önüne koydum. Sonra yavrular biraz büyüdü biz ordan taşındık ama daha ucamıyorlardı.Ben o patates sepetinı o evde bıraktım yuvalarını bozmamak için.Neyse biz taşındık bugün yine baktım yine balkona patates sepetimin üstüne yine bir yuva hatta bi tane de yumurta bırakmış.Benim de aklıma acaba yine aynı güvercin olabilir mi dedim çünkü yine aynı noktaya yuva yapmış.Belkide bu güvercinler o benim hergün severek beslediğim güvercinler.Bilmiyorum ama çok duygulandım eğer aynı guvercinse yani beni unutmamış.Ama gitti yine benim patates sepetim neyse güvercinime feda olsun yenisini alırım.kızlar sizce gercektende aynı güvercin olabilir mi?

Ev başka bir ev,patates sepeti başka sepet olmuş büyük ihtimalle güvercinler de bambaşka güvercindir ama değişmeyen şey sizin güvercin sevginiz ve güvercinlerin de bu sevgiyi hissetmeleri sanırım.

Kızlar bundan bir yıl önce balkonumda bir güvercin yuva yapmıştı.Patates koyduğum sepetin üstüne ve ben asla ellemedim.Önce yuvasını yaptı sonra yumurtalarını bıraktı sonra yavrular çıktı.Ben hergün sularını yemlerini önüne koydum. Sonra yavrular biraz büyüdü biz ordan taşındık ama daha ucamıyorlardı.Ben o patates sepetinı o evde bıraktım yuvalarını bozmamak için.Neyse biz taşındık bugün yine baktım yine balkona patates sepetimin üstüne yine bir yuva hatta bi tane de yumurta bırakmış.Benim de aklıma acaba yine aynı güvercin olabilir mi dedim çünkü yine aynı noktaya yuva yapmış.Belkide bu güvercinler o benim hergün severek beslediğim güvercinler.Bilmiyorum ama çok duygulandım eğer aynı guvercinse yani beni unutmamış.Ama gitti yine benim patates sepetim neyse güvercinime feda olsun yenisini alırım.kızlar sizce gercektende aynı güvercin olabilir mi?
Aynı değildir diye düşünüyorum.
Yazbaşında benim balkona da yuva yaptı, ben de suyunu yemini koydum ürkütmeden. Yavrular çıktı büyüdüler yavaştan bir gün yem su koydum baktım kollarımda mikroskobik açık kahve renkli böcekler meğer kuş bitiymiş:rolleyes: balkonu sarmış, eve de ufaktan yayılıyor, mecbur ilaçlattım evi, balkon kapısını açamadım yaz günü kuşlar büyüyene kadar, güvercinler uçmaya başlayınca da tekrardan balkonu ilaçlattım.
Dikkat edin siz de.

annemin güvercinleri vardı balkonda 8 yıl güvercinler sonraki sene büyüyen yavrular gelip gelip yumurta bıraktı uçurdu her yıl sayıları arttı annemi görünce kaçmıyorlardı falan aynı güvercinler olduğunu düşünüyordu annem çünkü balkona çıktığında dibine kadar gelip dolaşıyorlardı etrafında annem yıkardı bazen birde onları aklıma o geldi ya sizde çok tatlısınız ama aynı güvercin mi bilmem ama hayvanlar kendilerini sevenleri hissediyor bence sevdiğinizde belli onlarda olabilir yani :oops:

Dünya sizin gibi insanlar hatrına dönüyor ne kadar iyi kalplisiniz :nazar::KK200: Ayni guvercin olabilir yuva yaptiklari yerleri bulabiliyorlar diye biliyorum

Yaaaa çok duygulandım.... Bunu bilemeyiz tabi ama güvercinler çok iyi çok masum canlılardır.... Ne kadar güzel ya ... :KK68::KK68::KK16::KK16:

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.hepinizin kalbi eminin benimkinden güzeldir.Dediğiniz gibi belki aynıdır belki değildir ama onlar artık benim gözetimin de başlarına birşey gelmesin huzurla yavrularını dünyaya getirsinler diye elimden geleni yapacağım

Back
X