Güvercinler bu bir tesadüf mü?

Hep boyle kalin ,kalbiniz cok guzel sevgi dolu ,karsiniza da sizin gibileri cikarsin rabbim:nazar:

Konunuzu tatlı bir tebessümle okudum, maşallah size çok iyi niyetlisiniz. :)

Güvercinler sadık hayvanlarmış, salarmışsın geri gelirlermiş, bilemedim ki onlar olabilir de olmayabilirde. :) Ama olsun hangisiyse Allah sizden razı olsun bakıp beslediğiniz, kovmadığınız için.. :)

:KK200:çok şekersiniz sevgi dolu bi insansınız bence:KK15:

Ben biraz odunum o yüzden şöyle düşümdüm şehirde o kadar çok güvercin varki her balkona yuva yapıyorlar. Sizin sepetin üzeride yuva için müsait demekki. Aynı kuş olma ihtimali bence şöyle yok o patates sepetinden birçok kişide vardır. Bu kuş nerden bilsin yine sizinki olduğunu yada koca şehirde nasıl arayıp bulsun. Ama siz yine devam edin beslemeye ne güzel vicdanlı ve hayata romantil bir açıdan bakan bir insansınız. Siz onu yine aynı güvercin farz edin. Sizi buldu farz edin hayata böyle bakmaya devam edin. En güzeli...

Benim komsum bakiyordu havaya atiyordu gezip tekrar kucagina geliyordu belki oyle birsey olabilir.allah gonlunuze gore versin cok buyuk sevaba giriyorsunuz

Yakin civar biyerlere tasindiysaniz belkide odur patates sepetini tanimistir. Ya da guvencinler patates sepetlerini seviyor

Bizim camın önünede yuva yaptı. İki tanede yumurta bıraktı. Sonra ansızın çekip gitti ama yumurtalar kaldı. 1 ay bekledim. Gelmeyince yumurtadan kuş çıkmaz diye bahçeye attım:olamaz:

benim yaşadığım yerde martı çok var, yaz başında çatıdan balkonuma yavru martı düştü. martılar anne yardımı olmayınca uçamıyor, zorlanıyor. bütün gece balkonda korktu, evde de kedim var. o da evde çıldırdı. gece düşünmekten uyuyamadım sabah napmalıyım diye. kedim de pusuda beklemekten uyumadı.
sabah erkenden süpürge farajı olur ya hani uzun saplı olanlardan. onunla martıyı hafiften havalandırdım, süzülerek uçtu gitti. öyle sevinmiştim ki.
ayy niyeyse sizin güvercinler bana uçurduğum yavru martımı hatırlattı, yine sevindim.

Back
X