- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi Safir Taht
-
yazık ya 80 yaşında kadın üç kuruş kazanmış bu yapılır mı
dilenmemiş ya
ünüformayı giyince taşıyamayan insanlarda var görüldüğü üzere..Haberlerde gördüm çok üzüldüm . Kadın ayaklarına poşet geçirmiş kendisi havuza girmeye çalışıyordu , çevredekiler bırakmadılar , yardımcı oldular . Bu soğukta , o yaşta ekmek peşinde teyzem maalesef .
Olurmu hiç başlarına bela falan olur kadınKadın dilenmemiş, sadaka istememiş, yem satıyormuş, izni yoksa yaşlı başlı kadına yardımcı olun ne olmuş yani, dilenenlerin paralarını havuza atmıyorsunuz, bu nineden ne istiyorsunuz?
Ayıp ya ayıp, 79 yaşındaki kadını buz gibi havada yem satmak zorunda bırakmak ayıp değil, gayet normal, buna karşılık kadıncağızın izni olmaması memleket meselesi olmuş
Paralarını atana kadar belediyeye götürseydiniz de devletin belediyeler aracılığıyla yaptığı yardımdan yararlanmasını sağlasaydınız ya
Haberlerde gördüm çok üzüldüm . Kadın ayaklarına poşet geçirmiş kendisi havuza girmeye çalışıyordu , çevredekiler bırakmadılar , yardımcı oldular . Bu soğukta , o yaşta ekmek peşinde teyzem maalesef .
Onlar emir kuluymuş. Biz Allah'ın kuluyuz.ünüformayı giyince taşıyamayan insanlarda var görüldüğü üzere..
Ekmeğini helalinden kendi ayakları üzerinde kazanırsa; o zaman kimseye itaat etmez. Bu da sivil itaatsizlik olur.Ne diyimde yarabbim kadın dilenmiyor ki ne hakkınız var onun buz gibi havada biriktirdiği parayı suyun içine atmaya
Yazık gözüde o kalan 1 lirada onuda aldı sanırım bir vatandaş
Millet ne yollarnan para kazanıyor ama yok bu devirde helalinden para yok yazıklar olsun yazıklar olsun başkada demiyorum bişey
Haklısın gülayım yazılacak çok şey varda değmez yazmayaOnlar emir kuluymuş. Biz Allah'ın kuluyuz.
Ekmeğini helalinden kendi ayakları üzerinde kazanırsa; o zaman kimseye itaat etmez. Bu da sivil itaatsizlik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?