guvley Burun Estetiği Ameliyatı

canım senin burnunda şiş olmasına ragmen çok seker ozellikle kavisini begendim 2 kaş ortasını çok guzel törpülemişler
darısı basıma inş :1:

teşekkür ederim :)
darısı olmak isteyenlerin başına ama benim ucu biraz daha şişti kalın deriliyim sabır inş şişler inince ii olur :)

Ameliyattan 1 hafta sonra yaratığa benziyordum ve burnum alnımdan başlıyordu...Ha bir de asimetrikti burnum...Yani yamuk değildi; ama sanki burnum sol tarafa yakın yapılmış gibiydi tümden...Tek dert büyüklüğüyse sakın takmayın...Şiş çünkü..Yalnız profilden boyutta pek değişim olmuyor, o da ayrı....

İlk 1 ay ne iyi kötü hiçbir değerlendirme yapmayın...İyiye de kötüye doğru değişim mümkün..

pucacık ben de yeni üye oldum ve araştırma içindeyim.siz ameliyat olalı ne kadar oldu kime oldunuz ve fotoğraflarınızı nasıl görebilirim?teşekkürler şimdiden
Ameliyattan 1 hafta sonra yaratığa benziyordum ve burnum alnımdan başlıyordu...Ha bir de asimetrikti burnum...Yani yamuk değildi; ama sanki burnum sol tarafa yakın yapılmış gibiydi tümden...Tek dert büyüklüğüyse sakın takmayın...Şiş çünkü..Yalnız profilden boyutta pek değişim olmuyor, o da ayrı....

İlk 1 ay ne iyi kötü hiçbir değerlendirme yapmayın...İyiye de kötüye doğru değişim mümkün..

Arkadaşlık talebi gönderirsen kabul edeyim...Fotoğraflarıma bakabilirsin profilimden...

Henüz iki ay olmadı ben ameliyat olalı..

Doktorumu özel mesaj olarak atıyorum..

benimde 22.günüm ve burnum kocaman yaaa masaj yapıyorum şişlikler için inşallah sonuçta düzgün bir burun olur:17:

benimde 22.günüm ve burnum kocaman yaaa masaj yapıyorum şişlikler için inşallah sonuçta düzgün bir burun olur:17:

şişlikler zamanla inecek kızlar 3 ayda 6 ve 1 sene ama ilk 3 ayda kimse sizin burnuzun şiş olduğunu sizzden başkası bilmez burunda sabır lazım biraz kişiden kişiyede değişebilir bu dönem oturması 1 yıl ama bu kesin diyebilirim benim 3 sene oldu sizi cok iyi anlıyorum ama sabır edeceksiniz doktorunuz ne diyosa onu yapın masaj ne kadar yapacağınızıda herşeyin fazlasıda zarar geçmiş olsun

benım de 17.gunum ve suan egrı bı burun ama bunların hepsı pıs odemler yuzunden:) hersey cok guzel olucak kızlar sadce sabır,)

1 ay cookk cook erken bı zaman sonucu gorebılmek ıcın 5 ay 10 gun oldu benım.hala burnumu sılemıyorum. burun ucum hala şiş.ama super otesı bı burnum var.ılk 3 ay ıle kıyas edılmez.acayıp kuculuyor.hatta yarısı gıdıyo desem yerıdır önden görüntü için.herhalde 1 yılı buluyor tam sıslerın ınmesı ıcın.ama 3 aydan ıtıbaren sekıl belırıyor.sakın panıklemeyın sakınnn:34:

7 ay oldu halenn şiş önden...bayanlar sizde de kenarlarında koyu kahverengi çizgiler var mı? önden bakınca bu kahverengi çizgiler sanki burnu daha mı kalın gösteriyor...

vee bi bucuk ay gecti burnum gercekten deisti olumlu yönde ama asimetriligi taktimm bu kez ve 3 gün önce yine ameliyat oldum umarim bu son olur :16:

vee bi bucuk yil gecti.. burnum gercekten deisti olumlu yönde ama asimetriligi taktimm bu kez ve 3 gün önce yine ameliyat oldum umarim bu son olur :16:

vee bi bucuk yil gecti.. burnum gercekten deisti olumlu yönde ama asimetriligi taktimm bu kez ve 3 gün önce yine ameliyat oldum umarim bu son olur :16:

Luvley doktorlarımızı aynı sana bir sorum olacak ilk alçı çıktığında sende alışmakta güçlük çektin mi?Daha 11.günüm aylar sonra ne gibi değişikler oluyor?

Luvley doktorlarımızı aynı sana bir sorum olacak ilk alçı çıktığında sende alışmakta güçlük çektin mi?Daha 11.günüm aylar sonra ne gibi değişikler oluyor?

fors, tabi ki biraz zorluk cektim ama cok sürmedi ve olumlu yöndeydi. zamanla sislikler indikce ve burun iice oturdukca daha gzl gelio insana..yani sabretmek lazim :16:

Back
X