- 14 Ağustos 2022
- 233
- 504
- 18
- 35
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
Bundan sonra yazma, o yazarsa da anlaşabileceğimizi düşünmüyorum de. Of bir de polismiş, polislere karşı zaten önyargılıyım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polisle hiç uğraşmasın .bunların geneli aynı .bende önyargılıyımBundan sonra yazma, o yazarsa da anlaşabileceğimizi düşünmüyorum de. Of bir de polismiş, polislere karşı zaten önyargılıyım.
Ay gercekten mi lütfen benimle de paylaşın lütfenPolisle hiç uğraşmasın .bunların geneli aynı .bende önyargılıyım![]()
Benimlede paylaşın lütfen nasıl oluyolarBundan sonra yazma, o yazarsa da anlaşabileceğimizi düşünmüyorum de. Of bir de polismiş, polislere karşı zaten önyargılıyım.
Benim çevrem,akrabalarım hemen hemen hepsi polis . Eski sevgilim de polisti . Bir kere bunlarda seçenek çok fazla . Çok fazla kızla konuşur bunlar (malum üniforma fetişi kadınlarımız da fazla ) o yüzden egoları tavandır bu arkadaşların . Akrabalarımın çoğu evli ama geneli karısını aldatır .Ay gercekten mi lütfen benimle de paylaşın lütfen
Niye kaderinizi erkeklerin arayip aramamasina teslim ediyorsunuz? Sizinle olmasi sizin icin bir lutuf mu ki siz surekli beklemedesiniz?Yeni bir ilişki olduğu için.Arayıp sormak istemedim açıkcası.İşi çikarsa arayamayacağını söylmişti..