Güya bu sabah 10 da arayacaktı buluşmak icin.Saat 14.17 ses yok

Valla benim eşim polis hiçte günde bir defa yazmıyordu ki İstanbul da şişlide yunus polis olarak çalışıyordu. Zaten o çokta hevesli değilmiş. Aksi bir durumda canım bizim şu işimiz çıktı yarın yapalım buluşma işini derdi. O kadar da haber bile veremeyecek durumda çalışmıyorlar. Bence siz bu kişiden pek umutlanmayın
Yine hayal kirikliği olmuyor işte.Ya ben bir yerde hata yapiyorum yada karşıma hep böyle insanlar çıkıyor

Yine hayal kirikliği olmuyor işte.Ya ben bir yerde hata yapiyorum yada karşıma hep böyle insanlar çıkıyor
Canım maalesef her zaman çıkmaz doğru insan karşımıza. Bu çıkmayacak anlamında değil tabi ki. Hayat ne zaman getirirse karşına.

Erkeklerin geneli haberi vermiyor çünkü empati duygusu çok zayıf oluyor. Mesela o şöyle düşünmüştür “işin durumuna göre görüşcez dedik. Aramadığıma göre işim çıktığını anlamıştır. Demek ki aramama gerek yok”
Ya siz de böyle böyle kendinizi kandırıyorsunuz, erkekler şöyle de böyle de. Şunu bir erkek yaşasa en iyi ihtimalle bozulur, daha kötü durumda da kızı arayıp kavga bile edebilirdi.

Son düzenleme:
Bence bir kereye mahsus ara sor, merak içinde kalmaktan ya da kafada kurmaktan iyidir. Tavrına, konuşmasına göre şekil alır devam eder ya da etmezsin bundan sonra.
Sizi dinledim ve sordum.Saat 17:00 ye kadar kadar bekledim.Cvb şu, çok yoğun bir gündü.Eğer ayarlayabilirsem arayacaktım.Çok özür dilerim.Bir iki tatlı söz..

Ya siz de böyle böyle kendinizi kandırıyorsunuz, erkekler şöyle de böyle de. Şunu bir erkek yaşasa en iyi ihtimalle bozulur, daha kötü durumda da kızı arayıp kavga bile edebilirdi.
Yok erkekler bu nedenle kavga etmezdi emin olun.Ama bazen kendimizi kandırdiğımiz doğru o kısımda katilıyorum size.

Önceki konunuzu bilmiyorum da neyi aşmaya çalıştığınızı anlamadım. Siz kafanızda kurmuyorsunuz ki bişey. Araması lazımdı gerçekten ayrıca gün boyu zaten iletişim içinde olmanız lazımdı zaten. Ne bileyim bi günaydın filan da mı yok aranızda nasıl iş o
Gün içinde iletişimdeyiz bana az da gelse.Gündüz olmasada akşamlari bir iki saat konuşuyoruz.

Sizi dinledim ve sordum.Saat 17:00 ye kadar kadar bekledim.Cvb şu, çok yoğun bir gündü.Eğer ayarlayabilirsem arayacaktım.Çok özür dilerim.Bir iki tatlı söz..

Sözmüş...ayy..işte bunu dedirtmeyin ya..beyfendi yoğun programında söz verio bulusacak bi gün...bekle sen de günlerce artık

Bence arayin, egolu olmamak bunu gerektirir.Normal insan gibi sorun, beni arayacaktin aramadin, bulusmqk icin musait olmayabilirsin sorun degil ama merak ettim umarim bir problem yoktur diye sormak istemistim diyebilirsiniz. Asıl boyle olmak sizi net, rahat ve komplekssiz kilar.
Aynen dediğiniz gibi yaptım.Yorumunuz mantikli geldi.Tesekkur ederim.Geri donüş yapti.Çok yogun bir gun olduğundan bahsedip özür diledi.Ama hiç bir anlam ifade etmedi benim için.Bahane diye dusunuyorum.Çünkü akabinde aksam da müsait olamayacağindan bahsetti.Geç çıkıcam işten diye ekledi.

Tekrar görüşmek istediğinde plan yap ve plan günü gelince kesinlikle arama, ararsa açma. Saatler sonra sen de ona aynı biçimde dönüş yap çok yoğun bir gündü diye.

Keşke yapabilsem diye bir şey yok bence gayet de yapabilirsiniz . Bulunduğunuz durumu çalışmıyor oluşunuza vs bağlıyorsunuz kesinlikle değil. Ben kamudayım gayet de çalışan kadına da böyle muamele yapan erkek çıkıyor. Bunun güzellikle çalışmayla vs alakası yok kendinizi aşağı görmeyin . İki insan birbirini tanımaya çalışıyor ve siz mutsuzsunuz . Ben eskiden gururlu olacağım diye mesaj atmaz yazmazdım içim içimi yerdi. Yemişim gururunu . Benim isteklerim var her insanın farklı . Şimdi en başından günde bir kere konuşuyorsak mesela diyorum ki bu bana yetmiyor . Beni tanımak istiyorsa orta yol bulur gerçekten isteyen buluyor evet. Yok vakit geçirmek istiyorsa niyeti sağlam değilse de benim vaktimi çalmıyor by by yapıyoruz .

Kesinlikle gururlu Olan (!)halimi aramıyorum kaldı ki o halimin gururdan değil özgüvensiz olmaktan kaynaklandığını farkettim.çünkü isteklerimi söylersem karşı tarafı kaçırırım diye korkuyordum . Bunlar hep tecrübe o yüzden hep mi böyle olur diyip kurban rolüne girmemeye çalışın . Hepimiz aynı yerlerden geçiyoruz bazen erken bazen geç .

Keşke yapabilsem diye bir şey yok bence gayet de yapabilirsiniz . Bulunduğunuz durumu çalışmıyor oluşunuza vs bağlıyorsunuz kesinlikle değil. Ben kamudayım gayet de çalışan kadına da böyle muamele yapan erkek çıkıyor. Bunun güzellikle çalışmayla vs alakası yok kendinizi aşağı görmeyin . İki insan birbirini tanımaya çalışıyor ve siz mutsuzsunuz . Ben eskiden gururlu olacağım diye mesaj atmaz yazmazdım içim içimi yerdi. Yemişim gururunu . Benim isteklerim var her insanın farklı . Şimdi en başından günde bir kere konuşuyorsak mesela diyorum ki bu bana yetmiyor . Beni tanımak istiyorsa orta yol bulur gerçekten isteyen buluyor evet. Yok vakit geçirmek istiyorsa niyeti sağlam değilse de benim vaktimi çalmıyor by by yapıyoruz .

Kesinlikle gururlu Olan (!)halimi aramıyorum kaldı ki o halimin gururdan değil özgüvensiz olmaktan kaynaklandığını farkettim.çünkü isteklerimi söylersem karşı tarafı kaçırırım diye korkuyordum . Bunlar hep tecrübe o yüzden hep mi böyle olur diyip kurban rolüne girmemeye çalışın . Hepimiz aynı yerlerden geçiyoruz bazen erken bazen geç .
Ne kadar güzel yazmisiniz.Yüreğinize sağlik.Haklısınız.

Kafaya takılacak kadar değeri yok bu yaşadıklarının.. Kendi arkadaşların ile çık gez dolaş bu zamana kadar o mu var dı ?
Baktın seni iplemiyor sende ipleme neden sürekli karşıdan değer ilgi beklersiniz anlamam 🤦 Şu erkekleri şımartmayın bu kadar 😂

Back
X