Güya en yakın arkadaşım

Tiramissu

❤️
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
410
358
Herkese merhaba :KK25:

Benim derdim arkadaşım. Orta sondan beri tanıştığım, birbirimizin en yakın arkadaşı olduğumuz..

Öncelikle , lisedeyim, 17 yaşındayım. Forum için belki erken bir yaş olabilir ama konu için söylemek istedim..

Eskiden gelen alışkanlıktan mıdır, herkesin yakın arkadaşı olduğundan ben küssem konuşmasan en yakın arkadaş bulamam korkusundan mıdır.. Her şeyi içime atıyor gibiyim. Tartışma olsa haklı olsam dahi kırmadan konuyu uzatmam. Kırmam asla. Durup dururken laf sokmam. Durduk yere triplere girmem, üflenip püflenmem. En küçük laf etmem tartışırken. Çünkü eninde sonunda barışacağız ya güya. Acaba..

Kendisiyse zıttım. Ayrı okullardayız lisede ve buna rağmen arkadaşlığımızı sürdürdük. Arkadaşım (ben yargılamıyorum kendi tercihi ama o beni nedense sürekli yargılıyor) pek dersle alakası olmayan, sürekli telefonda ve bolca gezen birisi. Benim sınav haftam olduğunda, buluşmak isteyip, ben sınavım var diyince dalgaya alan, inatla tartışan, hayırdan anlamayan birisi. Biyere buluşmaya gelemem dersem üflenip püflenen, sürekli kendi isteği olsun isteyen birisi. Dersler, üni sınavı onun için son derece gereksiz. Benim zor zamanlarımda da insan gibi destek olmayan birisi.

Watsaptan 2 şey yazınca uzun, okuyamam diyen birisi. Bişey anlatınca watsaptan, uzatma diyen okumaya üşenen , karşısındakinin derdini tınlamayan merak etmeyen. Sürekli kalp kıran.. O kadar çok şey var ki, ben olaylara girmek istemiyorum birde. 1 ay küs 2 ay barışık devam ediyor arkadaşlığımız.

Ve biraz uzattım (kb çok doluyum) ama bugünkü olayı söylemek istiyorum:

Kendisi geçen Yalının yeni şarkısını dinle dedi. Bende inikmiş önceden, 1 hafta falan önce güncellemiştim müziklerimi. Dinledim işte falan beğendim dinliyorum, bana dediği şey;
Ben demesem dünyadan haberi olmayacak ahahahha gibi bişeyler yazmış. Bu ne allah aşkına? Sanki sanarsın asosyal bi tipim, hiç birşeyden haberim yok. Şarkı zaten 2 güne tüm radyolarda çalınmaya başlar. Herkes duyar. Sanki çok duyulmamış , bi müzik grubu öğretmişcesine bu ego nedir?

Pazar günde bana dediği şu buluşmamızda.

Simli bi oje sürmüş bende beğendim yani, normalde sevmem simli ama bu daha değişik bişeydi simleri. Oje bakıyoruz bende mi alsam dedim, sen benimkinden almada filan bişeyler dedi.
Ojenin telif hakkını aldığı için.. Bişey demedim bende.
Farklı okullardayız, en sık haftada bi buluşuyoruz sanki ben onu sürünce ikiz kardeşi olacağım ya.

Kendisi , benim pantolonumu snapchatten görüp markasını soran, sonraki güne aynısını alan ama okulda birinden gördüm diye söyleyen. Saçımı ombre yaptırınca 1 gün sonra aynısını yaptıran birisi. Bunlar benim için sorun değil ama ben 3 kuruşluk oje için aynısını almak isteyince olay oluyor.

İkimizinde birbirine tahammülü kalmadı gibi. Ben alttan almasam kopup giderdik belki de bilmiyorum. Ben bir arkadaşlıkta üstüme düşen görevi yaptığımı düşünüyorum. En küçücük olayda kelimelerle saldırmak yerine alttan alıyorum. Daha neler var yazmak isterdim ama sizi de sıkmışımdır özür diliyorum öncelikle.

Geçmişteki bağlardan kopamıyorum, kopmak da istemiyorum ama her geçen gün kangren oluyor bu düğüm.

Sen böyle alttan almaya devam edersen üzülen hep sen olursun yanlışına karşılık vermen lazim.Kirilir diyorsun ama sende kiriliyorsun

Bu kesinlikle saglikli bir arkadaslik degil.. Ne yazik ki bende de vardi bu durumdan. Bi taraftan onsuz olmaz gibi ama onlada olmuyor gibi.. İyisi mi ablacim yavas yavas uzaklas sen bu kizdan , anlattiklarin eger abarti degilse dogru bir arkadas degil, ergenlige kendini fazlaca kaptirmis yasindan buyuk tavirlar sergileyen bir arkadas.. Ve unutma ki seni de kendine benzetirse ilerde bi baskasi da senin icin boyle bir konu acabilir :)

Sen böyle alttan almaya devam edrsen üzülen hep sen olusun yanlışına karşılık vermen lazim.Kirilir diyorsun ama sende kiriliyorsun

Aynen işte bende bir olayda rahatça tepki koymak istiyorum ama bana küser barışmayız arkadaşlığımız biter diye yapmıyorum, yapamıyorum. Böyle alttan aldıkça tartışmada laf yiyen ezik gibi oluyorum sanırım. Normalde herkese bir olayda gereken cevabı veririm hatta bazen gaza gelip çok şey söylerim sonra pişman olurum ama sanki ona istemesemde muhtaç gibiyim. :KK43:

Aynen işte bende bir olayda rahatça tepki koymak istiyorum ama bana küser barışmayız arkadaşlığımız biter diye yapmıyorum, yapamıyorum. Böyle alttan aldıkça tartışmada laf yiyen ezik gibi oluyorum sanırım. Normalde herkese bir olayda gereken cevabı veririm hatta bazen gaza gelip çok şey söylerim sonra pişman olurum ama sanki ona istemesemde muhtaç gibiyim. :KK43:
Ama şimdiden hayır demeyi bilmezsen sen daha çok uzulursun.Arkadaşının yanlışlarını soylemezsen o hep doğru olduğunu sanar

Ortaokulda edinilen arkadaşlıkları erişkin olana kadar sürdürebilen çok az insan vardır. Kan bağın olmayan hiç kimseye fazla değer vermemeni tavsiye ederim.

O değil de benim takıldığım nokta, yaş 17 tırnaklar ojeli, saçlar ombreli. Bu ne acele yavrum? Bizim zamanımızda saçı toplu olmayanı okula almazlardı şimdiki liseliler 25 yaşında podyuma çıkan manken gibi full makyaj gidiyor okula. Öğrencisiniz yahu siz, dizi oyuncusu değil.

Yaşlandım galiba, çok tuhaf geliyor bana.

Bu kesinlikle saglikli bir arkadaslik degil.. Ne yazik ki bende de vardi bu durumdan. Bi taraftan onsuz olmaz gibi ama onlada olmuyor gibi.. İyisi mi ablacim yavas yavas uzaklas sen bu kizdan , anlattiklarin eger abarti degilse dogru bir arkadas degil, ergenlige kendini fazlaca kaptirmis yasindan buyuk tavirlar sergileyen bir arkadas.. Ve unutma ki seni de kendine benzetirse ilerde bi baskasi da senin icin boyle bir konu acabilir :)

Aynen ne onunla nede onsuz durumundayım.. Şuan konuşmuyoruz o şarkı olayından beri bikaç saattir. İlk mesajı o atsa küsünce mesela, ben hemen barışıyorum. en küçük olumsuzlukta üflenir püflenir, memnuniyetsizliğini belli eder. Ama sorunu çözmeye çalışmaz. Bense onun yaptığının aynısını yapsam olay olacağından, alttan alıyorum telkin ediyorum vs. Lisede sevdiğim bir arkadaş grubum var genişçe ama herkesin biryerlerden yakın arkadaşı belli. Benimkinden koparsam, sap gibi kalırım diye düşünüyorum..

Arkadaşlık yapmak zorunda mısın onunla?
Yani biriyle ya gerçekten iyi anlaşırsın ya da uyuşamazsın.
Mecbur değilsin yani huzur yoksa, arkadaşlık olmaz.
Görüşme bence.

Ortaokulda edinilen arkadaşlıkları erişkin olana kadar sürdürebilen çok az insan vardır. Kan bağın olmayan hiç kimseye fazla değer vermemeni tavsiye ederim.

O değil de benim takıldığım nokta, yaş 17 tırnaklar ojeli, saçlar ombreli. Bu ne acele yavrum? Bizim zamanımızda saçı toplu olmayanı okula almazlardı şimdiki liseliler 25 yaşında podyuma çıkan manken gibi full makyaj gidiyor okula. Öğrencisiniz yahu siz, dizi oyuncusu değil.

Yaşlandım galiba, çok tuhaf geliyor bana.

Haklısınız. Şimdi birçok kişi öyle yarış varmışcasına. Geri kalsan dert katılsan dert. Birde hep çirkinmiyim acaba gibisinden takıntı olduğundan bende.. Eski okulum podyum gibiydi cidden ordan kalma alışnalık ve arkadaşlıklar..

Aynen ne onunla nede onsuz durumundayım.. Şuan konuşmuyoruz o şarkı olayından beri bikaç saattir. İlk mesajı o atsa küsünce mesela, ben hemen barışıyorum. en küçük olumsuzlukta üflenir püflenir, memnuniyetsizliğini belli eder. Ama sorunu çözmeye çalışmaz. Bense onun yaptığının aynısını yapsam olay olacağından, alttan alıyorum telkin ediyorum vs. Lisede sevdiğim bir arkadaş grubum var genişçe ama herkesin biryerlerden yakın arkadaşı belli. Benimkinden koparsam, sap gibi kalırım diye düşünüyorum..
Arkadassiz niye kalasinki mesaj atsa bile cevap verme yada soguk davran sen onun peşinde dolanacagina o senin peşinde dolansin hemen yelkenkeri suya indirme yine aynısı olur

Arkadaşlık yapmak zorunda mısın onunla?
Yani biriyle ya gerçekten iyi anlaşırsın ya da uyuşamazsın.
Mecbur değilsin yani huzur yoksa, arkadaşlık olmaz.
Görüşme bence.

Aynen değilim tabiki ama sanki o olmasa kimle konuşurum kimle gezerim tek kalırım korkusu. Lisemdeki arkadaşlarım normal olarak dersleriyle çok alakalı, gezeceğim zaman insan bulamama korkusu sanırım.

Arkadassiz niye kalasinki mesaj atsa bile cevap verme yada soguk davran sen onun peşinde dolanacagina o senin peşinde dolansin hemen yelkenkeri suya indirme yine aynısı olur

Aynen ben artık tepki koymassam yavaştan, iyice kendini haklı sanacak. Yeni laflarına garanti bulacak.

Aynen ben artık tepki koymassam yavaştan, iyice kendini haklı sanacak. Yeni laflarına garanti bulacak.
Yazmissin arkadasim 3 kurusluk ojeyi aldirmadi diye sen olsan al dersin ikimizde aynisini kullaniriz dersin.arkadaşın cok kaprisli bulmuş senin gibi dert dinleyecek birini butun kaprisi sana yapıyormuş biraz kendini cek surekli baskalarin sıkıntılarını bu yasta yüklenirsen kendi sikintilarin bir gun tavan yapar

O kız tam ergenliğini yaşıyor sen o kadar değil seni çok mutsuz ediyorsa küs bir dahada görüşme

Yazmissin arkadasim 3 kurusluk ojeyi aldirmadi diye sen olsan al dersin ikimizde aynisini kullaniriz dersin.arkadaşın cok kaprisli bulmuş senin gibi dert dinleyecek birini butun kaprisi sana yapıyormuş biraz kendini cek surekli baskalarin sıkıntılarını bu yasta yüklenirsen kendi sikintilarin bir gun tavan yapar

Aynen ben beğendiğim şeyleri tavsiye eden, hatta isterse aynı olamım gocunmam bile.
Aynı gün onla o ojeyi sürmezdim bile, huyunu biliyorum çünkü. Sanki benim başka bi ortamım yok, 30 günde 3 gün yanyanayız anca.

Gittim bugün inadına arayıp buldum aldım aynı ojeyi de :KK11::cool:

O kız tam ergenliğini yaşıyor sen o kadar değil seni çok mutsuz ediyorsa küs bir dahada görüşme

Sanırım. Hoşlandığım kişiye bile kulp buldu. Biri bize laf attı yürürken ikimiz. Acaba hangimizi beğendi diyor? Yanındakinden güzel olmak, beğenilmek, hatta bu uğurda laflara maruz kalmak gurur meselesi olmuş onun için ne yazık ki. Bende artık yanında sönük kalmıyayım diye süsleniyorum falan , sanarsınız sevgilimle buluşmaya gidiyorum...

Aynen ben beğendiğim şeyleri tavsiye eden, hatta isterse aynı olamım gocunmam bile.
Aynı gün onla o ojeyi sürmezdim bile, huyunu biliyorum çünkü. Sanki benim başka bi ortamım yok, 30 günde 3 gün yanyanayız anca.

Gittim bugün inadına arayıp buldum aldım aynı ojeyi de :KK11::cool:
Aferin iyi yapmışsın bak içinde kalmış. Bundan sonra arkadaşlarını kaprisli bencil olmayanlardan seç. Aklina bile getirme aman kustumu bana diye bide o kirilsin hep senmi kirilacaksin genc yaşında :KK14:

Aferin iyi yapmışsın bak içinde kalmış. Bundan sonra arkadaşlarını kaprisli bencil olmayanlardan seç. Aklina bile getirme aman kustumu bana diye bide o kirilsin hep senmi kirilacaksin genc yaşında :KK14:

Haklısınız artık tepkimi koyacağım baktım düzelmiyor hala aynı vurdumduymazlık, mesafe koymaka çalışacağım. Çok teşekkür ediyorum birçok msj yazdınız ilgilendiniz :KK68:

Arkadaş olmak zorunda değilsiniz. Daha çok küçüksün daha iyi arkadaşlarında olur. İleride o belki olgunlaşır. Bu dönemlerde olur öyle şeyler :) takma kafana, derslerine yoğunlaş.

X