Güya kaliteli bir yer sinir küpüyüm!!

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
merhaba arkadaşlar bundan 1 ay önce kıl tekniği ile kaş yaptırdım bana en az 6 ay en fazla 3 yıl kalır dedi ilk başta beğendim hersey güzeldi aradan 1 ay geçti renk gitti daha sonra rutüş gittim oda tamam aradan 3 hafta geçti renk soldu gitti kaşım hiç doğal durmuyor renk farklılıkları var bunu söylediğimde cildiniz böyle vs vs saçma sapan seyler denildi paramı istediğimi yasal yollara başvuracağımı belirttim tehtiit ve zorbalıl yapmışım o yüzden gidip şikayet edebilirmişim 600 tl az para değil bu parayı biriktirdim ve çok isteyerek yaptırmıştım ben bunları nereye nasıl şikayet edeceğim valahi sinirden Çatlıcam

Tam kaş yaptırmayı düşündüğüm günlerde bir işaret mi acaba bu konu?

Konu sahibi ne yapacağınızı tam bilmiyorum, tüketici haklarını filan inceleyin bakalım, yasal nasıl bir şey olabilir. Bu arada benim araştırmalarımı göz önüne aldığımda, 600 uygun geldi.

Ankaradaysan iyi biyer tavsiye edebilirim ama değilsin sanırım. Cildin fazla yagliysa işlemin silinmesi daha kısa sürüyor. Yağlı ciltler için böyle deniliyor ablamn gittiği yerdede.

merhaba arkadaşlar bundan 1 ay önce kıl tekniği ile kaş yaptırdım bana en az 6 ay en fazla 3 yıl kalır dedi ilk başta beğendim hersey güzeldi aradan 1 ay geçti renk gitti daha sonra rutüş gittim oda tamam aradan 3 hafta geçti renk soldu gitti kaşım hiç doğal durmuyor renk farklılıkları var bunu söylediğimde cildiniz böyle vs vs saçma sapan seyler denildi paramı istediğimi yasal yollara başvuracağımı belirttim tehtiit ve zorbalıl yapmışım o yüzden gidip şikayet edebilirmişim 600 tl az para değil bu parayı biriktirdim ve çok isteyerek yaptırmıştım ben bunları nereye nasıl şikayet edeceğim valahi sinirden Çatlıcam
Valla ben boyle yazimlarda acik acik olmasada noktali falan isim verilmesi tataftariyim insanlar bu tarz islemler vs icin burayi cok kullaniyor birine yardim olur belki
Simdi heryerde yapildigi icin tabir yerinde ise b..u cikarildigindan nerede oldugu onemli lazerde yapan klinik tarzi bir yermi kuaformu guzellik merkezimi
Kuaforse once onlarin meslek odasini arayip sorun klinikse saglik bakanliginin hatti vardi orayi

600 tl o kadar dediginiz gibi kaliteli biyer olsa o fiyat zor evet yağlı ciltlerde tutmuyo cabuk siliniyo ama bunu başta belirtmeliydiler cilt yapınıza göre farklı tekniklerle bu işlem yapılmalıydı ve yine dediginiz gibi o kadar kaliteli biyer olsa süreç dediğim gibi ilerlerdi.

Back
X