belkide ALLAH sana onun gerçek yüzünü göstermek istemiştir unutma ALLAH bizi herkesten herşeyden çok seviyor kıyamadı belkide sana
biz göremiyoruz bazen bazı şeyleri ve bazen olmasını istemediğimiz şeyler olduğu zaman aradan zaman geçince iyi ki olmamaış o şey ALLAHIN sevgili kuluymuşuz demez miyiz işte öyle
sadece zaman ve sabır,dua
hiç ummadığın bir anda ummadığın bir saatte karşına çıkar herkesten çok seveceğin ve özleyeceğin
ben hep derim ALLAHIM sen çiz yolumu ben önümde ki egelleri taşları göremem takılıp düşmeme izin verme diye dua ederim
dua et hakkımda hayırlısını ver diye
bak bende eskiden biriyle çıkmıştım aşık olmadan ama ileriyi düşündüğüm sonra sevmediğim halde sırf iyi biri diye sürdürdüğüm ilişkimde ALLAHIM hayırlı ise olsun hayırsızsa olmasın lütfen diye dua ederdim hep
sonra baya zaman sonra o kadar üzdü ki beni o gerizekalı o kadar üzdü ki ailesine karşı beni savunamadı,arkamda durmadı ,aptal saptal kıskançlıklar yaptı,üzdü sonra sapıkca şeyler istedi bilmem ne bir kere de terkettim bi gün ve arkama hiç bakmadım tamam belki sevmiyordum ama çok üzülmüştüm yıpranmıştım onun yüzünden hakeetmediğim şeyleri yaşatmıştı bana hemde yıllaarca peşimde koştuktan sonra bu şahıs
sonra hep dua ettim aşık olmayı ve beni çok seven birini
bi gün hiç ummadığım anda çıktı kaarşıma
sanki dedi ki atractive ben geldim ALLAH'tan dualarının karşılığıyım dedi sanki
çok sevdim o kadar sevdim ki onu o da beni sevdi hissettim onu da
Bir tek onunla sevinçten ve aşkla ağladım,affetmeyi onda öğrendim kendinden önce birini düşünebilmeyi onda öğrendim
en kıyamadığım oldu yani
ve ben bu adamla şimdi evlilik hayalleri kuruyorum umarım hep iyi oluruz ama yine bile diyorum ki ALLAHIM hayırlı ise olsun AMİN
o yüzden tatlım ben inanıyorum senin de kalbinde ki aşka değer vericek biri çıkıcak karşına AMİN