15+6 günlük hamileyim hamile kaldığımda 57.7 kilodaydım şimdi 51 kilodayım ne zaman kilo almaya baŞLIYCAMI ÇOK MERAK EDİYORUM sizin karınlarınız belli oluyomu arkadaşlar
ben de 65le başladım şimdi 67.8 kilodayım karnım çıktı sizden karnı çıkan var mı hiççç. acaba aldığım kiloların hepsi karnıma mı gitti?
ben de 65le başladım şimdi 67.8 kilodayım karnım çıktı sizden karnı çıkan var mı hiççç. acaba aldığım kiloların hepsi karnıma mı gitti?
Aynı haftadayız bende kilo alımı yok ama göbek de belirginleşmedi daha malesef. Kıyafet açısından güzel de insan yinede merak etmiyor değilÇok dar giyersem belli oluyor tabi ki.İnş karnına gidiyordur aldıgın kilo azcık almıssın zaten:)
umarım çok kilo almadan güzel bir hamilelik geçiririz. 4 lü testini yaptırdın mı sen. ben yaptırdım daha sonuçlar çıkmadı ama doktorum herşeyin iyi gittiğini bütün organlarının oluştuğunu söyledi.
İnşallah3lü ve 4lü teste doktor gerek görmedi. 2li testte 1.1 di kafa arkası sıvı ihtimalde 99000 de 1 çıktı.Negatif diyordu alt sınırında altındaymış hoş en iyisini Allah bilir pek geçerli testler değil bunlar.İnş seninde sonuçlar çok iyi gelir.Ayrıntılıya girince herşey temiz çıkarsa daha rahat edecek içim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?