- Konu Sahibi haticezeynep
Ayrıca sabah aç karnına kayısı püresi işe yaratabilir. Çok zor bı durum ben de yaşadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yardim edecek tercübeli anne yokmu?...
3 haziran pazar günü büyük kabizlik ya$ami$tik...
Bugüne kadar her$ey çok güzel gidiyordu son 2gündür kizim ishal oldu heryeri tahri$ olunca ben o günlük verdigim tozlari vermeyi biraktim. Böylece ishali biraz düzene girdi...
Dün ve bugün yine kaka yapmiyoruz... (ben 2gün toz vermedigim için çikarmaya lklnmaya korktugunu dü$ünüyorum nezamanki kakasi biraz katl olsun onu çikarmamak için tutuyor... Mutlaka yum$acik slvl olmasi gerekiyor.. Napacam ben yaa?!
Bu sabah tekrar ba$ladim toz vermeye sabah kiwi, portakal suyu, $eftali suyu, kavun bunlardan yedirdim henüz bi hareket yok ...
Bugüne kadar her$ey çok güzel gidiyordu son 2gündür kizim ishal oldu heryeri tahri$ olunca ben o günlük verdigim tozlari vermeyi biraktim. Böylece ishali biraz düzene girdi...
Dün ve bugün yine kaka yapmiyoruz... (ben 2gün toz vermedigim için çikarmaya lklnmaya korktugunu dü$ünüyorum nezamanki kakasi biraz katl olsun onu çikarmamak için tutuyor... Mutlaka yum$acik slvl olmasi gerekiyor.. Napacam ben yaa?!
Bu sabah tekrar ba$ladim toz vermeye sabah kiwi, portakal suyu, $eftali suyu, kavun bunlardan yedirdim henüz bi hareket yok ...
canım o zaman poposunun içi tahriş olmuştur bir kulak çöpü yardımıyla pişik kremi sür poposunun içine yoksa sürekli bu problemi yaşarsın
merhabalar.öncelikle Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.benim 25 aylık bi kızım var.17 aylıkken kendi sağlık sornlarım yüzünden memeyi kestim.sonrasında kah formül sütler kah sulandırılmış inek sütü(yalnız ikisinide günde 300 cc den fazla vermiyordum)kullanmaya başladım.kızımda kabızlık oluştu.evde yemekleride hep ona göre ya da ona ayrı yaparım.ilk bir hafta fln önemsemedim fitil duphalac fln kullandım.çare olmadı.bu arada denemediğim doğal yöntem kalmadı.kayısı püreleri.sebze çorbaları.zeytinyağı içirme fln.yok olmadı.çocuk doktoruna götürdüm.metebolizma tahlilleri istedim yaptırdık.Allaha şükür bişey yok.ilaç verdi kullandık ama hala kabızdı.çocuk cerrahına gittik bir süre sonra.bu arada kakasını lavmanla yaptırdım hep.ilaçlı kolan grafisi çekti.ondada problem yoktu.en son küçük lavmana bile direnip yapmamaya başladı.büyük fleet isimli lavmanlarda yaptırıyorum.
bu arada eklemek istiyorum.bebeğimi beze alıştırma gibi bir çabam hiç olmadı.tek yapsında bezine yapsın.ve sanki kabız değilmiş gibi ne karın ağrısı var.ne bir mızırdanma ne ağlama çocuğun aklına bile gelmiyor kaka yapma.evde kakayla ilgili kötü bişey asla söylenmiyor.o yaptığında evde bayram havası esiyor.alkışla zıplamalar ödüller.oooh ne güzel koktu demeler.en son bende inat ettim kendi haline bıraktım acaba ne kadar yapmayacak diye 10 gün yapmadı yaa.11. gün yine lavman yaptım.onda bile yapmamak için yarım saat koştu.anestol medecasol fito kullandığım merhemler.doğduğundan beri zaten bepanten kullanıyorum.iki gün önce yine lavman yaptık.kremleri sürerken kuş parmağımla kıçının içine sürerken parmağım resmen dışkıya değiyor.öyle sertte değil bulaşıyor yani.inat edip orda beklete bekletemi katılaşıyor nedir.çok fena sinirlerim bozulmuş durumda.
benimle aynı derdi paylaşmış olan yada paylaşan anneler lütfen bana cevap yazın.
merhabalar.öncelikle Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.benim 25 aylık bi kızım var.17 aylıkken kendi sağlık sornlarım yüzünden memeyi kestim.sonrasında kah formül sütler kah sulandırılmış inek sütü(yalnız ikisinide günde 300 cc den fazla vermiyordum)kullanmaya başladım.kızımda kabızlık oluştu.evde yemekleride hep ona göre ya da ona ayrı yaparım.ilk bir hafta fln önemsemedim fitil duphalac fln kullandım.çare olmadı.bu arada denemediğim doğal yöntem kalmadı.kayısı püreleri.sebze çorbaları.zeytinyağı içirme fln.yok olmadı.çocuk doktoruna götürdüm.metebolizma tahlilleri istedim yaptırdık.Allaha şükür bişey yok.ilaç verdi kullandık ama hala kabızdı.çocuk cerrahına gittik bir süre sonra.bu arada kakasını lavmanla yaptırdım hep.ilaçlı kolan grafisi çekti.ondada problem yoktu.en son küçük lavmana bile direnip yapmamaya başladı.büyük fleet isimli lavmanlarda yaptırıyorum.
bu arada eklemek istiyorum.bebeğimi beze alıştırma gibi bir çabam hiç olmadı.tek yapsında bezine yapsın.ve sanki kabız değilmiş gibi ne karın ağrısı var.ne bir mızırdanma ne ağlama çocuğun aklına bile gelmiyor kaka yapma.evde kakayla ilgili kötü bişey asla söylenmiyor.o yaptığında evde bayram havası esiyor.alkışla zıplamalar ödüller.oooh ne güzel koktu demeler.en son bende inat ettim kendi haline bıraktım acaba ne kadar yapmayacak diye 10 gün yapmadı yaa.11. gün yine lavman yaptım.onda bile yapmamak için yarım saat koştu.anestol medecasol fito kullandığım merhemler.doğduğundan beri zaten bepanten kullanıyorum.iki gün önce yine lavman yaptık.kremleri sürerken kuş parmağımla kıçının içine sürerken parmağım resmen dışkıya değiyor.öyle sertte değil bulaşıyor yani.inat edip orda beklete bekletemi katılaşıyor nedir.çok fena sinirlerim bozulmuş durumda.
benimle aynı derdi paylaşmış olan yada paylaşan anneler lütfen bana cevap yazın.
Cnm öncelikle ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN BENDE ÇOK ÇEKTİM BENİM 1yaşından küçükken başlamıştı yani anne sütü emerken doktora götürdük ettik belki sütündendir dedim süttende kestim yine kabıZ 2yaşlarında cerrah açalım biraz dediler açtırdık dikişsiz olarak neyse iki ay falan yaptı sonra baktık yine aynı oldu tekrar gittik bu seferde dikişli ameliyat yapalım dedi ben bunu istemedim başka ceraha gittim düşünün o zamanın parasıyla sadece Muayene 500 tl di neyse kızım için değer dedim sonra cerah arkada deliğin ölçüsünü falan aldı bu çocukta birşey Yok dedi sadece korktuğu için tuvalettini etmiyor şakın ameliyat falan yapmayın dedi gerçektende öyleymiş bi sure sonra etmeye başladı tabi normal çocuklar gibi değil şuan kızım 8 yaşında 9girecek hala normal edemiyor ama en azında öyle kabızda değil artık çok şükür (bide not kızım çok sesiz ve sakin ve üşengeç olduğu için tuvalette gitmeye üşendiği için belki hala normal değil ) iyi bi ceraha götürmeden sakın ameliyat falan yaptırmayınmerhabalar.öncelikle Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.benim 25 aylık bi kızım var.17 aylıkken kendi sağlık sornlarım yüzünden memeyi kestim.sonrasında kah formül sütler kah sulandırılmış inek sütü(yalnız ikisinide günde 300 cc den fazla vermiyordum)kullanmaya başladım.kızımda kabızlık oluştu.evde yemekleride hep ona göre ya da ona ayrı yaparım.ilk bir hafta fln önemsemedim fitil duphalac fln kullandım.çare olmadı.bu arada denemediğim doğal yöntem kalmadı.kayısı püreleri.sebze çorbaları.zeytinyağı içirme fln.yok olmadı.çocuk doktoruna götürdüm.metebolizma tahlilleri istedim yaptırdık.Allaha şükür bişey yok.ilaç verdi kullandık ama hala kabızdı.çocuk cerrahına gittik bir süre sonra.bu arada kakasını lavmanla yaptırdım hep.ilaçlı kolan grafisi çekti.ondada problem yoktu.en son küçük lavmana bile direnip yapmamaya başladı.büyük fleet isimli lavmanlarda yaptırıyorum.