Güzel Başlayan Günler.

Muasere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
48
0
86
Ankara
Okula yeni alışma sürecimdi 1.dönem okulun bahçesinde bi çocuk gördüm tesadüfen sürekli bana bakıyo olarak görüyordum direk arkadaşıma söyledim bak şu çocuk beni kesiyo filan diye :roflol: neyse ben çocuğa karşı hiçbirşey hissetmiyordum. Tatile girdik ve sonrası 2.dönemin başlangıcıydı çocuk hiç bakmamaya başlamıştı. Sınıflarının kapısının önünde arkadaşımı bekliyordum aniden o ve bi arkadaşı çıktı duvara yaslanıyordum bana ilgisini olduğunu düşündüğüm çocuk üstüme doğru geldi omuz atmış gibi duvara yapıştım bağırdım gerizekalı mısın filan. Daha sonrası ben bu çocuktan hoşlanmaya başladım ve bu da bana bakmamaya başladı. Sınıftan bi arkadaşıma söylemiştim işte şu mavi kravatlı çocuktan hoşlanıyorum diye ve bunu söyledikten 2 ders sonra yani okul çıkışında okul servisini bekliyorduk birde ne duyayım bu kız benim hoşlandığım çocuktan hoşlanmaya başlamışmış filan sinirden ne yapacağımı bilemedim ağladım zırladım filan. Ertesi gün okulda kızla yüzleştim dedim ne halin varsa gör bunu bile bile gittin yavşadın çocuğa filan hâla içimde intikam duygusu vardı gittim çocuğun yanına arkadaşımla işte şu kız sana teklif ediyormuş dedim oda neden kendisi gelmiyormuş dedi bende k....dan demiştim cidden içim rahatlamıştı. Kız bunu duyunca geldi yanıma bağırdı çağırdı üzerine yürüdüm sonunda haksız olduğunu anladı. Günler geçti sevdiğim çocuğun sınıfından 2 arkadaşım ona gidip bana teklif etmesini söylemişler oda sevmediğim kıza neden teklif edeyim filan demiş neyseki messenger adresimi almış çocuk. Tanıştık konuştun günler geçti benden hoşlandığını söyledi bi hoşlantı süreci geçti daha sonra teklif etmişti ve 1,5 ay oldu seviyoruz mutluyuz. Ergenlik ilişkisi işte zamanla herşeyi atlatıcam eminim. Bundan sonra lise bitene kadar kimse olmamalı hayatımda hâla birlikteyiz ama erkeklerin daha geç olgunlaştıkları kesin o yüzden istemem bir daha :1rolleyes:

"Ergenlik ilişkisi işte zamanla herşeyi atlatıcam eminim. Bundan sonra lise bitene kadar kimse olmamalı hayatımda hâla birlikteyiz ama erkeklerin daha geç olgunlaştıkları kesin o yüzden istemem bir daha"

ay ne güzel yazmışsın ya

çok küüçük oldugun belli :dance:

Ve devamı. Bitti hevesti geçti kendisi perişan halde erkekler geç olgunlaşır derler cidden de öyle

Ee.Hayırlı olsun öyleyse vatana millete ne diyelim..

Sen bunları bırak ta derslerine asıl..canım benim..
Sevgili mevgili..kurtarmaz seni hayat mücadelesine başlayınca..oldu mu?

Ee.Hayırlı olsun öyleyse vatana millete ne diyelim..

Sen bunları bırak ta derslerine asıl..canım benim..
Sevgili mevgili..kurtarmaz seni hayat mücadelesine başlayınca..oldu mu?
Zaten ben sevgili beni kurtarır gibi birşey söylemedim hiçte bu konularda merakım olduğu şeklinde birşey yazdıysam belirtilmesini rica ediyorum. Derslerim gayet iyi

Back
X