Iyi günler kızlar en kısaca özet geçmeye çalışacağım.
Nişanlım birgün işe gitti normalde hiç telefon bile karıştırmam şeytan dürttü ya bilgisayarını açtım Facebooka girdim mesajlara baktım
ne göreyim bir tane kız çılgınlar gibi flirt ediyor, daha bizim ilk zamanlarımızda bile yazmış senle hiç şansımız olmadı ne zaman konuşmak istesem geç kaldım diye çıldırdım hala cevap veriyor olmasına, kız bir ara ekliydi dedim ki gözüm görmeden sana arkadaşlık niyeti dışında gelen varsa sil hayatından ordan burdan. O da o gün silinmiş ama kız mesaj atmaya devam etmiş. Ben görünce çıldırdım yüzüğü çıkardım masaya bıraktım bol sinirli ve bol iyi şanslı bir mesaj attım. Ben kıskanç bir insanım, tamam birileri beğenebilir ama bu niyeti bilmeye rağmen konuşuluyorsa o kişiyle bu doğru değil benim için. Yalvar yakar geldi buldu 10 senelik arkadaşım nasıl tamamen sileyim dedi sileceksin yoksa bende ilgisi olup da konuşmadığım Kim varsa toplarım dedim. O sırada annem aradı önceki konuyu okuyan varsa görmüştür, hatalı olsam bile affet özür de dile diye baskı yapar vs. Ben sevdiğimden affettim bu ilk ve son olsun dedim ama artık sana güvenemiyorum dedim şimdi gerçek bir ders vermek istiyorum ama bu arada kendimi düşürmek istemiyorum. Ne yapabilirim bir fikriniz var mı bu konuda aklınıza gelen herhangi bir plan?
Nişanlım birgün işe gitti normalde hiç telefon bile karıştırmam şeytan dürttü ya bilgisayarını açtım Facebooka girdim mesajlara baktım