Günaydınlar, işe gidiyorum servisteyim, servise yürürken temiz, serin havayı ciğerlerime doldurdum, her şey için Allaha şükrettim. Günümüz güzel olsun güzel hanımlar
Günaydınlar, işe gidiyorum servisteyim, servise yürürken temiz, serin havayı ciğerlerime doldurdum, her şey için Allaha şükrettim. Günümüz güzel olsun güzel hanımlar
positif mesaj iyi geldi ben ise 2 gün izinliyim yoğun çalışma ardından aslında çoktan emekli olmam gerekir ama şerefsiz,
ve sahtekar patron yüzünden olamadım ,yatırmadığı ssk günlerimden dolayı daha 2 yıl çalışmam gerekecek,
umarım yaptıklarının bedeli kendinden veya ailesinden çıkar
Günaydııın güne Melek Mosso Hayatım Kaymış şarkısı işe başladım adına inat çok enerjik bir şarkı. Tavsiyemdir harika bir gün olsun hepimize kolaylıklar