• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bir günün üstüne bu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KV_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KV_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
2.591
4.976
133
31
Herkese iyi akşamlar. Biraz uzun olabilir ama özetlemeye çalışcam.

Benim 4 yıldır süren bir ilişkim var. Allaha şükür iyi anlaşıyoruz; her zaman destek olur bana sevgilim. Ailevi konularda hep yanımda oldu yani annemin vefatı olsun, dayımların yanında yaşadığımda çektiğim sıkıntılar fln. Üstüme titrer; beni merak eder düşünür, bişeye ihtiyacım var mi sorar. Eğitimim konusunda benden çok inanır bana. Herneyse herşey iyi gidiyor. Bugün buluştuk gezdik dolaştık havada çok güzel. Avm ye geldik. Sinemaya gidelim dedik; netten filmlere bakıyorduk; bir filmin konusunu okuyorum. Bana hayatım googledan bak dedi. Bende açtım neti; direk elim arama kısmına gitti ve en son girdiği site bir ..... sitesi. O an açıkçası çok soğukkanli davrandım. Ki zaten hiç bir zaman kavgacı bir insan değilim. Herneyse filmden vazgeçtik çünkü seanslar uyuşmadı. Sonra biyerde yemek yedik. Ama anladı soğukluğumu. Noldu fln diye sordu bana. Bisey yok dedim. Ama böyle yaparsan yiyemem fln dedi. Sonra çiktik işte o evine ben evime. Eve geldiğimde işte haber verdim. Güzel gün geçirdiğini ama son anlarda soğuk davrandığımı ama bunu üstelemeyeceğini söyledi. Tabiki üstelemez çünkü bal gibi biliyor konuyu.

İnanın ne yapacağımı bilmiyorum; aklıma hiç gelmezdi. Bana akıl verebilirmisiniz? Sizce konuşmam gereliyor mu? Kavgacı insan değilim ama ben gördüğümün hoşuma gitmediğini belirtmek istiyorum ona. Yoksa sindirdiğimi düşünücek.

İşin bana koyan yanıda var; ben bir kaç gündür namaz kılıyorum. Dün bunu ona söyledim ve bana duygulandığını söyledi. Hatta kaç zamandır beraber başlayalım diyorduk. Yani be adam; daha dün ne konuştuk ve bugün ne görüyorum. Çok mu zayıf iradesi var bilemiyorum. Bu zamana kadar aldatılmadım, öyle bişey yapacağını sanmıyorum çünkü sevgisine inanıyorum ama zoruma gidiyor.

Siz olsaydınız ne yapardınız? Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.

.... sitesi ne ya ? bu arda diyelimki p..n sitesine girmiş bunun sevgilisinin namaz kılmasıyla ne lakası var böyle bişiyden bile kavga cıkartmayı düşünebiliyosunuz pesss

Son düzenleme:

Benim 4 yıldır süren bir ilişkim var. Allaha şükür iyi anlaşıyoruz; her zaman destek olur bana sevgilim. Ailevi konularda hep yanımda oldu yani annemin vefatı olsun, dayımların yanında yaşadığımda çektiğim sıkıntılar fln. Üstüme titrer; beni merak eder düşünür, bişeye ihtiyacım var mi sorar. Eğitimim konusunda benden çok inanır bana. Herneyse herşey iyi gidiyor. Bugün buluştuk gezdik dolaştık havada çok güzel. Avm ye geldik. Sinemaya gidelim dedik; netten filmlere bakıyorduk; bir filmin konusunu okuyorum. Bana hayatım googledan bak dedi. Bende açtım neti; direk elim arama kısmına gitti ve en son girdiği site bir ..... sitesi. O an açıkçası çok soğukkanli davrandım. Ki zaten hiç bir zaman kavgacı bir insan değilim. Herneyse filmden vazgeçtik çünkü seanslar uyuşmadı. Sonra biyerde yemek yedik. Ama anladı soğukluğumu. Noldu fln diye sordu bana. Bisey yok dedim. Ama böyle yaparsan yiyemem fln dedi. Sonra çiktik işte o evine ben evime. Eve geldiğimde işte haber verdim. Güzel gün geçirdiğini ama son anlarda soğuk davrandığımı ama bunu üstelemeyeceğini söyledi. Tabiki üstelemez çünkü bal gibi biliyor konuyu.

İnanın ne yapacağımı bilmiyorum; aklıma hiç gelmezdi. Bana akıl verebilirmisiniz? Sizce konuşmam gereliyor mu? Kavgacı insan değilim ama ben gördüğümün hoşuma gitmediğini belirtmek istiyorum ona. Yoksa sindirdiğimi düşünücek.

İşin bana koyan yanıda var; ben bir kaç gündür namaz kılıyorum. Dün bunu ona söyledim ve bana duygulandığını söyledi. Hatta kaç zamandır beraber başlayalım diyorduk. Yani be adam; daha dün ne konuştuk ve bugün ne görüyorum. Çok mu zayıf iradesi var bilemiyorum. Bu zamana kadar aldatılmadım, öyle bişey yapacağını sanmıyorum çünkü sevgisine inanıyorum ama zoruma gidiyor.

p......o sitesimi ne sitesi ? :44::44::44::44: :44:

Son düzenleme:
Adam utansana onu oradan siler bacım belkide görmeni istiyordur bilemeyiz ki. Takma kafana ben böyle böyle bir şey gördüm de hoşuma hiç gitmedi falan de anlayışla karşılar. O başladı mı ki namaza?

.... sitesi ne ya ? bu arda diyelimki p..n sitesine girmiş bunun sevgilisinin namaz kılmasıyla ne lakası var böyle bişiyden bile kavga cıkartmayı düşünebiliyosunuz pesss

P*orno sitesi. Yazdım ama silinmiş. Kavga çıkartmayı düşündüğümü nerden çıkarttınız?? Tam tersi; kavga çıkartmak istemiyorum ama ona belirtmek istiyorum gördüğüm şeyin hoşuma gitmediğini. Hadi izliyosun diyelim ki erkeklerin çoğu izliyodur; bari sil demi telefondan geçmişi. Yanlış ifade ettim galiba.

Namazla da alakası şu; duygulanıp bende başlicam diyor ama p*rno ixliyor. Böyle birşey dinimizde yok ondan. Kimseye ben müdahele etmiyorum ama ben o siteyi gördüm ve gördüğümü gördü çünkü beraber bakıyorduk telde.

Valla sevgiliyseniz ve cinsel hayat yoksa erkekler buna başvuruyor.Vurmayan çok az.İlk gördüğünüzde dumur olmanız normal ama ben olsam üstünde durmazdım.
Gayet iyi biriymiş bir de.
Ha yeni evli olsanız sindirememeniz normal olurdu tabi.

LG-P710 Tapatalk

sorsan kızsan ne olacak cevap belli ihtiyaç :19:artık nasıl bir ihtiyaçsa anlamadım da sorupta yüzgöz olma derim

Bekar,cinsel yonden aktif olmayan erkeklerin oyle seylere bakmasi normal sayiliyor artik.bir sekilde tatmin olmasi lazim ya....
Ammaa isin dini boyutuna gelirsek bu is kesinlikle haram.gozunu gonlunu harama bakarak gunaha sokuyor.
Senin sikintin bu acidan olmali.yok midem bulandi,sinir oldum vs degil.

Son düzenleme:
Benim cidden zoruma giden onca şey konuşuyoruz dini açıdan ama olan bu. Hani insan çekinir eder demi. İzlese bile silmez mi internet geçmişini?? Gerçekten iyi gidiyor herşey çok şükür ama ne bileyim; üzüldüm. Soğudum sanki. Hayır hic durup düşünmedim acaba izler mi yapar mi eder mi aldatır mi diye. Belki düşünsem cidde ihtiyaç fln derim. Ama birden pat diye.. Bilemedim...

Hayatta uyguladıklarıyla, yapmak istediklerinde bir uyumsuzluk olduğu ortada..
Namaz kılmayı içten isteyip istemediğini yargılamak bize düşmez bence..

Sevgilinizle cinsel anlamda bir ilişkiniz yok ise , o ihtiyacını bir şekilde karşılaması gerekir..
Erkeklerin çoğunda bu mantık var..
Sevgilisi video izledi diye aldatıldığını düşünenler olduğu gibi ; aldatma olarak saymayanlar da var..
Evli değilsiniz bir kere..
Yani adam ne yapsın ..

Yapıp yapıp size yapmadım diye yalan mı söylesin .O zaman içiniz daha mı rahat olurdu.. ?
Veya siz '' benim sevgilim öyle şeyler yapmaz'' diyip kendinizi mi kandırsaydınız ?

Başka kadına gitmektense ihtiyacını anlık bir resime videoya bakarak gidersin daha iyi yani..
Kötünün iyisi bu olsa gerek..

Konuşmanızda fayda var..

ooo canım bu devirde izlemeyen erkek yok ki malum seyi... hiç takılma bence

Ya sacmalamayim erkek bu. Gidip baskasiyla yapsa daha mi iyi. Gudulerini bastiriyor iste. Bundanda kavga cikartmayin cok sacma. Soyleyipte utandirmayin derim.

Back
X