Güzel bir şey soyle

:KK200:

neredeyse yarım saattir yukardaki linkte yer alan videoyu aradım sizin için. lütfen izleyin. ne hissetiğinizi de yazarsanız sevinirim :)

Öncelikle bunun için zaman ayırmanız beni çok mutlu etti..video mükemmel
İnsanların yaşama olan inançları beni hayata dair umutlandiriyor..güzel seyler söylemek lazim bazen...
I love you
Hüzün
Umut
Sevgi
Yaşam
Sabır
Mutluluk

az önce ağlama krizi geçirdim şimdi açtım let bir ve diştiri dinliyorum bence bu şu an için güzel :D

Bazen en büyük kavgalardan büyük sevgiler çıkar. Her bitiş bir başlangıçtır. Son bir yılımın özeti budur...

:KK52::super:
Sana ne lazım? Ona göre yazalımm..Böyle yazınca aklıma bir şey gelmedii..

Dur dur geldi: ''Hayat böyle,çok da şey etmemek lazımm..''
Bilmem içinden ne geliyorsa mesela başından geçen güzel bi olay
Sana söylenmiş güzel bir söz
Dinlediğin güzel bir şarkı
Başına gelmiş komik bir olay
Kısaca azıcık biraz tebessüm...

:KK52::super:
Bilmem içinden ne geliyorsa mesela başından geçen güzel bi olay
Sana söylenmiş güzel bir söz
Dinlediğin güzel bir şarkı
Başına gelmiş komik bir olay
Kısaca azıcık biraz tebessüm...

Wimbledon'un ilk zenci şampiyonu Arthur Ashe kan naklinden kaptığı AIDS'den dolayı ölüm döşeğindeydi. Dünyanın her köşesindeki hayranlarından mektuplar yağmaktaydı. Bunlardan biri şöyle soruyordu:

- Tanrı böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti?
Arthur Ashe cevap verdi:
- Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar. 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir. 500 bini profesyonel tenisçi olur, 50 bini
yarışmalara girer, 5 bini büyük turnuvalara erişir, 50'si Wimbledon'a
kadar gelir, 4'ü yarı finale, 2'si finale kalır.

Elimde şampiyonluk kupasını tutarken Tanrı'ya'Neden ben?' diye hiç sormadım.
Şimdi sancı çekerken, ona nasıl 'Niye ben' derim?

"Mutluluk insanı tatlı yapar. Başarı ışıltılı. Zorluklar güçlü. Hüzün insanı insan yapar. Yenilgi mütevazı. Tanrı'ya asla 'Neden ben?' diye sormayın. Ne olacaksa zaten olur..."
İmza: Arthur Ashe.

Her sabah bir çiçeğe gülümsersen gün gelir o çiçekler senin içinde açmaya başlar..

neredeyse yarım saattir yukardaki linkte yer alan videoyu aradım sizin için. lütfen izleyin. ne hissetiğinizi de yazarsanız sevinirim :)

İyi ki paylasmissiniz. İnsanı Kendine getiriyor biraz da olsa. En önemli şey Sağlık Sağlık Sağlık. ..

Back
X