Güzel bir sofra hazırlamak istiyorum..

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar eşime akşam güzel bir sofra hazırlamak istiyorum menüde balık var fakat başka neler yapacağımı bilemiyor birde salata var tabii... sizce ne yapabilirim? Bir de sorun şu ki işten 6:30 gibi geliyor o esnada oturuyoruz 19 gibi o saatlerde de hava çok aydınlık oluyor😭 o yüzden yazın yemek yemeyi hiç sevmem..

Sizlerinde güzel fikirlerinize ihtiyacım var fikir verirseniz sevinirim...

Not: doğru yere yazdım galiba ilişki aşk gibi koku başlığına uymaz diye düşündüm..

Aydınlıkta yemeyi sevmiyor iseniz karanlığı bekleyin 😁aydınlık olan süreyi farklı şeyler yaparak değerlendirin. Mum falan mı yakacaktınız?

Balık ile salata ve meze iyi oluyor.Birde tatlı yaparsanız yeterli olabilir.
Humus,piyaz,soğan salatası,patlıcan salatası olabilir:)
Balığı fırında yapacaksanız 2-3 tane patatesi sosyalıp bir tepside patates koyabilirsiniz.

Balık ile salata ve meze iyi oluyor.Birde tatlı yaparsanız yeterli olabilir.
Humus,piyaz,soğan salatası,patlıcan salatası olabilir:)
Balığı fırında yapacaksanız 2-3 tane patatesi sosyalıp bir tepside patates koyabilirsiniz.
Teşekkür ederim🧚🏻‍♀️

Aydınlıkta yemeyi sevmiyor iseniz karanlığı bekleyin 😁aydınlık olan süreyi farklı şeyler yaparak değerlendirin. Mum falan mı yakacaktınız?
Yok hayır mum falan düşünmüyorum ki elimde de yok🤦🏻‍♀️ Vardı balkonumda bırakmıştım kargalar almış sadece mumun ucu duruyordu 🤣 sadece aydınlıkta yediğim zaman akşam yemeği yemiş gibi hissetmiyorum o yüzden eşim hemen acıkıyor geç saate kadar bekleyeceğini düşünmüyorum birde bende geç saatte yemeyi sevmiyorum bu yüzden genelde akşam yemeği yemem sadece bir şeyler atıştırıyorum

Sebze haşlaması havuç tarator soğuk mezeler iyi gider bence.
Şerbet tarzi içecekler limonata vs renk renk yapın sofrada şık durur.
Birde çikolatalı tatlı yapın. Hatta direk sufle yapın 🤣 benim canım çok çekiyor da

buraya konu açana kadar nefis yemek tariflerine bakın istediğinizden çok daha tarifi 2 saniyede bulurdunuz:D

Back
X