Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler.. :) Canan tan'i cok duymustum almaliyimCanan Tan; Hasret, Yüreğim Seni Çok Sevdi..
Sen Benim Diğer Yarımsın gibi ben bunları göndermiştim
Çok büyüleyici ve akıcı bir kalemi var emi olabilirsin :)Tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler.. :) Canan tan'i cok duymustum almaliyim
Kendim içinde almalıyım ya bir değil çok fazla harika kitabı var... Piraye özellikleÇok büyüleyici ve akıcı bir kalemi var emi olabilirsin :)
Konusu nedir peki ?bence uçurtma avcısı
Onu okuyamadım henüz ama eminim mükemmeldir :) eğer android telefon kullanıyorsa SD karta film atıp çorabın içine yerleştirip gönderebilirsin :)Kendim içinde almalıyım ya bir değil çok fazla harika kitabı var... Piraye özellikle
Aaa ne kadar iyi bir fikir.. Telefonu geçirebilirsek deneyeceğim :) Başka fikirleriniz varsa paylaşabilirsiniz ...Onu okuyamadım henüz ama eminim mükemmeldir :) eğer android telefon kullanıyorsa SD karta film atıp çorabın içine yerleştirip gönderebilirsin :)
Bu bir kitap ismi mi ..?arkadaşlık dostluk
Bu bir kitap ismi mi ..?[/QUOTE
canım kıtabın adı uçurtma avcısı ,konusu arkadaşlık dostluk
Valla ben 2 ayda bir ya da her ay koli yapardım gönderirdim. İçine de;Aaa ne kadar iyi bir fikir.. Telefonu geçirebilirsek deneyeceğim :) Başka fikirleriniz varsa paylaşabilirsiniz ...
Askerinn cok sansliymiss onu bu kadar dusunen biri oldugu icin... Benimkinin kesin bi adresini ogrenemedigim icin daha yollayamadim bu gecen pazar daha ilk carsi iznine cikti yavas yavas ogrenicez bakalim :) Adresi ogrendigimde bende baya bisiler gonderirim askerime .. Bu 2 gundur arayamiyor baya merak etmeye basladim yanii..Valla ben 2 ayda bir ya da her ay koli yapardım gönderirdim. İçine de;
Nutella, Sigara, Nescafe, çorap, boxer, roll-on, tırnak makası, kulak çubuğu, tıraş kolonyası, tıraş köpüğü, en sevdiği içecek, çikolata, küçük küçük notlar, mektup, kitap, Sd karta film, istediği özel bir şey varsa onlar. T-shirt, eşofman, bermuda, gömlek. Bir keresinde bir bavul dolusu abur cubur götürmüştüm kendim Ben hepsini özenli bir şekilde diziyordum. aaa tesbih seviyorsa bir tane güzel kuka tesbih alıp imamesine de baş harflerinizi gümüş bir şekilde koydurtabilirsin. Ben hep böyle hediye gönderiyordum.. Saat yaptırdım içine ismini soyadını ve bizim başlangıç tarihimizi yazdırıp göndermiştim :) o kadar çoktu ki aklıma gelmeyen bile olabilir yani :))
Benim ki doğuda yapmıştı o yüzden çarşı izni dee yoktu maalesef :) sen ara birliği valla ben ilk acemiliğinde arayamadığı zaman hemen birliği arayıp çağırtıyordum :) sonra sesini duyunca ağlıyordum :)) ee yeri belli değil mi ?Askerinn cok sansliymiss onu bu kadar dusunen biri oldugu icin... Benimkinin kesin bi adresini ogrenemedigim icin daha yollayamadim bu gecen pazar daha ilk carsi iznine cikti yavas yavas ogrenicez bakalim :) Adresi ogrendigimde bende baya bisiler gonderirim askerime .. Bu 2 gundur arayamiyor baya merak etmeye basladim yanii..
aşkın gücünü istiyorsan sarah jıo dan yağmur sonrasını yolla:)çok pardon dalgınlığıma verin.. alıntı yapmadığınız için bir başkası yazdı sandım O askerde olduğu için hasretliğin,aşkın gücünü anlatabilen kitap almak istiyorum aslında..
benimki hemen 2bucuk saat uzagimda haziranda okullar bitince ziyarete gidicez ailesiyle beraber.. Usta birliginde suan ama telefonu geciremedi,ankesorluyu ariyorum ariyor cikan olmuyoorr orasi ayri sinir bozucu bir durum... Ben sesini duydugumda sen sakrak hemen teselli ediyorum guzel guzel konusuyorum 50-55gun oldu buyuk bir sorunumuz olmadi cok sukur..Benim ki doğuda yapmıştı o yüzden çarşı izni dee yoktu maalesef :) sen ara birliği valla ben ilk acemiliğinde arayamadığı zaman hemen birliği arayıp çağırtıyordum :) sonra sesini duyunca ağlıyordum :)) ee yeri belli değil mi ?
Sarah jio yu baya duymustum ama iste o kitaplari genellikle bayanlar okudugu icin tereddut etmistim :)) ilk once ben okurum ona gore gonderirim heralde.. Tavsiyeleriniz icinde tesekkurler bu arada..aşkın gücünü istiyorsan sarah jıo dan yağmur sonrasını yolla:)