Güzel değilim diye beni istemedi,bütün güzel sohbeti neden heba etti?

Ben seçilmem seçerim koçum anlayışına sahip olun. Reddetmek için sizin vaktinizi çalan birini zaten siz de sevmeyin. Hayat böyledir basen beğenen olur bazen beğenmeyen olur sizin için de durum böyle. Kendinize yüklenmeyin

Dış görünüş çok göreceli bir konu. Birinin beğendiğini diğeri beğenmez. Bazen de karşılıklı beğeni olur ama enerji tutmaz arada bir his oluşmaz. İki ay sohbet edip yolları ayırmışsınız niye iki aylık adama ağladınız onu anlamadım kendinizi çok küçük düşürmüşsünüz. O adam beğenmediyse sizi bir başkası beğenir dediğim gibi bu konu çok göreceli. Ama biri iyi bir insan diye ona karşı hemen bişeyler hissedemiyoruz. Kaldı ki adam fotoğraflarınıza hödük hödük yorumlar yapmış siz hala konuşmaya devam etmişsiniz, oysa karşınızdaki iyi biri değil ama yakışıklı diye gözardı edip konuşmaya devam etmişsiniz burda da adamı kibar diye anlatıyorsunuz. Demek ki ilk kriter sizin için de dış görünüş. Adamın kabalığını görmemişsiniz bile
eminim aşırı güzel olduğuna. o ajans kızlarını takip eden erkeklere bakma hepsi mal
biri derdini paylaşırken kendi tecrüben o kişi istemediği sormadığı sürece araya sokulmaz bu bir, ikincisi millet buraya iç dökmek için yazıyo üzüntüsünü aşağılayın laf edin küçümseyin diye değil yazmasan da olurmuş
Siz iyi misiniz ya? Beni alıntılayan sizsiniz. Ayyy durduk yere bir de kurulmuş, ürkünç ya. Bazı insanların hayatları çok zor ya, tanımadıkları insanların onları alakadar ile etmeyen sözleri sinirlerini bozabiliyor. Çok üzücü. Bir şeyleri öğrenemeyen de sizsiniz, nerede görsem tanırım.
Yazdıklarınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Kötü yorum yazanlarada teşekkür ederim. Onlarda kendi fikrini söylemiş. Benim yapım çok hassas o yüzden biraz zor atlatıyorum. Napıyım bende böyleyim. Çok fazla içime atıyorum zaman zaman. Kalp hastasıyım, üzüldüğüm zaman direk hastalanırım. Bu huyumuda hiç sevmem. Birşeyin olucağına çok inanırım mesela güzel gidiyorsa kesin olur derim çünkü aksilik çıkıcağını hiç düşünemem galiba bu yüzden kaybediyorum.
Ah yavrum yaa! Ajans kızlarını takip eden adam icin, hala iyi huyun onemli olup olmadığını düşünüyorsan, seni bu hayatta daha çok üzerler.

Yazdıklarınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Kötü yorum yazanlarada teşekkür ederim. Onlarda kendi fikrini söylemiş. Benim yapım çok hassas o yüzden biraz zor atlatıyorum. Napıyım bende böyleyim. Çok fazla içime atıyorum zaman zaman. Kalp hastasıyım, üzüldüğüm zaman direk hastalanırım. Bu huyumuda hiç sevmem. Birşeyin olucağına çok inanırım mesela güzel gidiyorsa kesin olur derim çünkü aksilik çıkıcağını hiç düşünemem galiba bu yüzden kaybediyorum.
Benim yazdıklarımı kötü yorum olarak algılamayın. Reddetmek ve reddedilmenin hayatın olağan akışı içinde olduğunu benimserseniz bir dahakinde hırpalanmazsınız demek istedim. Yani güçlenirsiniz, birinin sizi reddetmesi sizi bu kadar çok üzmez. Siz de birini reddedeceksiniz gün gelecek. Güzellikle çirkinlikle de alakalı değil. Belki çok yakışıklı birini istemeyeceksiniz tamamen farklı bir sebepten, olamaz mı? Yaşınız genç, daha çoook şey yaşayacaksınız, yıkılmak için daha çok erken. Umarım hislerinizin karşılıklı olduğu gönlünüze göre biri çıkar karşınıza, sizin için dua ettim, iyi forumlar.

Herkese merhaba,kiminizden yaşça küçüğüm yada yaşıtım bilmiyorum. Sadece biraz moralim bozuk ve dertleşmek istiyorum. 23 yaşındayım ve çalışıyorum. Benim hiç sevgilim olmadı. Benden hoşlanan vs de olmadı. Benim hoşlandığım oldu ama beni istemedi. Mayısta biriyle tanıştım ve çok yakışıklıydı. Gayet efendi ve kibardı.
Sohbetimiz çok güzeldi,instagramdan tanıştık. Herşey güzel giderken beni ilk buluşmada istemediğini söylemek için çağırdı. O gün ağlaya ağlaya eve döndüm. Ona rağmen ağlamam umrunda olmadı. Yok helallik almalar vicdan rahatlatmaları. Kimse hiçbişeye mecbur değil tabiki. Senin çok iyi bir kalbin var çok temizsin falan dedi ama sonuçta iyisem neden sevmiyor? Herkes iyi birini aramıyor mu sonuçta ?
Dış görünüşüm yüzünden beğenmedi galiba. Buna dair ima falan da sezdim. İnanılmaz özgüvenim düştü. Kendimi çok değersiz hissettim. Çok saçma gelebilir konu ama yükseklere çıkarılıp aşağa bıraktı beni. O kadar güzel sohbetimiz hiç oldu.
Bence başlamadan aslında içinin ne kadar kötü olduğunu gördün. Yaptığı büyük terbiyesizlik zaten. Bir kişinin düşünceleri ve bakışlarıyla iyi, kötü güzel, çirkin olmamızı belirler mi sence? Her şey görecelidir. Kimseyi kendinden üstün tutma. Evet modun düşebilir bu çok normal ama kendi değerini bil lütfen. Daha 23 yaşındasın birçok insanla tanışma fırsatın olacak.

İyi insan olmak benim iliski kriterlerimde yok mesela, iyiyse cami yaptirsin diye bir laf var. Ozguven cok daha onemli benim gozumde ama kuru bi ozguven degil tabi

Back
X