Tövbe tövbe!

İyi bir insan olmak bir ilişki için tek kriter mi ya hu? Bunun birçok parametresi var. Hatta bazıları iyiliği kriterden saymıyor.
Yani insanların seveceği kişiyi seçme hakları var. Bu da zaman zaman reddedilmemize yol açar. O kadar normal ki yani.
Ben de çok reddettim ve reddedildim. İyi biriyim diye biri beni sevmek zorunda değil, aynı şekilde iyi biri diye birini sevmek zorunda da değilim. İyi biri olmak sizin için koşula mı bağlı? Beğendiğim bir erkek beni seçsin diye mi iyi olmalıyım?
Ayrıca adama da niye sövdünüz anlamadım. Yüz yüze konuşup nazikçe reddetmenin neyi kaba olarak görülmüş? Mesajla reddetse daha mı iyi olurdu, anlamadım.
Yani 1-2 yıl önce biriyle flört ediyordum. Ama çocuk kısıtlayıcı, hödük ve boğucu çıktı. Devamlı kavga çıkıyordu, ben de bitirme kararı aldım, kafamda da bitmişti zaten. Dedim ki buna, yüz yüze bir konuşalım. Hemen atladı, beni terk edeceksin de bilmem ne. Gerek yok deyip engellemişti beni, 1-2 gün sonra da engelimi kaldırıp yazmıştı.

Yani ne bileyim liseli olmadığımız için, bir de o dönem haftanın birkaç günü birbirimizi gördüğümüz için düşman olmak istememiştim. Flörttü sonuçta, olmayınca bitirilmesi normal. 5 çocukla ortada bırakmışım gibi tavırlar aşırı gülünç. Yani konu sahibi, sizin ağlayıp kahrolmanız da garip. Siz de flörtümsü bir şey yaşamışsınız, olmamış. Tepkiniz aşırı geldi, bir şey yaşamadan bu hale geliyorsanız yaşasanız ne olur bilemedim.