Güzel değilim diye beni istemedi,bütün güzel sohbeti neden heba etti?

Hayır sohbette böyle bir hava yoktu.İyi huylu olmanın hiç mi bir önemi yok ? Karakterli olmanın hiç mi önemi yok ? Attığım resimlerde şurda burnun yamuk çıkmış yok ten rengin şurda koyu çıkmış. Yani bunlarda bozuyordu beni. Demekki boşuna sohbet etmişim.
Buluşmadan önce bunları mı diyordu sana???

Hayır,buluşmadan sonra soğuk yaptı zaten. Biliyordu gördü fotoğraflarımı çok beğendiğini falanda söylüyordu. Yani ne bekliyorlar onuda anlamıyorum. Gayet her konuda anlayışlı davranıyordum ve bu davranışım çok hoşuna giderdi. Yani istedikleri kadın profili ne onuda anlamadım. Nasıl bir kız bekliyorlar. Triplerinizden bıktık derler adriana lima beklerler. Neyse ya gitsin onlardaki kızlardan görsün hayrı görebilirse.Sinirlendim biraz pardon.
Bu bence balik avliyordu. Gunubirlik anliyor musunuz? Bakti gordu bu kiz o kizlardan degil en iyisi birakayim dedi. Siz ciddi bir iliski ararken karsidaki gunubirlik iliski ariyor. O tip erkekler tinder'de cok gezinir

Buluşmadan önce bunları mı diyordu sana???
Evet bazen fotoğraflarımızı atardık birbirimize. Yorum yapmıştı bu şekilde.
Bu bence balik avliyordu. Gunubirlik anliyor musunuz? Bakti gordu bu kiz o kizlardan degil en iyisi birakayim dedi. Siz ciddi bir iliski ararken karsidaki gunubirlik iliski ariyor. O tip erkekler tinder'de cok gezinir
Herhalde galiba öyleydi.

Gönlümü bile almadı bozulduğumu anladı oysa. Ağzıyla da söyledi. Bozuldun galiba dedi evet tabiki dedim. Ama baya bozuldum.
Tamam da burada size ne dememizi istiyorsunuz, onu anlamadım.
Adam sizi görüşmeden önceki yazışmalarınızda da hep fiziken eleştirmiş, kaba saba laflar etmiş, üstüne de gitmiş buluşmuşsunuz. Bu ayılıkların altından sizin "bozulmanızı" umursayan biri mi çıkacaktı?

Yapmayın lütfen. Gidip buluşmanız bile hataymış, bu konu kapanmış artık.
Sonraki ilişkilerinizde dikkatli olursunuz.

Tamam da burada size ne dememizi istiyorsunuz, onu anlamadım.
Adam sizi görüşmeden önceki yazışmalarınızda da hep fiziken eleştirmiş, kaba saba laflar etmiş, üstüne de gitmiş buluşmuşsunuz. Bu ayılıkların altından sizin "bozulmanızı" umursayan biri mi çıkacaktı?

Yapmayın lütfen. Gidip buluşmanız bile hataymış, bu konu kapanmış artık.
Sonraki ilişkilerinizde dikkatli olursunuz.
Sağolun

Dış görünüş çok göreceli bir konu. Birinin beğendiğini diğeri beğenmez. Bazen de karşılıklı beğeni olur ama enerji tutmaz arada bir his oluşmaz. İki ay sohbet edip yolları ayırmışsınız niye iki aylık adama ağladınız onu anlamadım kendinizi çok küçük düşürmüşsünüz. O adam beğenmediyse sizi bir başkası beğenir dediğim gibi bu konu çok göreceli. Ama biri iyi bir insan diye ona karşı hemen bişeyler hissedemiyoruz. Kaldı ki adam fotoğraflarınıza hödük hödük yorumlar yapmış siz hala konuşmaya devam etmişsiniz, oysa karşınızdaki iyi biri değil ama yakışıklı diye gözardı edip konuşmaya devam etmişsiniz burda da adamı kibar diye anlatıyorsunuz. Demek ki ilk kriter sizin için de dış görünüş. Adamın kabalığını görmemişsiniz bile

Hayır sohbette böyle bir hava yoktu.İyi huylu olmanın hiç mi bir önemi yok ? Karakterli olmanın hiç mi önemi yok ? Attığım resimlerde şurda burnun yamuk çıkmış yok ten rengin şurda koyu çıkmış. Yani bunlarda bozuyordu beni. Demekki boşuna sohbet etmişim.
elbette önemli ama her iyi huylu ve iyi karakterli kişiyle beraber olmuyoruz değil mi? hepsi bir bütün. birinden biri eksik olunca çekim olmuyor işte. yalnız bahsettiğiniz gibi fotolarınızı eleştiren birinin fazlaca şekilci olduğunu, iyi huy ve karakterin önceliği olmadığını anlamanız gerekirdi. ajansa model mi beğeniyormuş hayırdır? neyse her şey bir tecrübe. sanaldan kendinizi fazla kaptırmamanız gerektiğini görmüş oldunuz

Ohoo her reddedildiğimizde falan değersiz hissedeceksek işimiz var. İkili ilişkiler iyi, güzel, ahlaklı şu bu üzerinden yürümüyor her zaman. Arzunun pazarlığı olmaz. Kişisel almayın.
Tek diyebileceğim eğer sizi reddettiyse asla bicdan rahatlatması şuna buna izin vermeden, tamam diyip gitmeyi bilin. Siz de birilerini istemeyeceksiniz olur öyle şeyler. İnternetten bu yüzden uzun süreli konuşup duygusal yatırım yapmayı doğru bulmuyorum. Çünkü boşa mesai.

Tövbe tövbe! :KK57:
İyi bir insan olmak bir ilişki için tek kriter mi ya hu? Bunun birçok parametresi var. Hatta bazıları iyiliği kriterden saymıyor.
Yani insanların seveceği kişiyi seçme hakları var. Bu da zaman zaman reddedilmemize yol açar. O kadar normal ki yani.
Ben de çok reddettim ve reddedildim. İyi biriyim diye biri beni sevmek zorunda değil, aynı şekilde iyi biri diye birini sevmek zorunda da değilim. İyi biri olmak sizin için koşula mı bağlı? Beğendiğim bir erkek beni seçsin diye mi iyi olmalıyım?
Ayrıca adama da niye sövdünüz anlamadım. Yüz yüze konuşup nazikçe reddetmenin neyi kaba olarak görülmüş? Mesajla reddetse daha mı iyi olurdu, anlamadım.
Yani 1-2 yıl önce biriyle flört ediyordum. Ama çocuk kısıtlayıcı, hödük ve boğucu çıktı. Devamlı kavga çıkıyordu, ben de bitirme kararı aldım, kafamda da bitmişti zaten. Dedim ki buna, yüz yüze bir konuşalım. Hemen atladı, beni terk edeceksin de bilmem ne. Gerek yok deyip engellemişti beni, 1-2 gün sonra da engelimi kaldırıp yazmıştı. :olamaz:
Yani ne bileyim liseli olmadığımız için, bir de o dönem haftanın birkaç günü birbirimizi gördüğümüz için düşman olmak istememiştim. Flörttü sonuçta, olmayınca bitirilmesi normal. 5 çocukla ortada bırakmışım gibi tavırlar aşırı gülünç. Yani konu sahibi, sizin ağlayıp kahrolmanız da garip. Siz de flörtümsü bir şey yaşamışsınız, olmamış. Tepkiniz aşırı geldi, bir şey yaşamadan bu hale geliyorsanız yaşasanız ne olur bilemedim.
biri derdini paylaşırken kendi tecrüben o kişi istemediği sormadığı sürece araya sokulmaz bu bir, ikincisi millet buraya iç dökmek için yazıyo üzüntüsünü aşağılayın laf edin küçümseyin diye değil yazmasan da olurmuş

biri derdini paylaşırken kendi tecrüben o kişi istemediği sormadığı sürece araya sokulmaz bu bir, ikincisi millet buraya iç dökmek için yazıyo üzüntüsünü aşağılayın laf edin küçümseyin diye değil yazmasan da olurmuş
Size ne? Bakın ben de sormadım ama yazmışsınız.
Tanımadığınız birine "sen" denilmez bu da üç.
Bir de kendinizi kim sanıyorsunuz da uyduruk kurallar koyup bu böyle yapılmaz, edilmez diye bana patronluk taslıyorsunuz? Ben sizin hiç tanımadığınız biriyim. Ne hadle bana emir verir gibi dan diye şunu yapma bunu yapma, yapmasan da olurmuş yazabiliyorsunuz?
Bu arada alıntılanan mesajım herhangi bir aşağılama içermemektedir. Kendi fikrimi söylerken sizden icazet almayacağım. Tekrar ediyorum, siz kimsiniz de benim yorumuma yön vermeye kalkıyorsunuz?
Ha bu arada önce ana dilinizi düzgün yazmayı öğrenin, sonra bana ders vermeye çalışın. Rica edeceğim siz de kendi tecrübelerinizi kendinize saklayın, bana hiçbir suretle yazmayın. Konu açıp fikir istemediğime göre sizin fikrinizle ilgilenmiyorum demektir. Hadi iyi forumlar.

Son düzenleme:
Dış görünüş sebepli dediğin için ona yorum yapacagım. Güzellik görecelidir. Sen güzel bi kızsındır ama o farklı özellikleri beğeniyodur.
Tek bir güzellik algısı olsaydı çoğu insan yalnız kalırdı. Sende başkasının her beğendiğini beğenmiyorsun sonuçta. Sendeki özellikleri beğenecek insanlar da var zamanı gelince seni bulur.

Ah yavrum yaa! Ajans kızlarını takip eden adam icin, hala iyi huyun onemli olup olmadığını düşünüyorsan, seni bu hayatta daha çok üzerler.

Fiziksel uyarılma olmadan aşk olmaz. Instagramda gördüğü kiz ile yemeğe çıktığı kızı farklı gördü demek ki. Çark etti

“Sonunda üç şey önemlidir: Ne kadar sevdiğiniz, ne kadar nazik yaşadığınız,
Ve yazgınızda olmayan şeylerden nasıl zerafetle vazgeçebildiğiniz.”

Böyle olacağı varmış. Ayrıca iç güzelliği önemli yalanına inanma. İyi insan olmak bir lütuf değil zorunluluk. Karşısına geçip de iç çekmediğin insanla ilişki yürümez. Sevdiğin insan dışarıya çirkin sana dünyalar güzeli gelir o ayrı; ama o da şıp diye olmaz.

Özetle, o veya bu sebepten yazgında yokmuş, sıradaki diyelim:)
Ne kadar güzel yorumlamışsınız. Hem felsefi hem gerçekçi hem de terapik. Sizden iyi bir arkadaş olur

Size ne? Bakın ben de sormadım ama yazmışsınız.
Tanımadığınız birine "sen" denilmez bu da üç.
Bir de kendinizi kim sanıyorsunuz da uyduruk kurallar koyup bu böyle yapılmaz, edilmez diye bana patronluk taslıyorsunuz? Ben sizin hiç tanımadığınız biriyim. Ne hadle bana emir verir gibi dan diye şunu yapma bunu yapma, yapmasan da olurmuş yazabiliyorsunuz?
Bu arada alıntılanan mesajım herhangi bir aşağılama içermemektedir. Kendi fikrimi söylerken sizden icazet almayacağım. Tekrar ediyorum, siz kimsiniz de benim yorumuma yön vermeye kalkıyorsunuz?
Ha bu arada önce ana dilinizi düzgün yazmayı öğrenin, sonra bana ders vermeye çalışın. Rica edeceğim siz de kendi tecrübelerinizi kendinize saklayın, bana hiçbir suretle yazmayın. Konu açıp fikir istemediğime göre sizin fikrinizle ilgilenmiyorum demektir. Hadi iyi forumlar.
genelde tanımadığım insanlara siz derim ama sinirimi o kadar bozdun ki evet kurallar var ve bu kurallar bana ait değil olması gerekenler öğrenemediysen benim suçum değil bide yorumumu beğenmemiş çok da umurumda!

genelde tanımadığım insanlara siz derim ama sinirimi o kadar bozdun ki evet kurallar var ve bu kurallar bana ait değil olması gerekenler öğrenemediysen benim suçum değil bide yorumumu beğenmemiş çok da umurumda!
Siz iyi misiniz ya? Beni alıntılayan sizsiniz. Ayyy durduk yere bir de kurulmuş, ürkünç ya. Bazı insanların hayatları çok zor ya, tanımadıkları insanların onları alakadar ile etmeyen sözleri sinirlerini bozabiliyor. Çok üzücü. Bir şeyleri öğrenemeyen de sizsiniz, nerede görsem tanırım.

Back
X