• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzel degilim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fyi

pelinim bebeğim
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
40
52
38
evliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm

hafif makyaj yapın, değişik saç modelleri deneyin. kiloluysanız kilo verin. bakımlı bir kadın güzel ama bakımsız kadından bir adım öndedir.

evliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm
isminizi bile kendiniz seçemiyorsunuz seçemiyoruz ...
fiziksel özelliğinizi burnunuzu ağzınızı seçme imkanınız da yok
bence iyi kalpli olan her insan koşulsuz güzeldir

Zaman zaman bana da geliyor böyle düşünceler ama, hep kendimi dizginlemek için sebepler buluyorum.
Benim sahip olduğum ama bir başkasının sahip olamadığı şeyler geliyor aklıma şükrediyorum ve rahatlıyorum.
Allaha şükür ailem var evim var sağlıklıyım diye düşünüp şükretmek lazım bence, güzellik kavramı görecelidir kendine göre güzel değilsindir ama eşine göre güzelsindir.
Eksilerinize değil de artılarınıza yoğunlaşırsanız hayat daha güzel olur sizin için..

eşimin agzından çok güzel olmuşsun sözünü duyamadım hiç. napiim bende böyleyim. kabullendim ama içimdede yara

Bak nezaman böyle bir konu açılsa aynı şeyi yazıyorum. Milyonlarca erkeğin hayranlıkla izlediği Adriana lima son derece çirkin kocası tarafından aldatıldı.

bence her kadın güzeldir..maddi durumum yok demişssiniz ama heralde kenara bi 20 tl atarsınız..o 20 tl ile bi kuaföre gidip yüzüme uygun bi kesim istiyorum deyin arkasına da bi makyaj..yeterli..kilo problemi varsa verin..kesinlikle değişikliği görürse eşiniz duygularını gizleyemez..deneyin bence

Bence dis guzelik digil ic guzelik onemli.guzel olupda ici fesat olanlar cok.yuzunuz guzel digil kaderiniz guzel olsun.mesela benim kocam cok yaksikli bekarken maniken gibi sevgilileri olmustu ama o beni secti ben o kader guzel digilim boyumda kisa beni neden sectin desem hep diyorki seni kalbini sevdim guzel huylarini sevdim bana ve ailema olan saygini sevdim diyo.su an 2 cocugumuz var cok sukur mutluyuz.yani demek istiyorumki guzelik onemli digil

İyide bunu duymayan ama çok güzel olan birsürü kadın var canım. Bence sen çirkin falan değilsin. Kocan sana böyle hissettiriyor.
Bence de kocanizin ilgisizligi size boyle hissettiriyor.Siz yine de bakimli olun ama bunu lutfen kendiniz icin yapin.Aynaya bakinca iyi hissediyorsaniz bitmistir...

Bakımlı olmanın pek maddiyatla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Önceleri maaşımın çeyreğini kuaforlere veren ben artık herşeyi öğrendim manikürümü pedikürümü kendim yapabiliyorum. Sizde öyle yapın fön makinasıyla biraz saçlarınızı şekillendirin.iyi hissettiğiniz şekilde giyinin. Bir rimel azıcık allık sürün ve en önemlisi pozitif düşünün.

Bizim iş yerinde bir müdür vardı kadına baksan güzel diyemessin ama çirkin hiç diyemessin. Öyle bir özgüven varki yürüyüşünde bile. (Marka falan giyinmez çok abartı bi bakımıda yok) ama o içindeki güven pozitif olması kendine hayran bıraktıyor gerçekten.

Güzellik çok göreceli bir kavram . Kurup kurup uzmeyin kendinizi.

Bak nezaman böyle bir konu açılsa aynı şeyi yazıyorum. Milyonlarca erkeğin hayranlıkla izlediği Adriana lima son derece çirkin kocası tarafından aldatıldı.
Adrina lima çirkin bir kadın değil kesinlikle kendisini gören biri olarak söylüyorum ama kesiştiğimiz bi nokta var ki evet aldatılmak veya sevilmek guzelikle ilgili değil.
Yalnız konu sahibi beğenilmek istiyor bunları değil.

Siz kendinizi güzel bulmazsanız eşiniz hiç bulmaz. Siz kendinize güvenmezseniz eşinizin size karşı hayranlığı ve beğenisi azalır. Bence her şey sizde bitiyor. Biraz kendiniz anlatın mesela "güzel" olmak için neler yapıyorsunuz?

Adrina lima çirkin bir kadın değil kesinlikle kendisini gören biri olarak söylüyorum ama kesiştiğimiz bi nokta var ki evet aldatılmak veya sevilmek guzelikle ilgili değil.
Adriana lima degil kocasi cirkin diyor :KK66:

Lima'ya çirkin demiyor Hanımefendi. Kocasına diyor.
Yani diyor ki Çirkinlik- Güzellik göreceli kavram her güzel ömrünün sonuna kadar krallar gibi sevilmiyor. Bunun için adriana limayı örnek vermiş hanımefendi.

Bir erkek arkadaşım bir gün bana bi söz söyledi hiç aklımdan çıkmadı o.

Güzelliğinin farkında olan kadından korkarım..

Fark etmemiştim hanımefendi, yeni fark ettim.

Back
X