• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzel degilim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm
emin olun cogu erkek demiyor ne guzel olmussun diye. ben de diyorum esime "bir kere de cok guzel olmussun desene diye , diyim de fofon kalksin dimi diyor. okuzcuk bunlar demezler. hic diyen duymadim ben:(

• Beğen
Reactions: fyi
Ne zaman güzel bir kadın görürseniz, kadına değil yanındakine bir bakın lütfen...
İyice inceledikten sonra kadının gözlerine bir bakın...
Sevgi, aşk, mutluluk gibi duygular ne güzellikle ne de parayla satın alınamıyor.
Dünya güzeli kızlarımızın yanında gözleri fıldır fıldır dönen erkekler mevcut.
Tatlılığı, iyiliği yüzüne vurmuş kadınlarımızın yanında mağaradan çıkmış insanımsılar var.
Bunları inceledikten sonra, kadın erkek ayrımı yapmadan sadece mutlu gördüğünüz insanlara bakın.
Çünkü mutluluk bulaşıcıdır.

Kime göre neye göre. Bence kurmayın içinizde. Kocanızı da referans noktası olarak almayın. Hepsi diyemem ama birçoğu beceremez öyle iltifatlar etmeyi.

Benim annem de 50 yaşından sonra estetik yaptırmaya kalkışıyor, onun problemi de babamın hiç gurur okşayıcı konuşmaması, annemin kendisine baktığı zamanlarda ne süsleniyorsun demesi, kırışıkları ve kusurları ile ilgili espri yapabilmesi ile oluşan özgüvensizlik. İnsanlar birbirine iltifat etmeli bence. Bu da iletişimin bir parçası olmalı. Sevdiğimiz insanlara giyimi saçı makyajı ile ilgili söyleyeceğimiz bir iki şey çok şey değiştirebilir karşımızdakinin psikolojisiyle ilgili. Kısaca sorun sende veya senin görünüşünde değil, eşinin düşüncesizliğinde. İnsan eşine iki güzel laf edemez mi, çok mu zor. Uzun bir evliliğiniz olmuş sanırım, bunca zamandan sonra eşinle bu beklentinle ilgili konuşsan ne alaka der herhalde ama geç değildir belki eşinden güzel laflar duyman için. Belki akıl edememiştir, belki iltifat etmek yapısında yoktur, nazik değildir olamaz mı? Para lazım değil yürüyüş yapmak için, evde egzersiz yapmak için. 20 liralık maşam vardı benim gayet de iş görüyordu. En son ne zaman kuaföre gittim bilmem manikür kaş vs kendim yapıyorum. Kendinizle ilgilenebilirsiniz daha iyi hissetmek için. 10 liraya bir saç boyası alabilirsiniz, değişiklik iyi gelebilir.

Hadi bombayı patlatayim mesela ben Adriana Lima 'yı. Bildiğiniz çirkin buluyorum . Çirkin yani . Bana göre . Ama Victoria secret a çirkin kategorisinden girmiş Cara delevinge bana göre bir afet .
Yani bu olay böylesine göreceli

Çocukların ve sen sağlıklı ol yeter canım ablam. Çok güzel kadınlar da aldatılıyor. Boşver bu işleri. Eminim nur yüzlü güzel bir annesin. Annemle yaşıtsın. Ellerinden öpüyorum. :KK200:

• Beğen
Güzel olunca mutlu olmuyosun ki.
Aksine güzel olmak eşin Tarafından güzel olmadığına inandırılmaya çalışılmakla geçiyo.

Eşin güzel güzel bakmıyo hep bi kulp buluyo ki kendi eksikliğini kapatsın.

Sırf buyüzden çirkin olmayı okadar çok isterim ki.

Güzellik değil senin derdin eşinin ruhu çökmüş.

Aksine güzel olmak eşin Tarafından güzel olmadığına inandırılmaya çalışılmakla geçiyo.

Alkışlamak istedim.
Aynen öyle benim eski eşim bana makyaj güzelisin sen ya herkes güzel güzel dio ama dedi :KK57:
İkinci bombası daha iyi 9 aylık hamileyim kocaman oldum tabi adam bana bakıp ne dese begenirsin seni bu halde de gördüm ya:KK57::KK57:
Hayatımın şoku hangi hal nolmus halime die bakakalmstm.
Adama nasıl dert olduysa boşandık adam yeni karısını bana begendirmeye çalışıyor:KK70::KK70:
Yani öyle ahh ne güzel karım var dien erkek coook azdr

Aman canim eslerimiz de cok bakimli ve yakisikli degil ya biz ortalama Türk erkeğine fazlayiz bile :D
Sen guzel olduğunu hissettir kendine karsindaki de hisseder
Arkadaslarin dedigi gibi ufak değişiklikler de yapabilirsin

Bence Eşinizin size çok güzelsin dememe sebebi sizin, çirkin oldugunuzdan değil, onun böyle cümleler kuramamasindan kaynaklaniyordur. Erkekler seni seviyorum, cok güzel olmuşsun diyemiyorlar genellikle. Ben sizin güzel oldugunuza inaniyorum. Hem bakimli olmak güzel olmaktan önemlidir. Kuaföre gitmedende evde bakimli olunur. Youtubeda bir sürü bakim videolari var. Oralardan ip uçları alabilirsiniz.
Hem çok güzelde olsan, veya cok cirkin eşinin gözünde belli bir evlilik senesi sonra anlam taşımaz çünkü önemli olan karakter güzelligidir.

Ayrica cok çirkin kadinlar var, eşlerini kendilerinin ne kadar güzel olduguna cilveleriyle ikna eden. Sen kendini sev, güzel bul, sonra eşinde seni güzel bulacaktır.

Alkışlamak istedim.
Aynen öyle benim eski eşim bana makyaj güzelisin sen ya herkes güzel güzel dio ama dedi :KK57:
İkinci bombası daha iyi 9 aylık hamileyim kocaman oldum tabi adam bana bakıp ne dese begenirsin seni bu halde de gördüm ya:KK57::KK57:
Hayatımın şoku hangi hal nolmus halime die bakakalmstm.
Adama nasıl dert olduysa boşandık adam yeni karısını bana begendirmeye çalışıyor:KK70::KK70:
Yani öyle ahh ne güzel karım var dien erkek coook azdr
Saka mi bu arkadasim ya hamile halinle ettiği lafa bak
Sanirim bosanmakla cok iyi etmissin

Çok doğru bi tespit . Aynısını yaşamıştım ...

Bu arada cevremde suna cok dikkat ettim yuz guzellliginden daha cok fizik guzelligi dikkat çekiyor ve fizigi düzeltmek de cok sukur bizim elimizde biraz spor ve hos kiyafetler agda falan tamamsin bence

Saka mi bu arkadasim ya hamile halinle ettiği lafa bak
Sanirim bosanmakla cok iyi etmissin
Güzelsin demesinden vazgeçtim ben bari 9 aylık hamile kadına aaa hamilede braktm seni artk cirkinsin demesin yeter :KK53:
Guzellik önemsiz bisey gerçekten çoğu zamanda bela ama kadınız işte begenilmek istiyoruz yaradılışımzda var:KK47:

Hödük erkek cinsinin tavrı ve yaklasımı sizde ozguvensizlik yaratmasın.

Problem kocanızda, sizin guzel olmamanızda falan degil.

Asık bir adam icin, karısı dunyanın en guzel kadınıdır. aynı sey kadın icin de gecerli.

O yuzden kocanızın tavrına uzuldugunuz icin degil, kendinizi iyi hissetmek ve kendiniz icin bakın kendinize.

evliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm
kuafore gtmeden de bakim yapabilirsiniz kendiniz evde. saclarinizi yapin makyaj yapin. bence esiniz size guzel oldugunuzu hissettirmemis yoksa ne cirkin kadinlar var kendini guzellik kralicesi sanan. bide emin olun aura ve enerji kadina guzellik katan.

• Beğen
Bak nezaman böyle bir konu açılsa aynı şeyi yazıyorum. Milyonlarca erkeğin hayranlıkla izlediği Adriana lima son derece çirkin kocası tarafından aldatıldı.
neresi cirkin kadinin yapmayin yav :) hizinizi alamadiniz bence :)

Back
X