• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel değilsin denildi

ilgi görmemiş mi? 100 kişiyle birlikte olmuşum.denek istediğim şey o çirkinliklerine göre seviyelerinin çok üstünde hayatlar yaşıyorlar.bu dediklerim kötü değil ki.gayet de çirkin kadınlar çirkin oldukları biliyor ayrıca.ben nasil güzel olduğumu biliyorsam onlar da çirkin olduğunu biliyor.ya bir sürü estetik ameliyat oluyorlar ya da ben çirkinim diyorlar zaten.güzel olmayıp hakettiginden fazlasını almak iyi birşey onu diyorum.herkes seviyesini bilir şimdi.o eş durumundan gelen çirkin kız da kısayım, çenem önde falan diyor yani.neyse demem o ki çirkin olduğunuz için ne kadar şükretseniz azdır 😁
Valla estetik konusunda hak veriyorum. Sanki manken vb. görünüşle para kazandıkları bir işteler de millet deli gibi estetik yaptırıyorlar. Toplum çok yüzeysel oldu; kadınların çoğunun önceliği makyaj estetik; İnstagram insanları farklı bir ruha büründürdü. Güney Kore gibi yakında millet 15 yaşında kızlara aileleri burun estetiği de hediye etmeye başlar.

Taa 2022de takildigin adamlar dedikodunu yapmaya baslamis.

Gunde uc dort kisiyle sevisip, birini gonderip digerini aldigin bilinmiyordur mu saniyorsun?

Ustelik hastane gibi niş bir yerde bile sevişiyorsun, bu kisiler de baş hekim yardimcisi veya çalışanlar oluyor.

Van'i gectim, Istanbul'da bile hastaneyi elden geciren bir kadin en azindan hastane icinde ünlü olur.

Bu kadar saf olamazsın, sadece safa yatmak işine geliyor.
Hele ki hastane ortaminda :)
Oyle kaldirdim, boyle goturdum, duvardan duvara vurdum demiyorlarsa ben de bir sey bilmiyorum.

Eee kıvanç tatlıtuğ, Kenan imirzalioğlu, hande erçel falan filan niye ünlü oldu o zaman? Nelerini ortaya koyup da ülkenin sayılı zenginlerinden oldular?bunu düşünen sadece ben miyim?.

Evvveeet Hande E. De Sabanciyla birlikte ustelik. Maadeeem güzeller şanssizdi ve kimse yüzlerine bakmiyordu nasil oldu bu acikla 😄😄

iste normal maviler gibi degil, hava kararinca siyah mavi arasi koyu ve ilginc bir renge dönerdi.
cok mavişle muhatap oldum, onunki baska bir tür😂😂
Ben seni anladım şekerim, benim yeğenimin gözleri de lacivert. Ama fotoğrafta gösteremezsin onu. 😂

belli ki söyleyen patavatsız avarelin teki ne üzülüyorsun bir laf var, ustasını mı beğenmedin? Hiç tınlama

Hiç takılmazdım. Takılmayın. Siz birinin lafıyla güzel de olmazsınız çirkinde Sen kendini olduğun gibi sevmiyorsun sanırım, takılmışsın. Salla gitsin.

Taa 2022de takildigin adamlar dedikodunu yapmaya baslamis.

Gunde uc dort kisiyle sevisip, birini gonderip digerini aldigin bilinmiyordur mu saniyorsun?

Ustelik hastane gibi niş bir yerde bile sevişiyorsun, bu kisiler de baş hekim yardimcisi veya çalışanlar oluyor.

Van'i gectim, Istanbul'da bile hastaneyi elden geciren bir kadin en azindan hastane icinde ünlü olur.

Bu kadar saf olamazsın, sadece safa yatmak işine geliyor.
Ona yatmak olsun 😄

eşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim sizce
Sen kendini güzel buluyor musun ?

Aynisini yazacaktin. Kim kime senin gelinin de cirkinmis der... KV kendi uydurup millete atmis.
Var miss böyle densizler yaa

Benim annem bir Kadınla tanışmış
Bahçedelerdi çağırdı seni kızımla tanıştırayım dedi annem

Hmm evet babasına benziyor hmm olsunn napcaksınn evlat senin değil mi napcan canı sağolsun gibi cümleler söyledi

Annemle aha böyle baktık😳😳😳

Annem sarısın renkli gözlü güzel bir kadın
Babam da kara kuru zayıf bir adam

Aynisini yazacaktin. Kim kime senin gelinin de cirkinmis der... KV kendi uydurup millete atmis.
Anneannemi de yazayım bir gün evine gittim yoktu komşusu dedi yok teyze
Akşam aradım anneanne geldim yoktun diye
Aa sen miydin oo komşu dedi evine bir kız geldi çok güzel torununmuş dedi ben de güzel dediği için Aysegül sandım😬😬😬

Var miss böyle densizler yaa

Benim annem bir Kadınla tanışmış
Bahçedelerdi çağırdı seni kızımla tanıştırayım dedi annem

Hmm evet babasına benziyor hmm olsunn napcaksınn evlat senin değil mi napcan canı sağolsun gibi cümleler söyledi

Annemle aha böyle baktık😳😳😳

Annem sarısın renkli gözlü güzel bir kadın
Babam da kara kuru zayıf bir adam
O da birini bulup çiftleşiyor, bu da birini bulup çiftleşecek yani.kimse maşallah hiçbir şeyden eksik kalmıyor.güzel olsa ne çirkin olsa ne işte.🤣🤣

O da birini bulup çiftleşiyor, bu da birini bulup çiftleşecek yani.kimse maşallah hiçbir şeyden eksik kalmıyor.güzel olsa ne çirkin olsa ne işte.🤣🤣
Çiftleşmek için güzel çirkin olmaya gerek yok😂😂

O anneme üzüldü kendi gibi çocuk doğuramadığı için
Eldivenle sev diyecekti nerdeyse

Deniliyor valla.diyen diyor.o anlattığım erkek arkadaşımla bazen hastanede yan yana geliyoruz.bir gün bizim bir arkadaş eee bu kim dedi? Diğeri de görüşüyorlar dedi.sonra ilk arkadaş insan biraz seçici olur ya dedi.tepki verenler falan oluyor yani.yine aynı arkadaş mevzusunda o karşıdan geliyordu heh dedim bu benim arkadaş ama bizi görmedi.boşver zaten görmesin dedi tipine ithafen.yine tipi iyi olmayan bir arkadaşım konusunda sen ona göre daha güzelsin bence ayrıl diyen olmuştu.çirkin insanla birlikte olmak zor azizim.Tolga Sarıtaş o modacı kızla evlendi de haftalarca demediğini bırakmadı millet.kıvanç tatlıtuğ'un annesi neler dedi.yine futbolcu eşlerine falan da zorbalık yapılıyor.böyle düşünen insanlar da çok yani.

Son düzenleme:
Hayır o çirkin demedi. Millet gelinlerin güzel değil demiş dedi ve büyük ihtimalle eşimin halaları demiştir bunu. Bir yanım takma diyor ama bir yandan çok kırgınım gözlerim doluyor şu an
ağızlarının payını vermedin mi ya da yolmadın mı anne biri sana böyle bişey dese çok pis oturturdum deseydiniz ya
patavatsızmış kv niz yoksa insanlar hep konuşur

Çiftleşmek için güzel çirkin olmaya gerek yok😂😂

O anneme üzüldü kendi gibi çocuk doğuramadığı için
Eldivenle sev diyecekti nerdeyse
Heh işte hiçbir şey değişmiyor diyorum zaten.kim bekar kalmış.başka konuda da bir işe yaramıyor zaten.

Back
X