Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

arkadaslar zor gunler içindir
hadi iyi geceler allah rahatlik versin
rabbim isteyen herkesin kucaklarini doldursun
kaydirigubbakcemile3

sağol canım inşallahzor günlerden sonra en güzel sevinçlerimizide paylaşırız sağol gecenin yarısı beni çektiğin için hadi canım iyi geceler herşey gönlünce olsun.....kaydirigubbakcemile5

oo fadiğimmm
canım dün pc yi kapatınca yatmadan önce yaptım gene o testten malesef gene tek çizgi 12. günümdü
üzülmedim değil ama dediğin gibi erken
tek temennim yumurtlamak
belkide olmaz çünkü :çok üzgünüm:

bitanem 12. gün bizler için çok erken...hatta 14. günde..
çünkü biz 28 günde adet olmuyoruzki...biraz daha sabret bakalım canım....

Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek için kasaptan bir tavşan almiş.Fadime,- Ha pu netur
soyulmus tavşanı nasıl avlaysun?- Sex yaparçen yakaladum, çiyinmeye firsatu olmadu...

Temel ile ıdris avcılığa merak sarmışlar ve bu işi pirinden ögrenmeyi kafaya koymuşlar. Duymuslarki bilmem ne köyunde bir Mehmet ağa varmış,bu işin piriymiş. Hangi delikten, hangi hayvan çıkar bilirmiş. Doğru Mehmet ağaya gitmişler, dertlerini anlatmışlar. Hayli yaşli bir adam olan Mehmet ağa "zaten artık benimde birilerini yetiştirmem lazım" demiş ve çıkmışlar dağlara.Ufacık bir delik çıkmış karşılarına. Mehmet ağa demiş - "Bu delikten biraz sonra sincap çıkar."Gerçekten iki dakika sonra çıkmış sincap, bizim avcılarda sincabı bir atışta vurmuşlar. Biraz ileride biraz daha büyük bir delik. Mehmet ağa demis : - "Birazdan burdan bir tavşan çıkar.", dediği gibi tavşan çıkmış gerçekten ve bizimkilerde indirmişler aşağı. Daha ileride biraz daha büyük bir delik bu defaki kurban tilki ve daha sonra daha büyük bir delikten de bir ayı avlamışlar. Mehmet ağa - "Ben yoruldum artık gidiyorum", demis. Temel ile ıdris biz biraz daha avlanacağız diye devam etmişler. Koca bir deliğe rastlamışlar ve beklemeye başlamışlar.Ertesi günkü gazetelerde haber - "Manisa treni iki kişiyi ezdi".

Nam-ı Kemal, Japon, Alman ve ıngiliz en çok kimin karpuz taşıyacağıüzerine iddiaya girerler. Jopon der ki: - "Ben iki tane taşırım.. Koltuklarımın altına birer tane alarak." ıngiliz der: - "Ben de 4 tanetaşırım.. ıki tane koltuk altlarıma, iki de omuzlarımın üstüne alırım."Alman da der ki: - "Ben de beş tane taşırım.." Herkes şaşırır "nasıltaşırsın?" - "ıki tane koltuk altına alırım, iki tane omuzlarımın üstüne, birtane de önüme takarım" demiş. Sıra Nam-ı Kemal'e gelmiş, o da "9 tanetaşırım" demiş.. "Nasıl?" demişler.. - "ıki tane koltuk altına, iki taneomuzlarıma alırım.. Almanı da önüme takarım."

Hadi bakalım yürüüü anca gidersin
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bal böyle yapılırmış.. zambak sizinkilerde böyle mi yapıyor yavrımm.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gerçek sandım.. :1shok::1shok: olmazsa alalım birer tane de olana kadar avunalım..

bal böyle yapılırmış.. zambak sizinkilerde böyle mi yapıyor yavrımm.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu ne kızz böyleeee:roflol::roflol:
yok bizimkiler önü kullanmıyorr
hepp arka tarafları çalışıyorrrlaelaelaelaelae
ayyyy ne igrenç konuştuumm :mymeka:

canım ne mutlu sanayerimseniben
çook ama çook güçlü bir kadınsınnnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…