Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

bizde komşularımla 6-7 arası statda yürüyoruz bu gün kaytardım ben..pazardı kurstu yoruldumdananiknanik

yoktun işte yoktun gitmiştin bile :dilcikar:

kızlar slm ben gelıyorum kımse kalmıyor burda korktum vallahı:1shok:

serenalar korkma canım burası malesef biraz böyle oluyor.. kimse gelmiyor bizden başka.. asicim katılıyorum sana canım.. ben günaydın bile demiyorum orda.. yazık nevoya yaa.. dövcem hepsini klava: :mymeka:

tuğba tamda çıkıyordum heee görmemiştim mesajını da..
cano yazmış bakem bi didim..
canom hayırlı haberlerle dön inş.. herşey yolunda gitsinde bebeğine kavuş inş..

balkafa yazdı net varmış.. artık ne zaman müsait olursa gelicek.. uçmuş bursa da deli karı.. kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis alkisalkisalkis

tuğba tamda çıkıyordum heee görmemiştim mesajını da..
cano yazmış bakem bi didim..
canom hayırlı haberlerle dön inş.. herşey yolunda gitsinde bebeğine kavuş inş..

inşallah tulinim inşallahtedaviye beraber başladığım bütün kızlarla beraber bende veririm inşallah müjdeli haberimi allah herkesi kavuştursun bebeğine içindede seni:Saruboceq:

canım hayırlı olsun tedavin. İnşallah herşey yolunda gider. Allah yardımcın olsun.

amin canım çok sağol inşallah sorunsuz ilerler önce tedavimiz sonra hamileliğimizyerimseniben senin tedavin varmı canım yakın zamanda allah senide bir an önce kavuştursun bebişine :Saruboceq:

balkafa yazdı net varmış.. artık ne zaman müsait olursa gelicek.. uçmuş bursa da deli karı.. kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çok sevindim valla gerçi ben olamıycam buralarda ama balkafam uzak kalmamış olur buralardan iyi haberlerini alırız inşallah gezmiş dinlenmiş olarakta döner aramıza sonrada dinç bi anne adayımız olur inşallaaaaaahh:Saruboceq:

nereye gidiyon kız tulin:mymeka: daha filmin başlamasına yarım saat var CADIARZU önce özetler var
yoksa çalışmanmı var hı söyle bakimnaniknanik

kime kızdın tulin asiyemi kafası kırılacak bak dünden beri dövüyon kadını:roflol:

seninkide yakınmış canım şimdiden hayırlı olsun tedavin prolaktini kafaya takınca dahada yükseliyo canım sakın sallama o salak şeyi benimkide 15 gün önce sınırda çıktı çok stresliydim o zaman nolcak nolcak diye şimdi allah şükürler olsun dualar sayesinde kafam rahatladı biraz geçen gün bi daha test yaptırdım pat diye düşmüş sende relax ol canım hissiz ol en kolay böyle geçiyo bu süreç yoksa uykularımı kaçırmıştım artık allahtan rahatladım şimdi

ya ben öyle birden fırladığını bilmiyodum da. Bu aralar biraz dağıldım. Canım çok sıkılıyor. Pazar günü oturup iyice bi ağladım. Eşim de şaştı kaldı yazık. Annemi özledim diye. Bi garip oldum ben bile anlam veremiyom kendime. Ama dediğin gibi relaxxx

nereye gidiyon kız tulin:mymeka: daha filmin başlamasına yarım saat var CADIARZU önce özetler var
yoksa çalışmanmı var hı söyle bakimnaniknanik

çalışma yok canım.. furma beee.. buralardayım dolanıyom.. çalışmayı bekliyorum ama kendim için :roflol:

kime kızdın tulin asiyemi kafası kırılacak bak dünden beri dövüyon kadını:roflol:

asiye değil balkafaya :mymeka:

kız tulin kime kızıyosun sen? Bana değildir herhalde. Bak kaçtın yine gördün mü?

burdayım ben bi ıslık öttür gelirim :roflol::roflol:

çalışma yok canım.. furma beee.. buralardayım dolanıyom.. çalışmayı bekliyorum ama kendim için :roflol:
alkisalkisalkis

burdayım ben bi ıslık öttür gelirim :roflol::roflol:

ıslık çalamıyomm. Ama ıslıkk diye bağırsam olur mu?

kızlar küstüm size:dilcikar: hiç tebrik etmiyonuz beni benneyaptımki 19 martta kk ya üye olmuştum
bugün kırkım çıktı:roflol::roflol: hihoyyythihoyyyt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

martın 19 da olduğunu ne bilek be yaa kaydirigubbakcemile3 maşallahın var kız 777 mesaj :1shok: hiç kalkmıyon mu sen pcnin başından :roflol:

aynen öyle valla kociş saat 1 e kadar yattığım için değil ama birgün pc yüzünden boşıycak beni:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…