bizde komşularımla 6-7 arası statda yürüyoruz bu gün kaytardım ben..pazardı kurstu yoruldumdananiknanik
kızlar slm ben gelıyorumkımse kalmıyor burda korktum vallahı:1shok:
caneylom
canım gidiyormuşsun
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun
sağol canım evet geldi günümüz artık
*mevla görelim neyler,
neylerse güzel eyler...*
tuğba tamda çıkıyordum heee görmemiştim mesajını da..
cano yazmış bakem bi didim..
canom hayırlı haberlerle dön inş.. herşey yolunda gitsinde bebeğine kavuş inş..
canım hayırlı olsun tedavin. İnşallah herşey yolunda gider. Allah yardımcın olsun.
balkafa yazdı net varmış.. artık ne zaman müsait olursa gelicek.. uçmuş bursa da deli karı.. kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis alkisalkisalkis
inşallah tulinim inşallahtedaviye beraber başladığım bütün kızlarla beraber bende veririm inşallah müjdeli haberimi allah herkesi kavuştursun bebeğine içindede seni:Saruboceq:
:Saruboceq:
amin canım çok sağol inşallah sorunsuz ilerler önce tedavimiz sonra hamileliğimizyerimseniben senin tedavin varmı canım yakın zamanda allah senide bir an önce kavuştursun bebişine :Saruboceq:
canım mayıs ayı içinde tedaviye başlayacaz inş. hayırlısı bakalım. Bugün hormon tahlilleri için kan verdim. Sonucunu cuma günü alcam. Bir ara prolaktinim yüksekti. Şimdi ne alemdeler. Kafa takıntım ortadan kalksın. Bi yerlerden başlayacaz bakalım
utanmadan bi de bana siteye yaz diyo kendisi yazmış pis karı :mymeka:
nereye gidiyon kız tulin:mymeka: daha filmin başlamasına yarım saat var CADIARZU önce özetler var
yoksa çalışmanmı var hı söyle bakimnaniknanik
kime kızdın tulin asiyemi kafası kırılacak bak dünden beri dövüyon kadını:roflol:
kız tulin kime kızıyosun sen? Bana değildir herhalde. Bak kaçtın yine gördün mü?
çalışma yok canım.. furma beee.. buralardayım dolanıyom.. çalışmayı bekliyorum ama kendim için :roflol:
alkisalkisalkis
burdayım ben bi ıslık öttür gelirim :roflol::roflol:
ıslık çalamıyomm. Ama ıslıkk diye bağırsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?