Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

balsurat canim benim oyle deme bak birakirim herifi bende nannnnnnnnnnn
bende ozledim ancimi bende gidecem al iste

walla ben de geçen pazar hüngür hüngür ağladım anneme tlf. da seni çok özledim die. Kadın kötü oldu. Sonra kıyamadım ama naapimm. Tam ben ağlarken o aradı. Ama gelcek yanıma hehehe. Kıyamadı kadıncağız naapsın

kızlar benim bugün reglinin 34. günü oldu hala yok terellilerime az kaldı genekötükedihüso
30. gün ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı
bugün akşam 7 gibi gene yaptım gene çift çizgi çıktı
bu nedemek şimdi-tatlicadiarzu-
bu tarihte yumurtlama olmaz hem olsa hem 30 unda hem 34 ünde çift çıkmazkafamçokkarıştı
çatlamayan yumurta falan olayı olabilirmi
yada ne biliyim
kafamda bin tilki dönüyo gene:bbo:
seneryo üstüne seneryo:bbo:-tatlicadiarzu-

evet benimde bu gün 34.cü gün Çok üzgünüm çoook
benimde yok :1no2:
ama belirtileri var bakalım keyfi keder ne zaman gelecek Çok üzgünüm çoook
tüpe başlayacağım yaaaaaaaa gelsin artık:dilcikar:

canım ya çok karışık bir durum:uhm:
acaba neden ovulasyon testleri çift çizgi çıkıyor....
ah bu adetler ne olur zamanında gelseklava:

delü delülülülülülülü
ŞenizŞenizŞeniz

sera86 canım aramıza hoşgeldina.s.
kusura bakam hoşgeldin etmek yeni nasip oldu....

semişim testlerden ben kullanmadım bilmiyorum canım.. ama adetin çok bekletti yine kötükedihüso inş geçen seferki kadar uzamaz.. bu hafta içinde gelirler.. diyorum sana yoruldun stres yaptın ondan inat ediyor bu kez.. Allah yardımcın olsun canımmm Şeniz

kızlar bugün neler yapıcaksınız tek tek diyin bakalım..
hepimiz bebek dileyelim..
sağlık huzur dileyelim ..
para dileyelim..
ev araba aklınıza ne geliyorsa içinizden ne geliyorsa işte..
bir de pirinç bereket demekmiş.. pirinçli bişeyler hazırlayıp çarşamba günü pişirin..
Allah hepimizin dualarını kabul etsin..
Hızır Aleyhisselam da vesile olsun inş..

amin canımm. ben de bugün arkadaşta duydum. Bişeyler yazıp gül ağacına asmakla ilgili bişeyler dedi de benim buralarda gül ağacı yokk kiii. naapcam ben??

amin canımm. ben de bugün arkadaşta duydum. Bişeyler yazıp gül ağacına asmakla ilgili bişeyler dedi de benim buralarda gül ağacı yokk kiii. naapcam ben??

öyleymiş aslında gül dalına asılması lazımmış ama komşumun annesi evin bi köşesine koyuyormuş.. her seferinde senesine gelmeden dilekleri kabul olmuş.. kapına da bi tane gül as.. dileklerini ister kağıda çiz ister şeklini kes koy..

balkona kibrit çöpleriyle çizsem olur herhalde. Allah hepimizin gönlündeki hayırlı muratlarını versin inşallah..

olur herhalde canım.. ama kağıda da çiz sen kibritler bozulur falan..

yaa bana arkadaşım dedi ki, onlar çamura ya da toprağa çiziyorlarmış. Eğer ertesi gün çizdiğin kaybolursa ki toprak büyük ihtimalle öyle olacaktır. Hızır gelmiş duan ulaşmış demek miş. Geçen aşk-ı memnu da da denize attılar. Herkes ayrı telden çalıyo. Neyse ben ilk kez yapcam bakalım

evet canım rapunzelde bana toprağa yazılıyor dedi.. ben çok önce yapmıştım sadece taze soğanın yapraklarını aynı hizaya getirdik birine dileğimizi bağladık sabaha hangisi uzadıysa artık.. çok şey var valla yetişilmiyor kaydirigubbakcemile3

oh be
gül ağacı yok ama bi ağaç dalına asarım artık
ilk kez kendi elimle bebiş çiziceeeeeemmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…