Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
delikafaduldendelikafadulden
sositosositosositososito
hopaaaaaa:teytey::teytey::teytey:yandaann:dance::dance:

kızlar sizleri innşşş biraz gülümsetmişimdir delikafadulden delikafadulden delikafadulden

gözlerim döndü okumaktan ama değdi saolasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

rylai bebişim test sonucun çıkmadı daha..

fadikom geçmiş olsun canım..

Allah'ım ne büyüksün..
Semişimin yüzünü de güldürdün şükürler olsun..
Şimdi de sağlıkla kucağına almasını nasip et yarabbim..

canım sıkma canını herşey hiç ummadığın anda, ummadığın şekilde gelişiyor. Sen de başlarsın inşallah

herkes tedavide
bende anlamsız bekleyişte
yinede herşeyde hayır vardır diyorum
bende başlamak istiyorum artık bişeylere
ve daha yakın olmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa senağlama

canım tebrikler Şeniz bak daha dün bunları konuşmuştuk. Bırak tedavi yolunu Rabbim sana bebeğini gönderdi. :nazar:Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah :Saruboceq:

kızlar kolbastı bulamadımkaydirigubbakcemile3
horon buldumkaydirigubbakcemile3
haydin hep beraber horon çekelim:sm_cool:
hamileler tepmesin:sm_cool:

horonmu hadı usaklar..yaprak dokumu reklam arası buraya kacıyorum ama reklam arası oynayayaım bende
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

fadıgım hamısler kacıyorkıdelikafaduldendelikafadulden
bız oynayalım onlarım yerınede
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

kızlarr günaydın dün cesaret edemedim test yaptırmaya :utangac: ama birazdan kan vericem öğlene kadar çıkar sonuçlar dua edin bana nolur

kızlarr günaydın dün cesaret edemedim test yaptırmaya :utangac: ama birazdan kan vericem öğlene kadar çıkar sonuçlar dua edin bana nolur

Canım haydi inşallah güzel haberi verirsin. Bekliyorum heyecanla. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Canım haydi inşallah güzel haberi verirsin. Bekliyorum heyecanla. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

sağol nevromm çok korkuyorum elim gitmiyo bilgisayara bakamıyorum 15-20 dakka kaldı allahım aklımı koru delikafadulden hayırlısı tabi yinede allah ne kısmet ettiyse

iyiki varsınız :asigim:
Allah razı olsun :asigim:
vakit bulup hepinize tek tek döneceğim :lepi:
şimdi annem kardeşim bende :1rolleyes:
hepinizi çook seviyorum Şeniz
dualarım kalbim sizde :Saruboceq:
dualarınızı eksik etmeyin bendende sağlıcakla olsun inşalalh :Saruboceq:

Back
X