Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

hayırlı olsun canım tedavinnn...bebişş gelirr inşşş..çifter çifterrr :CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

]Dün halamdaydımm.Kuzenlerim ve ablam hep beraberdik..Dedimkiii.
Ben KISIR DÖNGÜYÜM ..
OLSUN HAMİLE KALAMAMAKTA BİR AYRICALIKTIR DEMİ DEDİM.
kOPTULAR GÜLMEKTEN muhaha ehuehuehu :roflol::roflol: sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[/

sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım tedavinnn...bebişş gelirr inşşş..çifter çifterrr :CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

sagolun kizlar dualriniz eksik etmeyin

delisin kizim sen deli:tomato:

canım hayırlı olsun tedavin. Allah yardımcın olsun. Herşey gönlünce olsun :Saruboceq:

hayırlı olsun canım.. inş sonunda bebişin seninle olur canım..
Rabbim seninde yüzünü güldürsün.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

delim benim kısır döngüymüş görcen sen gelsin bebeler arka arkaya yada çifter çifter de sende başını kaşıyama inşş..
banada dua et ama hep asiye hep asiye olmaz dimi..şaka şakaa.s.

delüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama haklısın millet hamile kalmamak için ne kadar uğraşıyor...
biz de tam tersikaydirigubbakcemile3
bugün annemlere bir komşu geldi...konuşurken çocuktan laf açıldı...
28 yaşında 5 tane çocuğu varmış:1shok:
en büyüğü 12 en küçüyü ise 8 aylık
son ikisi kazayla olmuşkaydirigubbakcemile3
ahh ahh ben evliliyimim 2 senesini korunmuşturum (düşüklerden sonra)ama kaza falan da olmadıkaydirigubbakcemile3

delim benim kısır döngüymüş görcen sen gelsin bebeler arka arkaya yada çifter çifter de sende başını kaşıyama inşş..
banada dua et ama hep asiye hep asiye olmaz dimi..şaka şakaa.s.

bitanem rabbin sana en kısa zamnada anneliği tattırsın...hayırlı ve sağlıklı bebişlerin olur inşallah...

Rylai allahh kucağına almayı nasip etsin ikinci hamileliğinmiydi senin birincisi düşükmü oldu düşükse ne kadar sonra hamile kaldın...

amin bitanem amin inşallah
Allahım sen büyüksün

sağolasın canım
canım benim eşimde 6 ayın sonuna kadar hiç değişiklik olmadı sonra keçi boynuzu kürüne başladık
bu ayda 7. ay olmuştu
şimdi 2 haftaya kadar kontrolü var yeni test verecek bakalım bi sonuçlara
darısı başınıza

bak canim testtetn onceki msjin bu demekki cok yakinmisin demekki seninleymis melegin
canım Allah razı olsun
tedavin hayırlı olsun canım
sağlıcakla inşallah

balum sen cadusun kız
sana senin gibi tatlı ve cadu evlatlar diliyorum Allahım sen büyüksün :Saruboceq:

haklısın
Allahım öyle büyük ki
öyle umutsuz anlarda işte şükürler olsun
darsısı sizlere

Allahım çok büyüksün
smhsmh tebrikler tekrar
teşekkürler bitanem
smhsmh canım gene tebrikler yine tebrikler öpüyorum seni tatlişim
teşekkürler canlarım
Allah'ım ne büyüksün..
Semişimin yüzünü de güldürdün şükürler olsun..
Şimdi de sağlıkla kucağına almasını nasip et yarabbim..

amin tulinim Allah razı olsun
iyiki varsınız
darısı sizlere inşalalh:Saruboceq:

Bilgi Küpü Koca!
Karıkoca birlikte tatile çıkarlar.Gittikleri yerde kamp kurarlar.
Tatillerini ikinci gününün akşamı güzel yemek yiyip uykuya dalarlar.
Birkaç saat sonra kadın uyanır ve kocasını uyandırır.
Adam uyku sersemidir;güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:
''Ne oldu? Ne istiyorsun?'' diye sorar:

''Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.''
Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir:
''Bunun için mi uyandırdın beni? Baktım işte. Bir sürü yıldız, ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.''
Karısı tekrar sorar:''Peki bu neyi gösteriyor?''
Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:
''Teolojik olarak Allah'ın kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum.
Felsefi olarak, evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum.
Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum.
Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.
Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olduğunu görüyorum.
Niye sordun bunu bana?Sana neyi gösteriyor?
-Necati çadırımızı çalmışlar!...

Kedi Fare
Adamın bırı kendını fare zannettıgı ıcın delı hastenesıne dusmus.
tedavısı bıttıkten sonra doktor sormus.
sımdı sen bır faremısın ınsanmı?

delılurmu doktor bey ben bır ınsanım fare degılım demıs.
doktorzaman artık gıdebılırsın ıyılestın artık demıs.
delı kapıdan cıkmıs ve ımdaaaaaat dıye bagırarak tekrar ıcerı gırmıs
doktor demıs ne oldu
delı:bır kedı gördumde ondan korktum demıs.
doktor:sen hanı kenı bır fare zannetmıyordun demıs.
delı:ben fare olmadıgımı bılıyorumda kedı nerden bılsın demıs.

günaydın hayırlı cumalar herkesea.s.
allah'u teala dualarımızı kabul etsin inşallah...

puhahahha süperdi :lepi::roflol:

1) Yolcu: - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine) Şoför kadını indirirken: Buyrun size layık değil ama!

2) Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer; Müsait bi yerde iner misiniz?
Şoför: Niye sen mi kullancan

3) Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?Bizim şoför olaya hakim: Tabi abi ayıp ettin. al götür. senden kıymetli mi?

4) Ankara'da, çok sıcak bir günde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle "Şöfeer bey klimayı acar mısınız çok sıcak olduu" demişti. Pala bıyıklı şoför amca teyzeyi bir sure süzdükten sonra, kapıyı açıp açıp kapanmaya başladı.

5) Şişli-Taxim dolmuşunda, kapıyı Ermeni bir teyze açtı, son derece belirgin bir Ermeni aksanı ile: Pardon şoför bey, acaba Harbiye'den geçeyooor ? şöför şöle bi koltuga kolunu atıp arkasını dondu ve aynen aksanı taklit ederek Yok uçarak gideyooor !!! (Dip not: Sisli'den Taxim'de Harbiye'den geçmeyen bi hat yok )

6) ıstanbul’dayız ... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkacak, elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu: - "Kaptan, yer var mı?". Şoför de arkasını dönüp cevap verdi: "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım" >>

7) Trabzon- Sürmene arasında çalışan dolmuştayız. ıleride yol üstünde duran bir bayan dolmuşa el kaldırdı, elinde çantaları vardı. Dolmuş şoförü zaman kazanmak için kadının önünde durur durmaz arabadan indi ve dolmuşun arkasına bagajı açmak için yöneldi. Bu sırada kadın dolmuşa binmek için kapıyı açtı; -Aaa bu dolmuşun şoförü yok.. deyip binmeden kapıyı kapattı.

1. Olay: Arkadaşım minibüsten tam inecekken birden günün yorgunluğuyla beraber kafası karışır ve arkada oturan arkadaşlarına müsait bir yerde inecek var der ve şoför beye dönerek iyi akşamlar diye el sallar. Tabii tüm minibüs gülmekten yıkılır;

2. Olay: Bu başka bir arkadaş, olayın başlangıcı aynı yine yorgun falan minibüs şoförüne inmek isteyeceğini söyleyeceğine "müsait bir yerde uyuyabilir miyim" diye sorar? Şoför, bakar öylece;

3. Olay: Bu da kardeşimin başından geçmiş. Olay Kastamonu'da bir şehir içi otobüsünde geçiyor. Türbanlı bir genç kız otobüsten inmek için düğmeye basıyor ancak şoför durakta durmayıp aracı sürmeye devam ediyor. Genç kız: -Söför bey indirmeyecek misiniz beni diye şoföre sesleniyor. Şoför Kastamonu şivesiyle: Indircez tabi eve götçek halimiz yok ya diyor...

4. Olay: Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! Işte o an benim ve şoförün bittiği andır Sedat Abi

5. Olay: Geçen gün akşam vakti dolmuşta gidiyorum, arkadan teyzenin biri
bağırdı:
"Evladım şu sarı kamyonetin yanında indiriver.
" Dolmuş şoförü dumur olmuş bir vaziyette:
- ıyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracağını nerden bileyim...

Kuyruk Acısı.
Zamanın birinde, bir oduncu ormanda odun keserken çalı arasında bir yılana rastlamış. Elindeki baltayı kaldırıp yılanın başını vurmak üzereyken bir an gözgöze gelmiş. Yaradana olan aşkı -yılan bile olsa- yaratılana yansımış ve yılana vurmaya kıyamamış. Yılanda duygulanmış ve dile gelmiş. ''Ey insanoglu, sen bana kıyamadın, bende sana iyilik edecegim'' demiş. Bir kör kuyuya dalmış ve kaybolmuş. Biraz sonra agzında bir altın lira ile dönmüş ve ''Bundan böyle ömür boyu sana hergün bir altın lira verecegim!'' demiş. Oduncu altını bozdurmuş ve evinde ogün şenlik olmuş. Ailesid ahil hiç kimseye olanı bite4ni anlatmamış. Herkes sadece oduncunun çok çalıştıgı için durumunun düzeldigini zannetmiş. Oduncu yıllar boyu hergün o kör kuyunun başına gitmiş, yılan ile buluşmuş ve altınını almış. Birgün oduncu agır hastalanmış. Kuyunun başına gidemez olmuş. Birkaç gün geçince bolluga alışmış evinde darlık başlamış. Oduncu oglunu yanına çagırmış ve yılanın sırrını anlatmış. ''Kör kuyunun başına git ve oglum oldugunu söyle; yılan sana altın verecek!'' demiş. Oglu inanmamış ama gitmiş. Yılan önce saklanmış, sonra ortaya çıkmış. Onun oduncunun oglu olduguna iyice kanaat getirince de kuyuya inip bir altın getirmiş. Oglan önce inanmadıgı hikayenin gerçek oldugunu görünce hırsa kapılmış, ''Kimbilir daha ne kadar altın var kuyunun içinde!'' diye düşünmüş. Hırsla yılanı öldürmek için bir hamle yapmış, ıskalamış ama yılanın kuyrugunu koparmış. Yılan da can havliyle dönüp oglanı sokmuş ve öldürmüş. Akşam yaklaşıp da oglu gelmeyince oduncu iyice endişelenmiş. Hasta yatagından sürünerek bile olsa kalkmış. Kuyunun başına gitmiş ki oglu cansız yatıyor. Yılanda o anda görünmüş; kuyrugu yok ve kanlar içinde. Oduncu durumu anlamış ve çok üzülmüş. Canının parçası oglu yerde cansız, yıllardır velinimeti olan yılanda yaralı...
''Hatalı olan oglum olmalı!'' demiş ve yılandan özür dilemiş. ''Tekrar dost olalım!'' demiş. Yılan ise acı acı gülümsemiş: ''ÇOk isterdim ama sende bu evlat acısı, bende de bu kuyruk acısı varken biz artık dost olamayız!'' demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…