Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kizlar bende buraya yazmadn cikmayim dedim nbr siniz diycem ama kimse yok olsun gelen yazar muhabbet degilde mektuplasma gibi bir sey oldu burasi olsun bakalim

asicim mektubun yaklaşık 40 dk sonra elime geçtikaydirigubbakcemile3
ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsına.s.
iğnelere başlıyormuşsun...
hayırlı olsun canım...
inşallah bu sefer pozitif olur....

kımse gelşmıyor buraya bende kendıme kahve acayım..gızlı gızlı ıcmek guzel oluyormuss..her yerde yasak ceza yemeyımdekaydirigubbakcemile3
azcık duman
altı olcak yaaasengözlerimebaksanab

rapunzel kendini buraya atmışsın.yıkmışsın ortalığı valla.bende geldim gizli gizli kahve içmek ha seni seniii

temızledım ortalıgı ben bırsey yapmadımkıııııı
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
gel sanada kahve yapayım..sıgara ıstersen vermeme.ben kkulanmıyorumnaniknaniknaniknaniknaniknanik

semaverde aldım topıge...caylar sırketten belessssss..geyıkcılerı buraya toplayalım barııı..cayla kanarlarsaaa

yanımnda kayserı ketesı yapacammmcokacimcoook

oh ohh tertemiz olmuş topikhihoyyyt
ama burnuma sigara kokusu geliyorklava:
sakın haaaa gelmeyeyim oraya:mymeka:klava:

ben cıgara ıcmedım bal kafa gelmıs ıcmıssss
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Pırıl pırıl olmuş canım benim. Ellerine sağlıkk. Şeniz Şeniz Şeniz

ben batırmıstım zatennnn

semaverde aldım topıge...caylar sırketten belessssss..geyıkcılerı buraya toplayalım barııı..cayla kanarlarsaaa

yanımnda kayserı ketesı yapacammmcokacimcoook

oh oh mis gibi çayhihoyyyt
hemde semaverdenhihoyyyt
canım benim karnım acıkmaya başladı
sen şu keteleri yapmaya başlakaydirigubbakcemile3

MARASTAN DONDURMACI GETRIDIM ARKADSLAR NEVROMUZ BENIM ADIMA SOZ VERMIS BENDE GITDIM TAAA MARSTAN DONDURMACI GETRIDIM...
UCRET ALMIYOSUZ..HERSEY MUESSEYE AITTIR..
dondurmacıya sız bakmayın ..kısa surellıgıne getırdım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr. Ben de dondurma istiyoommm. Bayılırım maraş dondurmasınaa. Ama azcık dondurmayla kandıramazsınız beni ona göree

rapuzel arkadaşımıza çok masraf oldu...

birazda ben size dondurma alayım...benimkiler maraştan değil amakaydirigubbakcemile3

resimleri bilerek küçük ekledimki iyice güzel gözüküpte ağzımız sulanmasın kaydirigubbakcemile3

kayserı ketesınıde yapğtım...hamısler canınız cekerse valla kocıslerınıze dıyosunuzn.gıdıp alsınlar.kete ve dondurmaaa

selam kızlarrr. Ben de dondurma istiyoommm. Bayılırım maraş dondurmasınaa. Ama azcık dondurmayla kandıramazsınız beni ona göree

selam canıma.s.
mecburen azla idare edeceksinnaniknanik
bu kadar insan varken sana çok fazla veremeyizlülülülülülükaydirigubbakcemile3

gel elıtucum fadıgımde almıs saolsun benım cımrı oldgumu dusunmus...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kayserılı olunca

nevrom yıyecek gorunce sen gozlerıne kapat..:1ninca:
yada hemn yanında duran kocısne gıdıp hemn aldırıyorsunnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

gel elıtucum fadıgımde almıs saolsun benım cımrı oldgumu dusunmus...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kayserılı olunca

fazl a fazla yesın tas atıp yorulmuyoz..kopyala yapıstır yapıyozzz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kayserilerin yüz karası:mymeka:
böyle cömet kayserili olurmu hiç:mymeka:kaydirigubbakcemile3

demek kopyala yapıştır:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…