ince uçlu olanlardan degilmi kıl gibi
aman Allah yardımcın olsun
sonunu düşününce deger ama dimi
hayali bile güzel
Canım Allah kolaylık versin. Az kaldı inşallah. Her iğne seni bebişine yaklaştırıyor. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
tüliny canım geçmiş olsun a.s.
çok saol bengücüm.. Şeniz
size de iyi tatiller diliyorum..
dikkat et güneş çarpmasın..
ben denize falan girmedim ama üşütmüşüm işte..
asimmm iğneler canını acıtıyormuş kıyamam sana..
inş sonunda çektiklerine değecek mutluluğu yaşarsın canım.. Şeniz
bıraktınız yine beni yalnız
hayaletler bastı burayı yaaaaa
hepsi bu kadar sevimli diiil
ya ben GEYİK yapmayı da bilmem
topik kapanıcak benim sacma mesajlarım yüzünden
bıraktınız yine beni yalnız
hayaletler bastı burayı yaaaaa
hepsi bu kadar sevimli diiil
ya ben GEYİK yapmayı da bilmem
topik kapanıcak benim sacma mesajlarım yüzünden
evet canim cok haklisin her igne ile bebisime bir adim daha yaklasiyorum allahin izni ile
nevro canim sen nasilsin incin nasil buyuyormu annesi neler hissediyorsun hep merak etmisimdir
nevromun falan canı çeker diye korkuyorum
ayyy yapmasak mı acaba
nevro bu arada hiç aşerdin mi
canim dun yaptik bakalim birinciyi benim igneler kucuk degil normal igne hadi onu zar zor sapliyorumda ilac cok canimi acitiyor artik ignelerime kavustum canim devam hergun
aminnn nevrom. Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alıp , sağlıkla büyütüp, anne dediği anları da Allahım kızmet eder. Sağlıklı, uzun ömürlü hayırlı bir evlat olur inşallah
Bu arada bu hafta acayip koşuşturma olcak benim için. Yarın dr. gitcem. Cuma günü arkadaşımızın düğünü var. 2 günü çık...cumartesiye açıköğretim sınavım var. 2 gün vaktim var çalışmak için. Allahtan tek ders ama bir notlara baksam aklım burda kalıyo bırakıyom geri. Ara ara çalışcam artık yapcak bişey yok
Bu arada bu hafta acayip koşuşturma olcak benim için. Yarın dr. gitcem. Cuma günü arkadaşımızın düğünü var. 2 günü çık...cumartesiye açıköğretim sınavım var. 2 gün vaktim var çalışmak için. Allahtan tek ders ama bir notlara baksam aklım burda kalıyo bırakıyom geri. Ara ara çalışcam artık yapcak bişey yok
Canım çok şükür ikimiz de çok iyiyiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Büyüyor bitanem.Minik minik büyüyor. :asigim: :asigim: :asigim: Hissettiklerim o kadar güzelki inan tarif bile edilemiyor. Sizlerin de tez zamanda yaşamasını dilemekten başka birşey yapamıyorum. İnşallah sizler de bu tarifi zor duyguları tez zamanda tadarsınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?