Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

ince uçlu olanlardan degilmi kıl gibi
aman Allah yardımcın olsun
sonunu düşününce deger ama dimi
hayali bile güzel

canim seker ignesi gibi degil uzun ama ince evet sonunu dusunuyorum ve susuyorum bi gorsen 10 dk suruyor bizim igne merasimi

Canım Allah kolaylık versin. Az kaldı inşallah. Her iğne seni bebişine yaklaştırıyor. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

evet canim cok haklisin her igne ile bebisime bir adim daha yaklasiyorum allahin izni ile

nevro canim sen nasilsin incin nasil buyuyormu annesi neler hissediyorsun hep merak etmisimdir

tüliny canım geçmiş olsun a.s.

çok saol bengücüm.. Şeniz
size de iyi tatiller diliyorum..
dikkat et güneş çarpmasın..
ben denize falan girmedim ama üşütmüşüm işte..

asimmm iğneler canını acıtıyormuş kıyamam sana..
inş sonunda çektiklerine değecek mutluluğu yaşarsın canım.. Şeniz

bıraktınız yine beni yalnız
hayaletler bastı burayı yaaaaa
hepsi bu kadar sevimli diiil
ya ben GEYıK yapmayı da bilmem
topik kapanıcak benim sacma mesajlarım yüzünden

amin canim ins degecek bu sefer teyzesi bebis gelcekmis oyle dedi

bıraktınız yine beni yalnız
hayaletler bastı burayı yaaaaa
hepsi bu kadar sevimli diiil
ya ben GEYİK yapmayı da bilmem
topik kapanıcak benim sacma mesajlarım yüzünden

korkma kiz birsey olmaz biz variz gorunmesekte yasakkelime

evet canim cok haklisin her igne ile bebisime bir adim daha yaklasiyorum allahin izni ile

nevro canim sen nasilsin incin nasil buyuyormu annesi neler hissediyorsun hep merak etmisimdir

Canım çok şükür ikimiz de çok iyiyiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Büyüyor bitanem. Minik minik büyüyor. :asigim: :asigim: :asigim: Hissettiklerim o kadar güzelki inan tarif bile edilemiyor. Sizlerin de tez zamanda yaşamasını dilemekten başka birşey yapamıyorum. İnşallah sizler de bu tarifi zor duyguları tez zamanda tadarsınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnn nevrom. Allah razı olsun. ınşallah sağlıkla kucağına alıp , sağlıkla büyütüp, anne dediği anları da Allahım kızmet eder. Sağlıklı, uzun ömürlü hayırlı bir evlat olur inşallah

Bu arada bu hafta acayip koşuşturma olcak benim için. Yarın dr. gitcem. Cuma günü arkadaşımızın düğünü var. 2 günü çık...cumartesiye açıköğretim sınavım var. 2 gün vaktim var çalışmak için. Allahtan tek ders ama bir notlara baksam aklım burda kalıyo bırakıyom geri. Ara ara çalışcam artık yapcak bişey yok

Allah hepinizden razı olsun. Amin canım , inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :asigim: Çok tatlısın. Şeniz

Hadi bakalım güzel güzel çalışmaya çalış. Biraz eritki bütünlemeye fazla kalmasın. O zamanlar hamişş hamişş hiç çalışamazsın bakk. yerimseniben

tuğbacım inş geçersin sınavını canım..

asicim gelsin bebişin canım..
seninde gelsin bebişinin teyzesininde gelsin..
ikiniz bir hamile kalın inş..

nevocum kavun için kırkağaça gidin haydeeeee kaydirigubbakcemile3
yaz kış vardır orda.. evlerde saklıyorlar süper lezzetli..

nevrom tulinim sağolun kızlar. tek ders ya bu sefer ondan salladım galiba. Vizem de iyiydi ondan. Yoksa şimdi eteklerim tutuşurdu.

AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: İNŞŞŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SAĞOL GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN :lepi::lepi::lepi:

Burası ıssız kalmış yine nerdesiniz kıslarrrrrrrrrrrr
Boş kalmış bakın topiğimiz-tatlicadiarzu-

Dönme dolap gibi oldum hesırnaşık şey
bi o topiğe bakıyom bi burayananiknanik
başım döndü inanınkilaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…