• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

enteresan_resimler&

bakın kılzar entersan bır resım buldum sızınle paylasmak ıstedım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
süperler tekerlemeden anlamam fıkra benim işim diyon yani

evıtttt
:dance::dance::dance::dance:
aslında cok fıkra varda el hareketıyle ısde yuzyuze olsak anlatmak kolay olcak ammaaa:a015:

dewe_belly_button_tattoo_3.jpg

gobege yapılmıs bır dogmeeee :)))
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Fadik+, rapunzell_82+ slm kıslar hoşgeldiniza.s.
h.b. canıma.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olmadı şimcik sen bana sorsana karşılıklı tekerleyelim:roflol: :roflol:
canım olabilir aslındakaydirigubbakcemile3
ama ikimiz karşılıklı söylesek tekerlenin tamamı 3 sayfayı bulur:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
süperler tekerlemeden anlamam fıkra benim işim diyon yani

:roflol::roflol:
fıkralar süperdi canım:lepi:

Temel Ankara'da bir barda içerken cep telefonu çalar, telefonunu açar, bir o kulağına bir bu kulağına götürürken sevinçle bardaki herkese içki ısmarlar. Sonra da çevresindekilere karısının 15 kg lık tipik bir laz bebeği doğurduğunu söyler. Bardaki hiç kimse bir bebeğin 15 kg. gelebileceğine inanmaz fakat Temel inat eder.
"Dediğim gibi, bizim oralarda ortalama bebek kilosu budur, benimki de tipik bir laz bebeği?.."
Dört bir yandan tebrikler yağar; bardaki herkes Temel'i kutlar...
ıki hafta sonra Temel tekrar bara uğrar.
Barmen onu tanır ve sorar: "Sen şu 15 kg doğan bebeğin babası değil misin?..
Herkes bebeğin iki haftada kaç kilo olduğunu merak ediyor. Söyle bize, bebek kaç kilo?...
Baba Temel gururla yanıtlar: "10 kilo"
Barmen şaşırmış ve meraklanmıştır.
"Nasıl olur? Doğduğu gün zaten 15 kiloydu."
Baba içkisini başına diker, ıslak dudaklarını koluna siler ve barmene doğru eğilir, gururla yanıtlar...
"Sünnet ettirdum.."

adamın biri arabasıyla yola çıkmış. Bir gölün kenarından geçerken kırmızı elbiseli bir adam elini kaldırmış, durmasını işaret etmiş. Adam arabasını durdurmuş. Kırmızı elbiseli adam:
'Merhaba, ben ormanın kırmızılı ibnesiyim, Karnım çok aç. Bana yiyecek bir şeyler verir misin?' demiş. Adam bir parça ekmek vermiş teşekkürleri kabul edip yola çıkmış.
Dağlık bir bölgeden geçerken karşısına sarılar içinde bir adam çıkmış. Elini kaldırıp adama durmasını işaret etmiş.
- 'Ben bu dağın sarılı ibnesiyim. Çok susadım. Suyun var mı?' demiş.

Adam bir şişe su vermiş yola devam etmiş. Yol asfalta çıkmış. Bir zaman geçtikten sonra mavi elbiseler içinde bir adam el kaldırmış,durmasını işaret etmiş. Adam sinirlenmiş:
- 'Söyle bakalım asfaltın mavili ibnesi, Ne istiyorsun?'
-'Ehliyet ve ruhsat'.

[ı]3 evlı kadın kafede konusuyorlar,
bırıncısı " dÜn gece bıraz kasındım, muhıttının orasına el attım,
buz gıbıydı, neden buz gıbı olduĞunu sorunca bana kızdı, homurdanarak,
sırtını döndü ve uyumaya devam ettı.

Ertesı gÜn yıne kafede bulusuyorlar, ıkıncı kadın ;
" bende merak ettım, dÜn gece kemal'!ın orasına el attım. Onunkı de buz gıbıydı.
Neden buz gıbı dıye sorunca kemal de homurdanarak sırtını döndü ve uyumaya devam ettı

2 gÜn sonra yıne kafede bulusuyorlar ama 3.kadının agız burun darmadaĞın.
Ne oldu dıye arkadasları sorunca;
" bende dÜn gece benımkının orasına el attım. Aletı ateŞ gıbıydı.
Muhıttınle kemalinki buz gıbı neden senınkı ateŞ gıbı dedım "
sonuc bu..[/ı]

Öğretmen küçük öğrencilerinden Allah'a mektup yazmalarını istemiş..

Sevgili Allah'ım,
Zürafayı gerçekten öyle mi yaratmak istedin, yoksa kazara mı oldu?

Sevgili Allah'ım,
Sen 'başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan, sen de onlara öyle davran' dedin mi? Dediysen kardeşime artık iyi davranacağım.

Sevgili Allah'ım,
Bebek kardeş için teşekkür ederim. Ama sanıyorum bir karışıklık oldu. Ben bebek köpek için dua etmiştim.

Sevgili Allah'ım,
Bana bir midilli gönderir misin? Senden daha önce hiçbir şey istememiştim. ıstersen bak.

Sevgili Allah'ım,
Büyüyünce aynı babam gibi olmak istiyorum. Ama onun gibi her tarafım kıl olmasın.

Sevgili Allah'ım,
Bir öğretmenimiz elektriği Edison'un yaptığını söylemişti. Başka bir öğretmenimiz de senin yaptığını söyledi. Kesin Edison senden çalmıştır.

Sevgili Allah'ım,
Benim için endişelenme. Karşıdan karşıya geçerken hep sağıma soluma bakıyorum.

Sevgili Allah'ım,
Bazen seni düşünüyorum. Dua ettiğim zamanların dışında da...

kız tüliny:roflol::roflol::roflol:

en çokta bekçi geliyora güldümsırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X