Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Evet cucum yeterkii sağlığımız ,huzurumuz yerinde olsun:Saruboceq:

Fadiğimmm resim çıkmamış yaaaa boş göndermedim bilereksırnaşık şey

Evet cucum yeterkii sağlığımız ,huzurumuz yerinde olsun:Saruboceq:

Fadiğimmm resim çıkmamış yaaaa boş göndermedim bilereksırnaşık şey

farkındayım canımŞeniz oluyor bazen...
ben gırgır olsun diye öğle şey ettim:roflol:

ßeni aLSaLaR ipe KoySaLaR

DayanamaS yine kaDeRe SaLSaLaR

GönLüm aRıyOr titRiyORum ßaq...!!

SıRa qeLmeDen qiDememqi ßen

tUtmas eLLeRim Seni qöRmeDen

Zaman qeÇiyOR ßeqLiyorUm ßen...!!
Gülben ergen -Oğuzhan koç____Giden Günlerim olduu

sositososito sositososito

günaydın kızlar test sonucum allah nasip ederse bugün saat 14.30 da dua edin bolca olurmu güzel haberlerle geliyim size...........

Günaydın kızlar. Şeniz Herkes iyidir inşallah. :Saruboceq: Caneylomun haberini bekliyoruz merakla. delikafadulden:içelim: :teytey:

valla kızlar zaman durmuş gibi rabbim inşallah beklentimizin sonunu hayra çıkarır.......nurcum allah böyle heycanları herkese yaşatsın inşallah ............. nevom inşallah beklediğimize değer canım.......arkandan bende gelirim benim arkamdanda bütün arkadaşlar dizilsin sıraya inşallah.......

inşallah bitanemŞeniz
heyacanla bekliyoruzhihoyyyt

merhaba kızlare herkese günaydıııınnnn :dance:
caneylom rabbim emeğinin karşılığıunı verecek inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım :1hug:

balküpüüüü evine hoşgeldin kıııızzzz anne koynundan ayrılmak zor gelmiştir sana :çok üzgünüm:
rabbim inşallah bizlerede yaşatacak bu duyguyu :Saruboceq:

kızlar asiye noldu
niye banlandı
canım son mesajlarına bak...
inşallah çabuk döner...
kürtajla ilgili topikteki reimleri gördüm
resmen perisanım

evet ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama bence o resimlerin silinmesi lazım...
herkes bakamaz o resimlere...
konuya girdiğimizde resimlerin varlığından haberimiz de olmuyor...
birden insan resimlerle karşılaşınca kötü oluyor:çok üzgünüm:

Nolmuş ki haberim yok?? :uhm: :uhm: :uhm:

şimdi baktımda son mesajlar silinmiş...
dün bir konu açılmıştı...o konuda biraz tartışma olmuş galiba...ben bakmıştım ama mesajların hepsini okumamıştım...
tek farkettiğim o konuya mesaj yazan 3-4 kişi içinde kapsamı alanında yazıyordu...
aside ordaymış...
şimdi o konuyu silmişler...

günaydın kızlar test sonucum allah nasip ederse bugün saat 14.30 da dua edin bolca olurmu güzel haberlerle geliyim size...........

canom hayırlı haberlerle gel inş..
inş bebeğin seninledir canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar asiye noldu
niye banlandı

canım asi tüp bebek bölümündeki bir konuya yazdığı mesajlardan dolayı banlanmış 3 gün..
ayrıca yazdığı mesajlarda tek destekçisi BENGÜSU 'cum sana öpücüklerini gönderdi..

kızlar slm yıne kımse yok delikafaduldendun gece eşımle bı guzel tartıştıkdelikafadulden uzun zamandır yapmıyorduk komık gelcek sıze ama rahatladım be kafamçokkarıştıofffffff saat gece 3tu tartışmamız bıttı bıkaç bışeyler kırıldı evde ben ayrı yatmak ıstedım ne mumkun eşım bırakmadı kucagına aldıgı gıbı yatak odamıza goturdu:asigim: benı sankı saatlerdır tartışan bız degılde başka bırıydıdelikafadulden neyse ben kus tutarım ama eşım tutmaz şimdı merak edıyorum 4saatlık uykuyla nasıl çalışıyor:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…